2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım yarım saat durduk bunaldik acaip kalabalik herkes bayram alışverişi yapıyor. Biz dönüyoruz eve.

Merhaba kizlar nasilsiniz bu aralar yazamıyorum ama msjlari okuyorum buyume atagi hangi haftalarda oluyordu bnm bebegim cok huysuzlasti aksam 16 kadar cok iyi oynuyoruz 16 dan sonra uyuyup kalktigi zmn hp kucagmda olmak istiyo yatirayim katıla katıla agliyor cuma gunu oyle bi agladi ki 1 saat susturamadim o kadar kotu agladiki resmen titriyo gucsuz kaldi aglamaktan ustumede bsy giyemeden tişört esofmanla koştur koştur hastane giderken uyuya kaldi 10 dkk sonra hicbsy olmamis gibi gülücükler saciyordu 10 gun sonra yurtdışına cikicaz ucakta nasil yapicaz kara kara düşünüyorum
Sizlerde durumlar nasil prens prensesler iyidir insallah

God bless you

Canım dolaptan çıkarıp ısıttıktan sonra 1 saat içinde tüketilmesi gerek diye biliyorum ben. Bizimde aynı sorun içmiyo yeni ısıtıyorum içiyo

Benim oglana da ne oldu anlamadım uyuyor uyurken ağzını buzerek birden ağlamaya başlıyor neden olur ki bunlar ya 20 kere emziği düşürdü istedi de o kadar ...

İ
Benim oglana da ne oldu anlamadım uyuyor uyurken ağzını buzerek birden ağlamaya başlıyor neden olur ki bunlar ya 20 kere emziği düşürdü istedi de o kadar ...
Bizimki de uykuda dudak büzüp ağlamaya başladı annenin terkedeceğim düşünürlermiş
Arkadaşımın doktoru da ağlayarak üzgün uyanıyorsa bu aralar annenin terk ettigi rüyaları görürlermiş demis

Kizlar hicbir belirti olmadan idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Ates, kusma, huzursuzluk hicbisey yok. Aglamasi falan normal herzamanki gibi. Ama yine tahlil sonucunda cok yuksek bakteri gorunuyor.onceki tahlil 20 gun onceydi yine yuksekti.

Cnm çok şükür soğuma yok. Sadece cinsellikten soğuma var biraz. Eşim isteyecek diye çekiniyorum. Hep yorgun oluyorum. Şu demire b12 ye baktırmak lazım. Eşim sürekli sarılır destek olmaya çalışır. Birkaç gündür biraz cnm sıkkındı. Elbebek gülbebek çocukların kaprisi insanı yoruyor. Eşim sürekli sarıldı. Sürekli iltifat etmeye çalıştı. Beni mutlu etmeye çalışıyor biliyorum ama aşkım yalnız kAlmak istiyorum dedim bu hafta oğlumu kurslara hep tek başıma getirdim. Evde merveyle kaldı. Yani diyeceğim sen bisürü şeyle mücadele ediyorsun kuzum. Bence yaşadıklarının yorgunluğu yılmışlığı seni böyle yapıyor. Kolay şeyler atlatmadın cnm. Ah ankarada olsam desteğe gelirdim. Sana bi değişiklik motivasyon lazım. Bugün eşime onu dedim bende. İki aydır monoton koşturmacalı hayatımız. Haftaya biryerlere atalım kendimi dedim. Sizde yapabilirmisiniz öyle bişi.
Yehhuuu işte buuuu :)

Canım dolaptan çıkarıp ısıttıktan sonra 1 saat içinde tüketilmesi gerek diye biliyorum ben. Bizimde aynı sorun içmiyo yeni ısıtıyorum içiyo
3 saat değil miydi o canim

Kıyamam onlara ya

Gece terörü başlayabiliyor bazı çocuklarda. Benim bildiğim de aynen 5.6. Aylarda oluyor

Kizlar hicbir belirti olmadan idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Ates, kusma, huzursuzluk hicbisey yok. Aglamasi falan normal herzamanki gibi. Ama yine tahlil sonucunda cok yuksek bakteri gorunuyor.onceki tahlil 20 gun onceydi yine yuksekti.
Bizde sen belirti yoktu ama bakteri çıktı kuzum oliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…