• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar sezaryenin ilk gününden beri idrar yaparken kasıklarımda çok fena ağrım oluyor. Doktor antibiyotik verdi ama hala ağrıyor. Sezaryen olup böyle olan var mı

Ya ben de bunu merak ediyorum insan hemen unutuyor bence de. Doğum yaşamadım ama 1 ay hemoroidten oturamadım direkt sezeryan diyodum. Patladı ağrım geçti ertesi gün normal denesem mi aslında demeye başladım. O 1 ay oturamadığımı o an unuttum. Doğumda bi de bebek de var öyle olur heralde insan iyileşince unutur illa ki. Sezeryan da hemen unutulur mu ya normal doğum cidden korkutuyor burdaki dikişli doğum yapanları görünce korkuyorum. Bi yandan yapılır ya diyorum ama kolay olmayacak illa ki😞
İnanki hepsi unutuluyor benim doğum sonrası içerde açık damar unutuldu rahimden sızan kan makat bölgesine toplandı doktor yoktu hastanede evine gitti dikişi atıp . Ben tekrar kanama hissiyle ıkınma hissi geri geldi bağırarak ıkınmaya başladım bebek doğalı 2/3 saat olmuş . Nöbetçi doktor geldi noldu falan makata eliyle muayene yapmasını söyledim acil ıkınmayı durdurmuyordum düşğn . Muayene etmesiyle doktorun üstüne doğru biriken kanın patlaması bir oldu . Direk anesteziyle bayılttılar ve tekrar patlayan neresi varsa diktiler atılan dikişleri geri söktüler yani bunları yaşadım ve tekrar şu an bebek yaptım demek o ki unutuluyor asla akıllanmıyoruz biz anneler 😄🫢

İnanki hepsi unutuluyor benim doğum sonrası içerde açık damar unutuldu rahimden sızan kan makat bölgesine toplandı doktor yoktu hastanede evine gitti dikişi atıp . Ben tekrar kanama hissiyle ıkınma hissi geri geldi bağırarak ıkınmaya başladım bebek doğalı 2/3 saat olmuş . Nöbetçi doktor geldi noldu falan makata eliyle muayene yapmasını söyledim acil ıkınmayı durdurmuyordum düşğn . Muayene etmesiyle doktorun üstüne doğru biriken kanın patlaması bir oldu . Direk anesteziyle bayılttılar ve tekrar patlayan neresi varsa diktiler atılan dikişleri geri söktüler yani bunları yaşadım ve tekrar şu an bebek yaptım demek o ki unutuluyor asla akıllanmıyoruz biz anneler 😄🫢
Çok geçmiş olsun🙏🏻

Epizyo kesisinde mi damar dikilmeden açık kalmış, sezaryen miydi ilk doğumunuz?

İnsan evladına bakınca unutuyor bence acıları🥰❣️ ya da değer her şeye diyor.🙏🏻

Benimki hiç ağlamıyordu hep uyuyordu gözleri yüzü iyice sararınca fark ettik 14tü bizim de, her bebek aynı tepki vermiyor demekki çok ilginç ya
Aclıktan aglıyormus doktor oyle dedı ve aclıktan sarılık olmus demıstı.pazar gunu cocuk acıle goturmustuk sabah o derece asırı aglıyordu.bebek bakmak cok zor gercekten ne demek ıstıyorlar anlamak zor😊tam 2 saattır uyutmaya calısıyorum suanda ve uyumuyor malesef.yavrucaklarım huzurla uyusunlar

Çok geçmiş olsun🙏🏻

Zaten bebiş çıktığı an o doğum şeysi bitince hepsi gerçekten geciyor tek acı ağrı o dikişler kaliyor gerçekten 🫠 onun dışında doğururken bi acı yok işte sancı nsbbdnsns o da bebiş çıktığı an yok oluyo çok garip bir olay yani 😆😆

Nilikom34 Nilikom34 geçmiş olsun 🥹 valla iyi cesaret ajbsjsbdjs ana olmak böyle bir şey herhalde

Aclıktan aglıyormus doktor oyle dedı ve aclıktan sarılık olmus demıstı.pazar gunu cocuk acıle goturmustuk sabah o derece asırı aglıyordu.bebek bakmak cok zor gercekten ne demek ıstıyorlar anlamak zor😊tam 2 saattır uyutmaya calısıyorum suanda ve uyumuyor malesef.yavrucaklarım huzurla uyusunlar
Benim de öyle olmuştu sarılık çok çıkmadı gerçi ama sabaha kadar artık ağlayınca dedim mama alalım öyle yoksa belki daha ilerleyecekti yani 🫠🫠 valla iyi olsunlar da can feda cidden insan kıyamıyor da neye ağlıyor böyle parçalıyor kendini diye üzülüyoruz 🥹🥹

