• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar cc olayına takılmayın
Hem arkadaş sağdigini çıkanı söylüyor bunda kötü bsy yok o kadar sutu olmayan vardır diye niye yazmasın sağdığı sut miktarını allah askına o zaman emziremeyenler var diye kimse emzirdiğini de yazmasın buraya
Burası ozgud bi platform isteyen istediğini yazar
Kıyaslama yapmak yanlış diyordunuz kendiniz kendi sutUnuzu kıyaslıyorsunuz aaa :) olay kapandı gitti bebislerim boşverin

Sağmak yorucu bi süreç hiç emzirememek yorucu insanı uzen bi surec biraz o pencereden bakalim oldu mu
Kimisinin memesinxdn 500 kimisinden 290 çıkar bu olay da farklı farklı kıyaslama yapmayalım sutUmuzu
SutUmuze güvenelim

Olay da uzamasın ki tâdımız kaçmasın
Naneler öpüyorum sizi
Ben kıyas yapmadım ki sadece söyleme şekline takildim sagdigi miktarı söyleyip bi üstüne az falan deyince yani o garibime gitti yani onun üstüne dedim en azından anne sütü alıyor degil mi..söylediklerim çok yanlış anlaşılmış galiba :( yoruldum artik kimseye daha fazla açıklama yapamayacağım kötü niyetli olmadığmi bilen bilir..

Ben kıyas yapmadım ki sadece söyleme şekline takildim sagdigi miktarı söyleyip bi üstüne az falan deyince yani o garibime gitti yani onun üstüne dedim en azından anne sütü alıyor degil mi..söylediklerim çok yanlış anlaşılmış galiba :KK43: yoruldum artik kimseye daha fazla açıklama yapamayacağım kötü niyetli olmadığmi bilen bilir..
Herkes başta senin gibi anladi tatlim kiz yorulma :)

900 yedi ben demedim tatlim arkadas demiş:) ben senin ne 900 olayını ne süt olayini degil sadece bebeginin kilosu kuzenlerinininkinden az ve biliyorum konusacaklar falan dedigin için yadirgamistim. Yoksa yedigi ictigi bol olsun masallah Allah daha çok versin. Bu arada benimki toplam 500 bile icmedi belli çocukta bir terslik var ama sonumuz hayir olsun insallah
O arkadaşta benim sanırım benim bi şekilde aklımda oyle kalmış ya da oyle okumuşum kafamdan uydurmadım heralde neyse cidden çok uzadı b...a sardi iyice muhabbet

Tatlım sen canının istediğini yazmaya özgürsen bende canımın istediğini beğenmeye özgürüm. Sana lulicik haricinde kırıcı laf eden olmadı oda zaten gönlünü almaya çalıştı. Bu arada sana hastasın diyen de olmadı. Bunalımda olmak hastalıksa ben ölümcül hastayım. Herkesi haksız kendini haklı görüyorsun. Hala doğru yaptığına inanıyorsan boşa nefes tüketmişiz.
Aynen öyle ama bi anda kaç kişi suçlu olarak ortaya çıktı anlamadim ben de..inan herkesin ayrı sıkıntısı var burda ve dehşet bas göz agrilarim bas dönmem var korkuyorum annemin üst katındaki kız gibi olup ölücem diye artık bu ağrılardan

Kızlar eşime test aldırdım eczaneden iki tane ve ikisinde de çok silik çizgi çıktı çok çok moralim bozuk Allah'ım lütfen hayırlısını ver ama ben hiç mi hiç hazır değilim bebeğim çok küçük diğer kızım var nolur testler yanlış olsun. Gittim kan testi verdim lütfen bana dua edin hayırlısını versin Rabbim kaldiramayacagim yük vermesin moralim çok bozuk ya
Inşallah yoktur canım rabbim gönlüne göre verir..

Geliiiir geçer. Çocuğussss cahilisssss!!!!!
Uykusuzuz yorgunus kiloluyusss. Ramazan günü. Savaşmayalım sevişelim. Koşun kocalarınıza.

