- 18 Mayıs 2012
- 407
- 352
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.801
Aynen ya eşim dedi ben senin ter koktuğu bilmem ama ara ara koku geliyor dedi sordum adam da üzülecem diye zor söylediO sorun bendede var zaten hiç bişeye yetişemiyorum bide sürekli duş almak zorunda kalıyorum bebek kokudan rahatsız olmasın diye rollonu da kokusuz kullanıyorum. Deodarant kullanamıyorum. Ben hep güzel kokan böyle şeye önem veren biriydim nasıl böyle pis oldum anlamadım nasıl hormonsa düzelmedi gitti
Bizim onceden gece 2de yapardi ve uyanirdi.simdi yavrum acidi.Sabahın köründe uyanıp emerken kaka yapıp her yerine bulaştıran sırtına çıkaran bebeyi banyo yaptırıp uyutup kendi ıslak kalan gözünden uyku akan da burda
Günaydın :)
Sabah 6 da kakamız çıktı basımıza bi de 6 da ikina ikina uyaniyor hanımefendi kakaya
bi de üstü bası batıyor banyo yaptırıyorum w zaten gece de kalıyor
8 de uyanması icen ne yapmam lazım yan
sabah sabah micmak neyin nesi :)
Bi kahvemi içmeden gitme.Aslinda çok yakin bi arkadasimda denizlide 10 yildir sadece telefonla konusuyoruz orayada çıkartma yapmayı dusunmuyo degilim esimin yıllık izni bi belli olsunda
Boyun simidi var cnm. Çok rahat. Ben merveyi küvete koyuyorum boyun simidiyle banyoyu temizliyorum çamaşır atıyorum çıkarıyorum abimizle oynaşıyorum. Al bence git. Yüzme çok pahalı değilmiş. Ben pahalı sanıyordum. Eşim oğlum ben kızım 225 lira aylıkBen korkuyorum canım aslında istiyorum ama tutarken kaydiririm düşer falan allah korusun ama düşünücem
Eee ağlamadımı burnuna genizine gitmedi mi kusmadımıBen kaydirdim dusurdum bacim suyun icinde birsey olmadiaz su yuttu o kadar
Canım koca adam kendi hazırlasın yahu. Benim eşim ptz sabahı erkenden alaşehire gidiyor ben kalkmıyorum bileBenim kafa olmak bir mil
Ayrica kolasterole de iyi geliyor gerci daha genciz amaay kocasina sahur hazirlayan bir ben miyim valla yat kalk yat kalk şamar oğlan gibiyim yaaaa
Dönebilsem bakacağım canım benim. Bir an döndüm baktım yoksun. Sesini duyem dedim. Şimdi gene döndüm baktım gene yoksun. NerdeeeesiiinnnnSirf bu yüzünden yazmak istemiyorum kimse dönüpte bakmiyo neyde herkes iyi olsun da yeter Allaha emanet olun
Bende hamileyken hiç kullanmadım rolon deo vs. Şimdi duş alıyorum bahçeye inip çıkıyorum leş gibi hissediyorum bende. Hormonal demekkiBen spor yapmıyorum ama inanılmaz terliyorum günde 3 tişört değişiyor sırılsıklam oluyorum ev sıcaksan degil 22/23 derece ama mesela ablam eşim evde bazen üstüne bsy alıyor ben yanıyorum sen lohusasin yanıyorsun diyorlar
Sütun kalitesini düşürür mü bu kadar ter ya
Günde o yüzden 2 kez duş alıyorum inanılmaz da terim kokmaya başladı hiç kokmazdı ya da çok terlesigim icin bakan öyle geliyor
Aynı yaa. 2 gibi dalıyordum merve uyandı. Emzirdim sonra gene dalamadım. Şuara dalma sorunlarım başladı çok rahatsiz oluyorum artık. Herşeyi boşverip deli gibi kahkahalar atmak istiyorum. Çok özledim. Öğrenciyken evim vardı tek kalıyordum. Hiç boş kalmazdı evim. Döşek battaniye doluydu. Herkese yatacak yer vardı. Cipsler kolalar gazozlar. Ne sağlıklı yaşamı kilosu bebesi kocası işi gücü. Hayat bize güzelmiş :) öyleyken böyle olmak ta zor.Ulen naneler çeneniz düşmüş hepsini okuyacağım diye 40 dk da bebeyi yatırdım ayaktayım
