2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence de ama her an sagmaya da vakit olmuyor işte.. Az isit sen yine de fazla sicak olmasin mama gibi
Ben de şunu sorucam sanırım benim kız da sıcak seviyor sütü bazen dolaptakini benmari usulü isittiktan sonra yarım bırakıyor.3saat içinde tekrar veriyorum ama oda sıcaklığında olsa da yine soguyor içmek istemiyor.azcık biraz daha isitsam bozulur mu ki

Yaz canım bursa aklında olsun. Hem bayramda ben annemlerin yanına gideceğim manavgata. Alanyadan gunubirlik gezmeye gelirsiniz belki. Biz _TopraK ile gorusecegiz diye konuştuk senin de geldiğin bı tarih olabilir mesela.

Bayramda görümcemin düğünü var ve benim evim merkez üs olarak kullanilacak malesef canim. Ama yine de haberleselim insallah kacabilirim. Birkac gün sonra olsa kesin uyardi ama bakalim artik. Iskenderin babasina gideriz sen merak etme

Benimkk de sıcak seviyor canim malesef. Ben mama kadar olmasa da hoş bir ısıya gelene kadar isitiyorum öyle seviyor yapacak bisey yok. Aslinda en iyisi oda sicakliginda vermek. Yaz geldi havalar isindikca oda sicakligindakini daha cok severler belki

Canim aralıklarıni daha az tutarsqn sütun de artar 12saat beyne süt ihtiyacı yok sinyalini gonderir bence.

Acaba acı baharatlı şeyler mi yiyosun. Tadına baktın mı sütünün. Bence mamanın kokusu ve tadı daha iğrenç
Baktım tadına hep şekerli benim sütun bence tadı güzel. Acı kokulu falan da yemiyorum.

Ben zaten toplasan 3 gündür gunde 2 kere fln veriyorum canım yeni basladim mama vermeye.dolaptaki sutlerim bitmisti süt stogunu arttirirsam buzluktakileri vermicem mamayi da bi tek disari cikarken sut tasimanin zor oldugu durumlarda vermek istiyorum.. ..tabi boykot yaparsa anne sütüne böyle mamaya kayma olur mu bilmem mecbur bırakıyor bazen..

Ben de sevmiyorum normal doğuma çok anlam yuklemekten oluyor sanırım...ne kadar normal istesem de son anda sezeryana alınmak oğluma yaşadığım hisleri yaşayamamak bunları hatırlıyorum ize bakınca..emmemesini bile buna bağlıyorum.

Benimki de öyle canim bu saat oldu içtiği 300cc süt o da geceden beri.Dr 3 saatte 120 cc ver dedi bizimki 60 cc anca içiyor o da zorla.napicaz böyle bilmiyorum

Canım siz Uludağ'a çıkıp ne ara geleceksiniz benim eşim de oruçlu ama ben ısrar ettim sıkıldım diye. Bana diyor ki bir de siz nerden tanışıyorsunuz. Her zaman bahsederken bu gruptan bilmiyor sanki.
Benimki şu an uyuyor canim uyandigimda uludaga cikalim az zaman gecsin sonra bir yerde uftar yapariz dedi. Zirveye cikmayiz büyük ihtimal bir yerde manzarayi seyreder aksama dogru ineriz. Benimkine söylesem o da ayni tepkiyi verir emin ol erkeklerle plan yapmak zor :) siz iftarda çarşıda iseniz ve bizim oduncuklara uyarsa görüşelim o zaman olmadi baska zaman babalar olmadan da bulusabiliriz

Valla yemeyen bebekle ugrasmak cok zor canim çekmeyen bilemez. Benim doktor 4 saate çıkar aralari dedi öyle daha iyi yiyor. Ama 3 saat sonra mizmizlanmaya basliyor kiyamiyorum acikti diyip veriyorum 60-80 arasi anca iciyor kavga kiyamet.. Insallah duzelirler

Denizliye gelin hepiniz. Horoz keseyim size :)

Merhaba ikizler ve 4 yaşındaki oğlumla ilgileniyorum akşama kadar hiç buralara bakamıyorum eskisi gibi son durumumuz 3 çocuklu bi ana nasılsa öyle :) aksama kadar emzir uyut oyun oyna böyle geçiyo hatırlanmıs olmak mutlu etti valla canım :)

Ah ah oglumdan biliyorum anne sütü delisiydi yemekleri hiç sevmedi çok çektim hala 5 yasinda zorla yiyor.bu bari öyle olmasa inş ek gıdayi sever ne diyim inşallah seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…