• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Hic de oldugum bildigim bir sey degil, nasil ayirt edebilirim diye ondan sordum🤭sadece cok sık tuvalete cikar oldum eskiye gore, bir anda bastiriyor o da gebeliktendir diye dusunmustum😁 ay ben yarin gidip bir acilden idrar yolu tahlili vereyim icime kurt dustu bugun cok konusuldu kendime teshis koydum 🙈
Rahim büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyor canım. Bende aynı senin gibiyim. Bir anda sıkışıyorum 😂. İçin rahat edecekse ver tahlil ne olacak kontrol ettirmiş olursun. Kafan rahat olur 🌷

Rahim büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyor canım. Bende aynı senin gibiyim. Bir anda sıkışıyorum 😂. İçin rahat edecekse ver tahlil ne olacak kontrol ettirmiş olursun. Kafan rahat olur 🌷
Ay bezelye kadar bebisler cisimizi bile etkiler oldu olacak is degil 🥹🥹🩷🩷 yarin doktoruma sorup aksiyon alicam, cok tesekkur ederim 🌸🙏🏼

Kuzum akıntı sarıya dönüyorsa yeşil vs kokusuz risk değil diyoruz ya öyle değilmiş kültür yapmadan net anlaşılmazmış o
Ya benim de sarı lekelenmem var ama kahverengiydi sarıya döndü. Ve günlük vajinal akıntı gibi değil daha sıvı hiç beyaz akıntı görmüyorum ben hamileliğimden beri. Sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum normalde. 2 hafta önce doktor genel kan idrar testi istemişti bir şey çıkmamıştı. Acaba benimki de enfeksiyon olabilir mi aklım karıştı şimdi

Ya benim de sarı lekelenmem var ama kahverengiydi sarıya döndü. Ve günlük vajinal akıntı gibi değil daha sıvı hiç beyaz akıntı görmüyorum ben hamileliğimden beri. Sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum normalde. 2 hafta önce doktor genel kan idrar testi istemişti bir şey çıkmamıştı. Acaba benimki de enfeksiyon olabilir mi aklım karıştı şimdi
O bende de var hamileliğin başından beri yani nerdeyse yerleşme lekelenmesinden beri var. Bi ara kesildi. Sonra yine başladı sarımtrak geliyor ama akıntıyla değil. Şimdi bende tedirgin oldum ya enfeksiyon mu yoksa gebelikle ilgili mi bilemedim

O bende de var hamileliğin başından beri yani nerdeyse yerleşme lekelenmesinden beri var. Bi ara kesildi. Sonra yine başladı sarımtrak geliyor ama akıntıyla değil. Şimdi bende tedirgin oldum ya enfeksiyon mu yoksa gebelikle ilgili mi bilemedim
Normal akıntı gibi mi? Yoksa lekelenme gibi mi?

Eklentiler

• IMG_2116.webp
    IMG_2116.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 15
Ya bana yazdığı ilaç ilk 3 ay kullanılmaz yazıyor prospektüsünde doktora sordum problem olmaz dedi ama güvenmedim şimdi napsam kızlar

Ya bana yazdığı ilaç ilk 3 ay kullanılmaz yazıyor prospektüsünde doktora sordum problem olmaz dedi ama güvenmedim şimdi napsam kızlar
Hangi ilacı kullanıyorsun canım sen, sıkıldım da biraz şuralara bakayım dedim 😂😂

Canim yazdim ama gormedin sanirim, tahlil yaptirmadan mi direkt bu ilaci kullan dedi doktorun ? Eger bakilmadiysa bosuna icmesen mi acaba ya 🥹 belki gecici bir seydir hani

Canim yazdim ama gormedin sanirim, tahlil yaptirmadan mi direkt bu ilaci kullan dedi doktorun ? Eger bakilmadiysa bosuna icmesen mi acaba ya 🥹 belki gecici bir seydir hani
Yok akıntı gelince öyle aradım o da ilacı verdi işte tereddütte kaldım şimdi

Back
X