2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım benşm bebe de arabada durmuyor uykusu varsa bile uyumuyor kuvağında durup etrafa bakmak istiyor zor iş o kadar yol gitmek ben sorf bu yüzden mersin de tatil yapacağım uzağa gitmemek için

Canım benşm bebe de arabada durmuyor uykusu varsa bile uyumuyor kuvağında durup etrafa bakmak istiyor zor iş o kadar yol gitmek ben sorf bu yüzden mersin de tatil yapacağım uzağa gitmemek için
Bugun biz aracla biraz yol yaptik. Buzuki orhan ise yaradi sanki uyudu arabada. Tatili pesin aldik mecbur gidecegiz

17 kilo :) 7 kilo fazlam vardı 10 kilo da doğumdan kalan... Hedefim 17 kilo ama bi sene de ancak veririm sanırım. Evet, fotoğraf o kadar kötü çıkmamış sağol canım..
Ben 14 kilo aldım 55 kiloydum 69 oldum en fazla 64 e inebildim..aslında cardio yapınca bir haftada bile eriyo insan ama başlamak mesele benimde 15 kilo hedefim inşallah hedefi buluruz :)

bazen bizdede oluyor ya. kucağıma alıyorum hemen susup bana sırnaşıp uyumaya devam ediyor. kuzum beni mi istiyor acaba :) yabancılama falan da başlamadı aslında herkeze gidiyor hala.

Ben 14 kilo aldım 55 kiloydum 69 oldum en fazla 64 e inebildim..aslında cardio yapınca bir haftada bile eriyo insan ama başlamak mesele benimde 15 kilo hedefim inşallah hedefi buluruz :)
Canım bişi dicem sende derini götürsene yüzmeye. Sakıncası yoktur heralde. nemesis havuz suyunun zararı olmadı dimi efsuna. Bizde bizim üniversitenin havuzuna yazılacağız haftaya. Aile boyu. Denizlinin en temiz havuzu. Ama malum klorlu

Yok sorun.olmadi. ama bizim havuza sadece bebekler giriyor ona gore ayarlama yapiliyor klorde.

Güzelim sana haksızsın yada yanlışsın diyen yok sadece bu konuda biraz fazla evhamlisin evlatlarimiz Maşallah melek hepsi acımak ne demek olurmu öyle sey senin canın sıkkın olduğu için en ufak laftan alınıyorsun belki de zor bi dönem senin için inşallah atlatırsın..hem maşallah var işte sütün zaten sütün sulu olsa bebeğin okadar kilo almazdı canim benim :)ya zaten o sulu süt muhabbetini çıkaran koca karı kimse artık konu komşu eş dost emziren anneleri çıldırtıyor bu konuda..ben seni anladım zaten sütüm sulu mu ki bebegim alması gerekenden az aliyo diyosun ama bunu takman gereken nokta bebeğinin kilosu atıyorum olması gerekenin çok altında olur ozaman zaten almadığı için sorun var derim ana kilosu maşallah diyorum tekrar normalden fazla olduğu için takma diyorum ha şuda var rahatsız olacak diye korkuyosun onu da anlıyorum annesin çünkü ama hasta olsa kilo alacağına kilosu düşer geriler çocuk anlarsın yani..bebis iyiyse aglamiyorsa sana agular gugular sacip gülüyorsa bi sorun yoktur doyuyordur emin ol gün içind e verdiğim mamayı saat kaçta verdigimi, kaç defa verdigimi bile unutuyorum ;hele emzirmeyi saat kaçta emdi kaç saat geçti aradan ne kadar kaç dk emdi onları bile unutuyorum bakiyorum derin ağlamıyor keyfi yerinde takmıyorum ben de..aslında okadar içmeye o kilo normal fazla bile emin ol daha fazla almasını istemezsin salivermeyi dene bi kere de rahatliycaksin :)

Bizimki de öyle yaa kısa mesafe neyse de uzun yolda çok fena . Isparta'ya kardeşimin mezuniyetine gittik (6saat) gece 3 te çıktık yola derin uykusunda gidelim de olay çıkmasın diye. Dönüşte de ayni yöntem nasıl olsa eve geliyoruz diye gece uykusuna geçirdik emin olunca daldığına öyle çıktık yola.

Canim su yazdığın yazıyı bir oku öyle karşıma gel benim..burda zamanında insanların sana nekadar destek oldugunu unutuyorsun sen bu yazdığını diğer yazdığından önce görsem tek kelime yazmazdim sana iyilik yaramıyor iyi niyetli yaklaşmak yaramıyor ben sustum zaten burada artık kimseye yorum yapmayacağım zaten derdim kendime yeter benim de canım çok sıkkın çok rahatsızım ama gelipte burda kimsenin şahsına bi laf etmiyorum hircinligim kv görümce anneme arkadaşlarıma karşı yapmam önce anlamaya çalışır ne demek istediğini sorarim kendisine ben kör değilim 900 okumasam burda biyerde aklımda kalıp yazmazdim yanlışsa düzeltir en başından geçersin alaycı tavırla söylemezsin bi sakin ol artık birde "zorunuza gidiyo"kelimesi nekadar kırıcı bi kelime sana yazma diyen yok git diyen de yok kafanı topla artık ama bi süre gitmek iyi gelecekse git yalnız kendi sinirini stresini başkalarından kırıp döküp çıkarma..kaancelilin kötü bi niyeti oldunu düşünmüyorum ki olsa burda pat diye söylüyo biliyosun az buçuk ki yüz yüze görüştük öyle bi insan degil emin ol yani bunuda kendisine söyle bence bana değil..emzirme konusu da bence çabala emer o da zamanla emince de emin ol kaygıların gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…