2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen ya eşim dedi ben senin ter koktuğu bilmem ama ara ara koku geliyor dedi sordum adam da üzülecem diye zor söyledi
Gitmiyor bu koku be olacak boyle

Sabahın köründe uyanıp emerken kaka yapıp her yerine bulaştıran sırtına çıkaran bebeyi banyo yaptırıp uyutup kendi ıslak kalan gözünden uyku akan da burda
Günaydın :)
Sabah 6 da kakamız çıktı basımıza bi de 6 da ikina ikina uyaniyor hanımefendi kakaya
bi de üstü bası batıyor banyo yaptırıyorum w zaten gece de kalıyor
8 de uyanması icen ne yapmam lazım yan
sabah sabah micmak neyin nesi :)

Bizim onceden gece 2de yapardi ve uyanirdi.simdi yavrum acidi.
Hergun kaka icin 5te uyaniyo artik.ayni soruyu bende sordum.7ye de raziyim beb

Aslinda çok yakin bi arkadasimda denizlide 10 yildir sadece telefonla konusuyoruz orayada çıkartma yapmayı dusunmuyo degilim esimin yıllık izni bi belli olsunda
Bi kahvemi içmeden gitme.
Ben korkuyorum canım aslında istiyorum ama tutarken kaydiririm düşer falan allah korusun ama düşünücem
Boyun simidi var cnm. Çok rahat. Ben merveyi küvete koyuyorum boyun simidiyle banyoyu temizliyorum çamaşır atıyorum çıkarıyorum abimizle oynaşıyorum. Al bence git. Yüzme çok pahalı değilmiş. Ben pahalı sanıyordum. Eşim oğlum ben kızım 225 lira aylık
Ben kaydirdim dusurdum bacim suyun icinde birsey olmadi az su yuttu o kadar
Eee ağlamadımı burnuna genizine gitmedi mi kusmadımı
Benim kafa olmak bir mil

Ayrica kolasterole de iyi geliyor gerci daha genciz ama ay kocasina sahur hazirlayan bir ben miyim valla yat kalk yat kalk şamar oğlan gibiyim yaaaa
Canım koca adam kendi hazırlasın yahu. Benim eşim ptz sabahı erkenden alaşehire gidiyor ben kalkmıyorum bile
Sirf bu yüzünden yazmak istemiyorum kimse dönüpte bakmiyo neyde herkes iyi olsun da yeter Allaha emanet olun
Dönebilsem bakacağım canım benim. Bir an döndüm baktım yoksun. Sesini duyem dedim. Şimdi gene döndüm baktım gene yoksun. Nerdeeeesiiinnnn
Bende hamileyken hiç kullanmadım rolon deo vs. Şimdi duş alıyorum bahçeye inip çıkıyorum leş gibi hissediyorum bende. Hormonal demekki
Ulen naneler çeneniz düşmüş hepsini okuyacağım diye 40 dk da bebeyi yatırdım ayaktayım
40 dk uykumu çaldınız ulennnn :)
Halbuki 2 de yattim ha :) uykusuzluk kanıma mi isliyor ne :)
Aynı yaa. 2 gibi dalıyordum merve uyandı. Emzirdim sonra gene dalamadım. Şuara dalma sorunlarım başladı çok rahatsiz oluyorum artık. Herşeyi boşverip deli gibi kahkahalar atmak istiyorum. Çok özledim. Öğrenciyken evim vardı tek kalıyordum. Hiç boş kalmazdı evim. Döşek battaniye doluydu. Herkese yatacak yer vardı. Cipsler kolalar gazozlar. Ne sağlıklı yaşamı kilosu bebesi kocası işi gücü. Hayat bize güzelmiş :) öyleyken böyle olmak ta zor.
Benim doktor araştırmasını yaptım inerken çıkarken emzirmeye gerek yok , sadece saatlerini çok kalabalık olmayan saatlere alın dedi, malum hastalık kapmasın diye
Anneyi emmiyorsa napcaksın,
Cnm iniş kalkış sırasında kulakları basınç farkından tıkanabiliyor. Buda onu rahatsız eder ağlar. O yüzden emsin geviş getirsin yutsun deniyor.
Onu yapamayanda var kız. O saatte çok zor canım uyanması. Bıngıldakları genellikle güneşten etkileniyor. Daha hassaslar. Her çocuk bir değil tabi

Bende ayniyimn hatta bazen krndimi rezene kokuyormus gibi hissediyorum

Bugun biz aracla biraz yol yaptik. Buzuki orhan ise yaradi sanki uyudu arabada. Tatili pesin aldik mecbur gidecegiz
Bizde kurbana gidicez tatile eşim manavgat side tarafı diyo ağustosta da çok sıcak olur oralar tatile giderken neler alınması gerek bebe için hem alışveriş babında hemde evden neler götürülmesi babında o zaman zaten 6 aylık civarı olcak havuzda denizde neler lazım olcak güneş kremi ne almalıyım şapka nerden bulurum vs..