Zaten bebiş çıktığı an o doğum şeysi bitince hepsi gerçekten geciyor tek acı ağrı o dikişler kaliyor gerçekten 🫠 onun dışında doğururken bi acı yok işte sancı nsbbdnsns o da bebiş çıktığı an yok oluyo çok garip bir olay yani 😆😆

Nilikom34 Nilikom34 geçmiş olsun 🥹 valla iyi cesaret ajbsjsbdjs ana olmak böyle bir şey herhalde
Öyle canım benim ki cesaret değildi kazaydı ama yapacak bişey yok 😂😂

Çok geçmiş olsun🙏🏻

Bilmiyorum oranın detayını sormadım normal doğumdu canım . İlk bebek se zaten tüm dünyayı unutuyorsun gerçekten 😁

Ay size helal olsun valla. Ben yasadigim travmadan sonra bidaha normal dogum asla dusunemem heralde. Bebegime bakinca hepsi unutuluyor tabi ama aklima bi gelio vazgeciyorum hemen

Yarin saat 8 de ben giriyorum canim bas agrin oldu mu tavsiyen var midir ?
Canım naptın şimdi girip gördüm doğumdan sonra kendime gelemedim😅 7 yıl aradan sonra her şey sil baştan başladı. Çok şükür baş ağrım olmadı ama ilk gün deli givi giltre kahve ve litrelerce su içmiştim. İnşallah senin de iyi geçmiştir🤲🏻

Canım gözün aydın. Kendini sıcak tutmaya devam et. Sıcak duş al. Bestlak süt arttırıcı damla da güzel arttırıyor bence sütü. İhtiyacın olursa aklında olsun. İnşallah 1 haftaya hiçbir şeyin kalmaz canım. Kendi başına idare edebilirsin. Şimdi elinden geldiğince dinlenip toparlanmaya çalış. Bebiş nasıl?
Canım çok teşekkür ederim bestlak damlayı doktorum söyledi kullanıyorum gerçekten fark ediyor. Ama göğüs ucu yaralarım çok kötü her emzirmede ağlıyorum resmen. İlk gebeliğimde asla böyle bir şey yaşamadım bunda nasıl oldu böyle anlamadım ilk geceden yaralandı resmen.

Canım geçmiş olsun 🥹 sen de kendine gelene kadar biraz acıyacak sanırım çünkü ben bir şey yapmamama rağmen yaraboldu gibiydi emzirirken ilk ağzına aldığında geberiyodum sonra sonra geçti yavaştan kremleri sür sürekli emzirdikten sonra yine üstüne ne kapatiyorsun bilmiyorum ama kiyafete degmesin kremi kiyafetler emiyo yoksa ben strec koparip koyuyordum nemli tutuyordu öyle böyle geçti şuan. Henüz 2 gün oldu sabret bebişin için ❤️ umarım çok ilerlemeden iyileşir hemen

Aldik ya serum fizyolojik ve agizla çekilenden tabsiye etmisler eşim de almış, doktor şuan gerek yok minicik zaten ama ilerde lazim olabilir demişti bi damla sıkıp bakcam duruma göre 🙏
Ay hala yaralarım çok kötü kabuk bağladı her emzirmede kanıyor her emzirmeden ağlıyorum kupkuru oluyor. Dünya kadar krem meltem yağ kullanıyorum hala geçmedi İnşalalh geçer. Bütün acılarımı unutturdu resmen😢

Umarim biran once normale donersin cnm. Benimde yara olmaya baslamsti. Merhem suruyordum bide sutumden surdum gecti simdilik
Yok geçmiyor sürmediğim şey kalmadı canım 😢 her emzirmede ağlıyorum resmen. İlk doğumumda asla böyle bir şey yaşamadım ama bunda nasıl oldu anlamadım inşallah geçer😢

Eczaneyede sorabilirsin tuzlu su sıkıyorsun burnuna sonra kuvvetlice çekiyosun bu kadar manuel çek makinayla çek hangisi varsa manuel daha iyi çeker

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin biran önce 🤲🏻 bebiş kaç haftalık kaç kilo doğdu
38 haftalık 3200 doğdu canım ama 3 kg ye düştü sonra. Çok teşekkür ediyorum 🤲🏻

Back
X