Eşiniz çok doğru söylemiş. Ben de hep sarılıp öpüyorum zaten biraz büyüdükten sonra izin vermez diyorum. Allahim bütün çocukları sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin herkese. Geri kalan her sey zamanla oturur yerine.yorumunuz guc verdi. kızıma bakınca icim nese doluyor. sen her zorluğa değersin diyorum. ama gun içinde duygu dalgalanmalarim cok fazla. surekli yetemiyorum cocuklarima duygusu. sonra diyorum sen robot degilsin insansin elinden geleni yapıyorsun bazi şeyler kontrolünün disinda olacak olması gereken yaşanacak. yani akil doğruya yönlendiriyor ama iste duygular şelale. 3 sezeryan zormus ama. ilk ikisinde 3. gun ayaktayım. bunda hastane de yattık dinlenemedim sanirim bir de ben tüpleri baglattim orda islem olduğundan mi bilmiyorum hala iyilesemedim. benim esim de bir daha bu kokuyu duyamayacagiz son çocuğumuz kendine surekli yetersizlik hissi yüklemek yerine bu günlerin tadını çıkar diyor ama gel de benim hormonlarıma anlat. ama dediğiniz gibi geçecek bu gunler insALLAH. Rabbim evlatlarımıza ve bize güzel gunler göstersin insALLAH.