40 dk uykumu çaldınız ulennnn :)
Halbuki 2 de yattim ha :) uykusuzluk kanıma mi isliyor ne :)
Cnm iniş kalkış sırasında kulakları basınç farkından tıkanabiliyor. Buda onu rahatsız eder ağlar. O yüzden emsin geviş getirsin yutsun deniyor.Benim doktor araştırmasını yaptım inerken çıkarken emzirmeye gerek yok , sadece saatlerini çok kalabalık olmayan saatlere alın dedi, malum hastalık kapmasın diye
Anneyi emmiyorsa napcaksın,
Onu yapamayanda var kız. O saatte çok zor canım uyanması. Bıngıldakları genellikle güneşten etkileniyor. Daha hassaslar. Her çocuk bir değil tabiSabahın köründe uyanıp emerken kaka yapıp her yerine bulaştıran sırtına çıkaran bebeyi banyo yaptırıp uyutup kendi ıslak kalan gözünden uyku akan da burda
Günaydın :)
Sabah 6 da kakamız çıktı basımıza bi de 6 da ikina ikina uyaniyor hanımefendi kakaya
bi de üstü bası batıyor banyo yaptırıyorum w zaten gece de kalıyor
8 de uyanması icen ne yapmam lazım yan
sabah sabah micmak neyin nesi :)
Bende ayniyimn hatta bazen krndimi rezene kokuyormus gibi hissediyorumBen spor yapmıyorum ama inanılmaz terliyorum günde 3 tişört değişiyor sırılsıklam oluyorum ev sıcaksan degil 22/23 derece ama mesela ablam eşim evde bazen üstüne bsy alıyor ben yanıyorum sen lohusasin yanıyorsun diyorlar
Günde o yüzden 2 kez duş alıyorum inanılmaz da terim kokmaya başladı hiç kokmazdı ya da çok terlesigim icin bakan öyle geliyor
Bizde kurbana gidicez tatile eşim manavgat side tarafı diyo ağustosta da çok sıcak olur oralar tatile giderken neler alınması gerek bebe için hem alışveriş babında hemde evden neler götürülmesi babında o zaman zaten 6 aylık civarı olcak havuzda denizde neler lazım olcak güneş kremi ne almalıyım şapka nerden bulurum vs..Bugun biz aracla biraz yol yaptik. Buzuki orhan ise yaradi sanki uyudu arabada. Tatili pesin aldik mecbur gidecegiz
Yok canım parası çok önemli degil zaten çok fazla değilmiş ama benim evin olduğu yer şehire uzak bi yerde gitmek sıkıntı araba yok bizde esim de yogun çalışıyo götüremez bizi aslında çok güzel olur da bakalım bi eşimle konuşayım olmazsa ne diyecek..Bi kahvemi içmeden gitme.
Boyun simidi var cnm. Çok rahat. Ben merveyi küvete koyuyorum boyun simidiyle banyoyu temizliyorum çamaşır atıyorum çıkarıyorum abimizle oynaşıyorum. Al bence git. Yüzme çok pahalı değilmiş. Ben pahalı sanıyordum. Eşim oğlum ben kızım 225 lira aylık
Eee ağlamadımı burnuna genizine gitmedi mi kusmadımı
Canım koca adam kendi hazırlasın yahu. Benim eşim ptz sabahı erkenden alaşehire gidiyor ben kalkmıyorum bile
Dönebilsem bakacağım canım benim. Bir an döndüm baktım yoksun. Sesini duyem dedim. Şimdi gene döndüm baktım gene yoksun. Nerdeeeesiiinnnn
Bende hamileyken hiç kullanmadım rolon deo vs. Şimdi duş alıyorum bahçeye inip çıkıyorum leş gibi hissediyorum bende. Hormonal demekki
Aynı yaa. 2 gibi dalıyordum merve uyandı. Emzirdim sonra gene dalamadım. Şuara dalma sorunlarım başladı çok rahatsiz oluyorum artık. Herşeyi boşverip deli gibi kahkahalar atmak istiyorum. Çok özledim. Öğrenciyken evim vardı tek kalıyordum. Hiç boş kalmazdı evim. Döşek battaniye doluydu. Herkese yatacak yer vardı. Cipsler kolalar gazozlar. Ne sağlıklı yaşamı kilosu bebesi kocası işi gücü. Hayat bize güzelmiş :) öyleyken böyle olmak ta zor.
