• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sirf bu yüzünden yazmak istemiyorum kimse dönüpte bakmiyo neyde herkes iyi olsun da yeter Allaha emanet olun
Uçak tecrübem YÖK kuzum ama duydugum kadarıyla kalkarken inerken emzirmek iyi oluyormus seninki emzik alıyorsa enzik kurtarıcın olabilir
Bu atalar huzursuzluğu ataktan kuzim hepimizin bebesi ayni durumda hemde baya uzun bi atak o yüzden bizi yorucu haftalar bekliyor allah yardımcımız olsun

Kızlar nasılsınız ? Bayağıdır giremedim iftar için misafir çağır , misafirliğe git ev işi çocuk derken zaman su gibi geçiyor. Salı günü için annmlerin yanına gitmek için uçak bileti aldım bebisle tek gideceğim. Bileti alana kadar eşimle kavga ettim göndermek istemiyorsun keşke uzak yere evlenmeseydim diye söylendim . Şimdi de nasıl tek gideceğim diye kara kara düşünüyorum .iki saat uçak yolculuğu 4 saat filan da inince kara yolculuğu var nasıl yapacağım iptal mi etsem bileti

Bebeğini emzirememenin verdiği psikojisiyi huzursuzluğu sağarak beslemenin stresini ve yine çocuğunu emziremedigin icin lanet olası o biberonu mecburen verdiğin icin olan sinirini
Her meme almayınca nasıl kendini suçladığını şutum mi kötü ben mi beceremiyor bu çocuk beni sevmiyor istemiuor diye nasıl kendine yüklendiğini
Yaşayan bilir
O yüzden birbimize destek olmak icin variz
Ayni yola çıktık o yolda da bebelerimizle ilerliyoruz
Birbirimizi anlayacak olan yine bizleriz

Soyle dedi benim diyetisyen bana. Cok asiri terledigin zaman su kaybediyorsun. Bu da sutu olumsuz etkiliyormus. Ayrica laktik asit birikimide oluyormus ve bu laktik asit sut kaliteyesini bozabiliyormus. Ben reformeri haftada 3 e cikaracaktim cikartma dedi bana.
Ben spor yapmıyorum ama inanılmaz terliyorum günde 3 tişört değişiyor sırılsıklam oluyorum ev sıcaksan degil 22/23 derece ama mesela ablam eşim evde bazen üstüne bsy alıyor ben yanıyorum sen lohusasin yanıyorsun diyorlar
Sütun kalitesini düşürür mü bu kadar ter ya
Günde o yüzden 2 kez duş alıyorum inanılmaz da terim kokmaya başladı hiç kokmazdı ya da çok terlesigim icin bakan öyle geliyor

Ben spor yapmıyorum ama inanılmaz terliyorum günde 3 tişört değişiyor sırılsıklam oluyorum ev sıcaksan degil 22/23 derece ama mesela ablam eşim evde bazen üstüne bsy alıyor ben yanıyorum sen lohusasin yanıyorsun diyorlar
Günde o yüzden 2 kez duş alıyorum inanılmaz da terim kokmaya başladı hiç kokmazdı ya da çok terlesigim icin bakan öyle geliyor
Aaa benimde terim kokuyor hic kokmazdi hormonlardan heralde kac sise deodorant bitirdim

Kızlar nasılsınız ? Bayağıdır giremedim iftar için misafir çağır , misafirliğe git ev işi çocuk derken zaman su gibi geçiyor. Salı günü için annmlerin yanına gitmek için uçak bileti aldım bebisle tek gideceğim. Bileti alana kadar eşimle kavga ettim göndermek istemiyorsun keşke uzak yere evlenmeseydim diye söylendim . Şimdi de nasıl tek gideceğim diye kara kara düşünüyorum .iki saat uçak yolculuğu 4 saat filan da inince kara yolculuğu var nasıl yapacağım iptal mi etsem bileti
Kuzum gidersin benim arkadaş yurt dışına gitti 5 saat uçak yolculuğu kalkarken inerken emzirdi
ZTen uyumuş kucağı görünce
Telas yapma iyi düşün iyi olsun
Zaten artık almışsın bileti iptal şansında yok
Sen güzel geçeceğine odaklan emzik alıyorsa ısın sahan kolay olur

Aaa benimde terim kokuyor hic kokmazdi hormonlardan heralde kac sise deodorant bitirdim
Evet ya kaç deo üste üste yıkıyorum bi de gun içinde tekrar sabunla eğilip üstüne bi rolon bi deo yok yine kokuyor
Değişik bi rollon aldım pahalı bsy eczaneden koku ter icin hiç ise yaramadı

Ulen naneler çeneniz düşmüş hepsini okuyacağım diye 40 dk da bebeyi yatırdım ayaktayım
40 dk uykumu çaldınız ulennnn :)
Halbuki 2 de yattim ha :) uykusuzluk kanıma mi isliyor ne :)

Benim doktor araştırmasını yaptım inerken çıkarken emzirmeye gerek yok , sadece saatlerini çok kalabalık olmayan saatlere alın dedi, malum hastalık kapmasın diye
Anneyi emmiyorsa napcaksın,

O sorun bendede var zaten hiç bişeye yetişemiyorum bide sürekli duş almak zorunda kalıyorum bebek kokudan rahatsız olmasın diye rollonu da kokusuz kullanıyorum. Deodarant kullanamıyorum. Ben hep güzel kokan böyle şeye önem veren biriydim nasıl böyle pis oldum anlamadım nasıl hormonsa düzelmedi gitti

Eşi kendine sahur hazırlayan bebeği 4 te uyuyan kendide süt sağıp uyumak üzere olanda burda bi bebek 4 te uyurmu ya pes diyorum artık

Back
X