Yok canım parası çok önemli degil zaten çok fazla değilmiş ama benim evin olduğu yer şehire uzak bi yerde gitmek sıkıntı araba yok bizde esim de yogun çalışıyo götüremez bizi aslında çok güzel olur da bakalım bi eşimle konuşayım olmazsa ne diyecek..

Yok canım boşver geçti bitti benimde kafam karıştı zaten anlamadım bişey:)

Ya benim 20 lik diste basa vuruyor bide..boyun düzleşmesi de var mr çektirdim daha önce bişey çıkmadi ama çok oldu..tansiyon benim hep düşüktür 8/6 9/6 nezamandan beri ölçmedim hamilelikte ölçüyodum her gün salladım iyice evde alette yok annemden almistim yok kız parol iyi geldi bana önceden olsa kesmezdi ama artık iyi geliyo şükür..

Kabuğuyla derken cnm. En dış kabuğu mu?
Evet canim o kahverengi sert kismi.
Hemen paranoya yap tabi pimpirik insan sutun kalitesini bozan kardiyo tarzi spor sonucu olusan laktik asit. Ve spor sirasinda bir anda fazla terlemeden bahsediyor. Gun icinde kademeli terlemenden degil.
Benim doktor araştırmasını yaptım inerken çıkarken emzirmeye gerek yok , sadece saatlerini çok kalabalık olmayan saatlere alın dedi, malum hastalık kapmasın diye
Anneyi emmiyorsa napcaksın,
O biraz soyle bir sey. Nasil biz kulagimiz tikaninca yutkunuyoruz. Basinc farkindan kulagi tikanmasin diye yutkunma isini yaptiriyoruz bebise surekli. Sadece emmek sart degil. O ara biberonla mamada icebilir.
Kıs sen daha dün efsun hasta olması deşmiş miydin
Ben mi yanlış okudum
Geçmiş olsun süt kuzusuna
Evet sonra dedim ya hasta olmuyo dedim 2 saat sonra ateslendi. Hanginiz nazar etti sen mi nazar ettin yoksa dogru soyle bak kizmiycsm bisi deniycem sadece
Once oksurdu ve sasirdi sonra agladi biraz. Sonra sustu.

Ben carters ve hm den gunes koruma ozellikli mayo tulum ve bikini aldim. Gunes kremi bagder babyganics yada trukid alacagim. Badger gibi duruyor onceligim. Boyun simidi efsun cok seviyor birde golgelikli simitlerden alacagim. Sapkayida uv korumali olanlardan alacagim ense korumasida olanlar varya onlardan.

Aldıklarını link atarak psylaşır mısın aldıkca. Sen iyi araştırıyorsun biz de hazıra konalım:))
Bi de tatilde havuza sokacakmısınız kızlar bebeleri. Dr lar pek tavsiye etmiyor deniz diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz

20 lik Disin başa vurmasi cok kötü bir şey. Ben dogumdan iki gün sonra gece yarisi özel bir klinik bulup cekin bunu diye agladim. 5 dakikada cektiker ondan sonra dünya varmis dedim. Hamileligimin 6. Ayindan beri agriyordu

Ben kalkarim hayatim sen kalkma dedi tamam dedim iki tane yumurta haşla az haşla hep fazla kaçırıyosun diyip horlamaya başladı sabır cekiyorum kaldi madem oruc tutmuyorum ona hazirlayim a ordan sevap kazdanayim işte çıkarımı düşünüyorum

Tek kocama değil kendime de hazırlıyorum:) ilk günler çok vurdu uykusuzluk da şimdi alıştım sanırım
Masallah sütünü etkilemiyor mu. Bem de utmak istedim ama bizim minnoş zaten emmiyor naptigimiz belli değil süt iyice azalmasin diye tutmadim. Zaten süt arttiricilarla idare ediyorum

Aaa hadi ya çok istiyodum üzüldüm koşu bandı benim hızlı olmuyo zaten hiç 15 dk.da 5km hıza bile çıkarmıyor hocalar eliptigi bilmem ama bak o da 15 dk.spora başlamadan önce cardio sonra ağirlik çalışmaları falan ama tabi başlangıçlar aletlerde 20 kg ile dumbellda 5 kg lik spor bitimi mekikle bikac hareket squat falan en son yine kosu bandı eliptik..daha yazılamadım ama madem iyice düşüneyim bi laktik asidi de 2 saat sonra düşüyor diye biliyorum inşallah öyledir

Ben spor yaparken aşırı su içerim ama belki o dengeler mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…