Cnm iniş kalkış sırasında kulakları basınç farkından tıkanabiliyor. Buda onu rahatsız eder ağlar. O yüzden emsin geviş getirsin yutsun deniyor.
Onu yapamayanda var kız. O saatte çok zor canım uyanması. Bıngıldakları genellikle güneşten etkileniyor. Daha hassaslar. Her çocuk bir değil tabi
Yok canım boşver geçti bitti benimde kafam karıştı zaten anlamadım bişey:)Dur bir saniye yanlış anlasilma varBirdilimkek sana sert konustu mu bisey yazmisti K Kaan-merve . Yanlis yazdi heralde ben sana bişey demedim kis esther arkadasa dün biraz tepki gosterdim sonra da gönlünü aldim. Kiz yoksam sana mi bisey yazdim da yanlis geldi benim.kafam karisti
Ya benim 20 lik diste basa vuruyor bide..boyun düzleşmesi de var mr çektirdim daha önce bişey çıkmadi ama çok oldu..tansiyon benim hep düşüktür 8/6 9/6 nezamandan beri ölçmedim hamilelikte ölçüyodum her gün salladım iyice evde alette yok annemden almistim yok kız parol iyi geldi bana önceden olsa kesmezdi ama artık iyi geliyo şükür..Kiz Allah korusun her basi boynu agriyan ayni mi.. Sen hic tansiyonuna baktirdin mi gecmeyen baş ve boyun agrisi tansiyon yukselmesinden olabilir. Bir tane limon sıkıp suyunu iç bakalim rahatlarsin inşallah. Agrica parol siddetli agrilari kesecek kadar etkili degil
Evet canim o kahverengi sert kismi.Kabuğuyla derken cnm. En dış kabuğu mu?
Hemen paranoya yap tabi pimpirik insanBen spor yapmıyorum ama inanılmaz terliyorum günde 3 tişört değişiyor sırılsıklam oluyorum ev sıcaksan degil 22/23 derece ama mesela ablam eşim evde bazen üstüne bsy alıyor ben yanıyorum sen lohusasin yanıyorsun diyorlar
O biraz soyle bir sey. Nasil biz kulagimiz tikaninca yutkunuyoruz. Basinc farkindan kulagi tikanmasin diye yutkunma isini yaptiriyoruz bebise surekli. Sadece emmek sart degil. O ara biberonla mamada icebilir.Benim doktor araştırmasını yaptım inerken çıkarken emzirmeye gerek yok , sadece saatlerini çok kalabalık olmayan saatlere alın dedi, malum hastalık kapmasın diye
Anneyi emmiyorsa napcaksın,
Evet sonra dedim ya hasta olmuyo dedim 2 saat sonra ateslendi. Hanginiz nazar ettiKıs sen daha dün efsun hasta olması deşmiş miydin
Ben mi yanlış okudum
Geçmiş olsun süt kuzusuna
Once oksurdu ve sasirdi sonra agladi biraz. Sonra sustu.Bi kahvemi içmeden gitme.
Boyun simidi var cnm. Çok rahat. Ben merveyi küvete koyuyorum boyun simidiyle banyoyu temizliyorum çamaşır atıyorum çıkarıyorum abimizle oynaşıyorum. Al bence git. Yüzme çok pahalı değilmiş. Ben pahalı sanıyordum. Eşim oğlum ben kızım 225 lira aylık
Canım koca adam kendi hazırlasın yahu. Benim eşim ptz sabahı erkenden alaşehire gidiyor ben kalkmıyorum bile
Dönebilsem bakacağım canım benim. Bir an döndüm baktım yoksun. Sesini duyem dedim. Şimdi gene döndüm baktım gene yoksun. Nerdeeeesiiinnnn
Bende hamileyken hiç kullanmadım rolon deo vs. Şimdi duş alıyorum bahçeye inip çıkıyorum leş gibi hissediyorum bende. Hormonal demekki
Aynı yaa. 2 gibi dalıyordum merve uyandı. Emzirdim sonra gene dalamadım. Şuara dalma sorunlarım başladı çok rahatsiz oluyorum artık. Herşeyi boşverip deli gibi kahkahalar atmak istiyorum. Çok özledim. Öğrenciyken evim vardı tek kalıyordum. Hiç boş kalmazdı evim. Döşek battaniye doluydu. Herkese yatacak yer vardı. Cipsler kolalar gazozlar. Ne sağlıklı yaşamı kilosu bebesi kocası işi gücü. Hayat bize güzelmiş :) öyleyken böyle olmak ta zor.