Bugünün geyiğini yazacaktım ama yatacağım benden sonra sohbet edersiniz kıskanırım.
Bugün akşam mutlu haber aldım. Aslı çıkarsa pek şugaarr. Anam pek bir pozitif geldi bugün. Bu hafta gelmicek oldu. Zorla rapor aldım. Yazmadım dimi buraya. Ay sorunumu paylaşma alışkanlığım pek yok. Özlemiş torunları. Ahın mı tuttu kız bir hafta tarlalarıma bakayım dedim hergün yağmur yağdı dedi. Koptuuuuum. Allahım sana geliyorum. İstiyosan anamı önden göndereyim dedim. Suss dedi manyak. :-)

Geliiiir geçer. Çocuğussss cahilisssss!!!!!
Uykusuzuz yorgunus kiloluyusss. Ramazan günü. Savaşmayalım sevişelim. Koşun kocalarınıza.

Bugünün geyiğini yazacaktım ama yatacağım benden sonra sohbet edersiniz kıskanırım.
Bugün akşam mutlu haber aldım. Aslı çıkarsa pek şugaarr. Anam pek bir pozitif geldi bugün. Bu hafta gelmicek oldu. Zorla rapor aldım. Yazmadım dimi buraya. Ay sorunumu paylaşma alışkanlığım pek yok. Özlemiş torunları. Ahın mı tuttu kız bir hafta tarlalarıma bakayım dedim hergün yağmur yağdı dedi. Koptuuuuum. Allahım sana geliyorum. İstiyosan anamı önden göndereyim dedim. Suss dedi manyak. :-)
Kiz senin beynin yanmış uat uyu :D

Yok olmadım ama şuan basım catliyoooo dehşet ve beynim patliycak gibi dişim de ağrıyo 20 lik bide uykusuzum dün gece hiç uyumadım
Dur bir saniye yanlış anlasilma var Birdilimkek Birdilimkek sana sert konustu mu bisey yazmisti K Kaan-merve . Yanlis yazdi heralde ben sana bişey demedim kis esther arkadasa dün biraz tepki gosterdim sonra da gönlünü aldim. Kiz yoksam sana mi bisey yazdim da yanlis geldi benim.kafam karisti

Aynen öyle ama bi anda kaç kişi suçlu olarak ortaya çıktı anlamadim ben de..inan herkesin ayrı sıkıntısı var burda ve dehşet bas göz agrilarim bas dönmem var korkuyorum annemin üst katındaki kız gibi olup ölücem diye artık bu ağrılardan
Tatlım insan okadar yardımcı olmaya çalışırken böyle tepkiye kırılıyor. Hepimize biraz zaman vermek daha doğru. Hepimiz uykusuz yorgunuz. Doktora gitmedin mi hiç. Sebep sadece yorgunluktur inşallah

Tatlım insan okadar yardımcı olmaya çalışırken böyle tepkiye kırılıyor. Hepimize biraz zaman vermek daha doğru. Hepimiz uykusuz yorgunuz. Doktora gitmedin mi hiç. Sebep sadece yorgunluktur inşallah
Kesinlikle ve ben cok cabuk kırılır hemen üzerime alınırım ama bugün bas agrım 2 ise şu anda burayi okurken sinirden 4 oldu uyuyacaktım uykum kaçtı...dr a girmedim canım ama demir hapı içemeye başladım bakalım 3 gündür inşallah başka bişey çıkmaz bende korkuyorum inan :(

He tamam tatlim bi yanlis anlaşılma olmasin. Sana da acil şifalar diliyorum ya hala iyi olamadin mi doktora gitmedin mi
Nerdeeeee ölücem artık ağrıdan..neyse bakalim yarında olursa gidicem ama çünkü geçen erişteye boyundan atmış pıhtı benim boyunda da ağrı var şimdilik parol le idare ediyorum

Back
X