- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.681
Ben de şunu sorucam sanırım benim kız da sıcak seviyor sütü bazen dolaptakini benmari usulü isittiktan sonra yarım bırakıyor.3saat içinde tekrar veriyorum ama oda sıcaklığında olsa da yine soguyor içmek istemiyor.azcık biraz daha isitsam bozulur mu kiBence de ama her an sagmaya da vakit olmuyor işte.. Az isit sen yine de fazla sicak olmasin mama gibi
Bakicaz bakalim. Artik bu macera olacak bize :)
Yazdim bak bunuesimin babasi kumlada ablasi bursa merkez niluferde. Sik sik geliyoruz.
O emzirme hormonlarindan oyle cikiyormus canim.
Ooo iskenderbesyol kebapcisina gidiyoruz biz hep. Favori mekanimiz. Bayramda gelecegiz muhtemelen yine haberlesiriz.
Insallah canim merkeze gelirsen de beklerim evim de merkezde evime de gelebilirsin
Aynen.. bayramda bi demre yapacağım ama hemen döneceğimmmYaz canım bursa aklında olsun. Hem bayramda ben annemlerin yanına gideceğim manavgata. Alanyadan gunubirlik gezmeye gelirsiniz belki. Biz_TopraK ile gorusecegiz diye konuştuk senin de geldiğin bı tarih olabilir mesela.
Bayramda görümcemin düğünü var ve benim evim merkez üs olarak kullanilacak malesef canim. Ama yine de haberleselim insallah kacabilirim. Birkac gün sonra olsa kesin uyardi ama bakalim artik. Iskenderin babasina gideriz sen merak etmeBakicaz bakalim. Artik bu macera olacak bize :)
Yazdim bak bunuesimin babasi kumlada ablasi bursa merkez niluferde. Sik sik geliyoruz.
Ooo iskenderbesyol kebapcisina gidiyoruz biz hep. Favori mekanimiz. Bayramda gelecegiz muhtemelen yine haberlesiriz.
Biz 30 ile 7 si arasinda alanyadayiz. Denk gelirse goruselim.Yaz canım bursa aklında olsun. Hem bayramda ben annemlerin yanına gideceğim manavgata. Alanyadan gunubirlik gezmeye gelirsiniz belki. Biz_TopraK ile gorusecegiz diye konuştuk senin de geldiğin bı tarih olabilir mesela.
Benimkk de sıcak seviyor canim malesef. Ben mama kadar olmasa da hoş bir ısıya gelene kadar isitiyorum öyle seviyor yapacak bisey yok. Aslinda en iyisi oda sicakliginda vermek. Yaz geldi havalar isindikca oda sicakligindakini daha cok severler belkiBen de şunu sorucam sanırım benim kız da sıcak seviyor sütü bazen dolaptakini benmari usulü isittiktan sonra yarım bırakıyor.3saat içinde tekrar veriyorum ama oda sıcaklığında olsa da yine soguyor içmek istemiyor.azcık biraz daha isitsam bozulur mu ki
Aynen.. bayramda bi demre yapacağım ama hemen döneceğimmm
Biz uludağa çıkacagiz canim esimle bebek uyuyorlar şu an benm eşim oruçlu orda biseyler yiyip icmeden olur mu ki bi soyleyim bakalim vakit olursa gelelim canim :)Eşimle gidiyoruz şimdi kent meydanına atla gel sen de müsaitsen
Canim aralıklarıni daha az tutarsqn sütun de artar 12saat beyne süt ihtiyacı yok sinyalini gonderir bence.Ben 12 saate bir sağıyorm canım genelde saat 3 lerde sağıyorum. Şimdilik azalmadı benim yani yetmiyo tabimi ama genelde aynı oranda çıkıyo. Bende 4 saate bir sağıyım diyorum ama hiç bakşt yok ev taşıyorum
Baktım tadına hep şekerli benim sütun bence tadı güzel. Acı kokulu falan da yemiyorum.Acaba acı baharatlı şeyler mi yiyosun. Tadına baktın mı sütünün. Bence mamanın kokusu ve tadı daha iğrenç
Ben zaten toplasan 3 gündür gunde 2 kere fln veriyorum canım yeni basladim mama vermeye.dolaptaki sutlerim bitmisti süt stogunu arttirirsam buzluktakileri vermicem mamayi da bi tek disari cikarken sut tasimanin zor oldugu durumlarda vermek istiyorum.. ..tabi boykot yaparsa anne sütüne böyle mamaya kayma olur mu bilmem mecbur bırakıyor bazen..Mama bagimlilik yapabiliyor kuzum içsinler diye aromalı vs oluyor anne sütüne benzesin diye çok şey katıyorlar oda bagimlilik yapıyormuş
Doktor var mi danış istersen mamayı azaltarak süte döndürebilirsin belki ama aç kalması da var bu ısın çok çetrefilli bi danış bakalim
Canım siz Uludağ'a çıkıp ne ara geleceksiniz benim eşim de oruçlu ama ben ısrar ettim sıkıldım diye. Bana diyor ki bir de siz nerden tanışıyorsunuz. Her zaman bahsederken bu gruptan bilmiyor sanki.Beklenti_delisi . Ne zaman eve doneceksiniz canim iftar da yapabiliriz :)
Ben de sevmiyorum normal doğuma çok anlam yuklemekten oluyor sanırım...ne kadar normal istesem de son anda sezeryana alınmak oğluma yaşadığım hisleri yaşayamamak bunları hatırlıyorum ize bakınca..emmemesini bile buna bağlıyorum.Bakis acina hayran oldum. Ben gordukce o izi cok moralim bozuluyor. Bogazim dugumleniyor. Sanki hayatimin en guzel gunu elimden alinmis gibi hissediyorum. Ve hatta o kadar obsess taktim ki bu konuya dogumdan beri esime isik yaktirmiyorum iliski sirasinda. Her seferinde manyakmisin sen bence o senin madalyan ben gurur duyuyorum seninle diyor. Yinede ikna olamiyorum..