Cnm iniş kalkış sırasında kulakları basınç farkından tıkanabiliyor. Buda onu rahatsız eder ağlar. O yüzden emsin geviş getirsin yutsun deniyor.
Onu yapamayanda var kız. O saatte çok zor canım uyanması. Bıngıldakları genellikle güneşten etkileniyor. Daha hassaslar. Her çocuk bir değil tabi
Ben carters ve hm den gunes koruma ozellikli mayo tulum ve bikini aldim. Gunes kremi bagder babyganics yada trukid alacagim. Badger gibi duruyor onceligim. Boyun simidi efsun cok seviyor birde golgelikli simitlerden alacagim. Sapkayida uv korumali olanlardan alacagim ense korumasida olanlar varya onlardan.Bizde kurbana gidicez tatile eşim manavgat side tarafı diyo ağustosta da çok sıcak olur oralar tatile giderken neler alınması gerek bebe için hem alışveriş babında hemde evden neler götürülmesi babında o zaman zaten 6 aylık civarı olcak havuzda denizde neler lazım olcak güneş kremi ne almalıyım şapka nerden bulurum vs..
Aldıklarını link atarak psylaşır mısın aldıkca. Sen iyi araştırıyorsun biz de hazıra konalım:))Ben carters ve hm den gunes koruma ozellikli mayo tulum ve bikini aldim. Gunes kremi bagder babyganics yada trukid alacagim. Badger gibi duruyor onceligim. Boyun simidi efsun cok seviyor birde golgelikli simitlerden alacagim. Sapkayida uv korumali olanlardan alacagim ense korumasida olanlar varya onlardan.
oo niye. farketmez. 27-3 ağustos olmasın da.Bizim denizli isi 8 ine kaldi. Artik yolda rastlasiriz belki.
20 lik Disin başa vurmasi cok kötü bir şey. Ben dogumdan iki gün sonra gece yarisi özel bir klinik bulup cekin bunu diye agladim. 5 dakikada cektiker ondan sonra dünya varmis dedim. Hamileligimin 6. Ayindan beri agriyorduYa benim 20 lik diste basa vuruyor bide..boyun düzleşmesi de var mr çektirdim daha önce bişey çıkmadi ama çok oldu..tansiyon benim hep düşüktür 8/6 9/6 nezamandan beri ölçmedim hamilelikte ölçüyodum her gün salladım iyice evde alette yok annemden almistim yok kız parol iyi geldi bana önceden olsa kesmezdi ama artık iyi geliyo şükür..
Ben kalkarim hayatim sen kalkma dedi tamam dedim iki tane yumurta haşla az haşla hep fazla kaçırıyosun diyip horlamaya başladıBi kahvemi içmeden gitme.
Masallah sütünü etkilemiyor mu. Bem de utmak istedim ama bizim minnoş zaten emmiyor naptigimiz belli değil süt iyice azalmasin diye tutmadim. Zaten süt arttiricilarla idare ediyorumTek kocama değil kendime de hazırlıyorum:) ilk günler çok vurdu uykusuzluk da şimdi alıştım sanırım
Aaa hadi ya çok istiyodum üzüldümSoyle dedi benim diyetisyen bana. Cok asiri terledigin zaman su kaybediyorsun. Bu da sutu olumsuz etkiliyormus. Ayrica laktik asit birikimide oluyormus ve bu laktik asit sut kaliteyesini bozabiliyormus. Ben reformeri haftada 3 e cikaracaktim cikartma dedi bana.
Ben spor yaparken aşırı su içerim ama belki o dengeler mi acaba ?Soyle dedi benim diyetisyen bana. Cok asiri terledigin zaman su kaybediyorsun. Bu da sutu olumsuz etkiliyormus. Ayrica laktik asit birikimide oluyormus ve bu laktik asit sut kaliteyesini bozabiliyormus. Ben reformeri haftada 3 e cikaracaktim cikartma dedi bana.
Hadi ya suyun üstünde mi kaldı battı mi :)Ben kaydirdim dusurdum bacim suyun icinde birsey olmadiaz su yuttu o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?