Benimki de öyle canim bu saat oldu içtiği 300cc süt o da geceden beri.Dr 3 saatte 120 cc ver dedi bizimki 60 cc anca içiyor o da zorla.napicaz böyle bilmiyorumKizlar vallaha cok bunaldim hayattan atçam kendimi çekyattan! Benim bebe yine sabahtan beri açlık grevinde az önce ikinci öğününü yedi zorla agzina tiktim ne var ne yok cikardi geldiğinin iki kati kustu. Napacam ben noluyo buna ya usuttu mu acaba aç yasiyor bu cocuk
Benimki şu an uyuyor canim uyandigimda uludaga cikalim az zaman gecsin sonra bir yerde uftar yapariz dedi. Zirveye cikmayiz büyük ihtimal bir yerde manzarayi seyreder aksama dogru ineriz. Benimkine söylesem o da ayni tepkiyi verir emin ol erkeklerle plan yapmak zor :) siz iftarda çarşıda iseniz ve bizim oduncuklara uyarsa görüşelim o zaman olmadi baska zaman babalar olmadan da bulusabilirizCanım siz Uludağ'a çıkıp ne ara geleceksiniz benim eşim de oruçlu ama ben ısrar ettim sıkıldım diye. Bana diyor ki bir de siz nerden tanışıyorsunuz. Her zaman bahsederken bu gruptan bilmiyor sanki.
Valla yemeyen bebekle ugrasmak cok zor canim çekmeyen bilemez. Benim doktor 4 saate çıkar aralari dedi öyle daha iyi yiyor. Ama 3 saat sonra mizmizlanmaya basliyor kiyamiyorum acikti diyip veriyorum 60-80 arasi anca iciyor kavga kiyamet.. Insallah duzelirlerBen de sevmiyorum normal doğuma çok anlam yuklemekten oluyor sanırım...ne kadar normal istesem de son anda sezeryana alınmak oğluma yaşadığım hisleri yaşayamamak bunları hatırlıyorum ize bakınca..emmemesini bile buna bağlıyorum.
Benimki de öyle canim bu saat oldu içtiği 300cc süt o da geceden beri.Dr 3 saatte 120 cc ver dedi bizimki 60 cc anca içiyor o da zorla.napicaz böyle bilmiyorum
Denizliye gelin hepiniz. Horoz keseyim size :)Bakicaz bakalim. Artik bu macera olacak bize :)
Merhaba ikizler ve 4 yaşındaki oğlumla ilgileniyorum akşama kadar hiç buralara bakamıyorum eskisi gibi son durumumuz 3 çocuklu bi ana nasılsa öyle :) aksama kadar emzir uyut oyun oyna böyle geçiyo hatırlanmıs olmak mutlu etti valla canım :)@fbtl @miriab @Visneli_Turtam @gurbet @gubsej @gokce41cennet35 @Avrenim
Homely_angel bir iki kişi daha vardı aklımda unuttum. Acil son durum bilgisi istiyorum. Ne alemdesiniz. Sıkıntınız yoktur inşallah. Tek dıkıntınız bizi beğenmemek olsun
Ah ah oglumdan biliyorum anne sütü delisiydi yemekleri hiç sevmedi çok çektim hala 5 yasinda zorla yiyor.bu bari öyle olmasa inş ek gıdayi sever ne diyim inşallah seninki deValla yemeyen bebekle ugrasmak cok zor canim çekmeyen bilemez. Benim doktor 4 saate çıkar aralari dedi öyle daha iyi yiyor. Ama 3 saat sonra mizmizlanmaya basliyor kiyamiyorum acikti diyip veriyorum 60-80 arasi anca iciyor kavga kiyamet.. Insallah duzelirler
Benim de tek umudum ek gıda canim. Bu gidisle önümüzdeki ay başlarımAh ah oglumdan biliyorum anne sütü delisiydi yemekleri hiç sevmedi çok çektim hala 5 yasinda zorla yiyor.bu bari öyle olmasa inş ek gıdayi sever ne diyim inşallah seninki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?