- 3 Nisan 2023
- 957
- 749
- 23
- 38
Valla gün içinde inanılmaz şişlik oluyor 1-2 hafta sonra sabah giydiğimiz kıyafetin içinde akşama doğru rahat edememeye başlayacağız özellikle akşamları acayip şişiyorum ben deBenim de öyle hatta 5 aylık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gün içinde inanılmaz şişlik oluyor 1-2 hafta sonra sabah giydiğimiz kıyafetin içinde akşama doğru rahat edememeye başlayacağız özellikle akşamları acayip şişiyorum ben deBenim de öyle hatta 5 aylık![]()
Ben duydum canım 6+2de duydum kalp atışını umarım se
Ay çok sevindimBen duydum canım 6+2de duydum kalp atışını umarım sen de duyarsın![]()
Bana yavastan kilo alma korkusu geldi, o yuzden gobegimin gidisati hafiften endiselendiriyorAhaha aynısını kuzenim söyledi kendin mi yapıyorsun diyeKızlar doktora en erken kim giderse sorsun lütfen
![]()
Rica ederim canımMeyveden devam ı zamn saol kuzum![]()
Daha var bence ya bulatı kusma iştah kapanması bunları görmedikBana yavastan kilo alma korkusu geldi, o yuzden gobegimin gidisati hafiften endiselendiriyor![]()
Ben on gundur bulaniyorum bugun ilk kez yokDaha var bence ya bulatı kusma iştah kapanması bunları görmedik![]()
İnşallah sadece sigaradan midem bulanır aminnnSonra da bir bakmışsın miden bulanıyor hiç içmiyorsun![]()
Havalarda hafiften düzeliyor buralarda her gün düzenli yürüyüş yapmayı istiyorum bende yoksa çok zor HalimValla gün içinde inanılmaz şişlik oluyor 1-2 hafta sonra sabah giydiğimiz kıyafetin içinde akşama doğru rahat edememeye başlayacağız özellikle akşamları acayip şişiyorum ben de![]()
Benim hiç olmuyor acaba küçük diye miBen on gundur bulaniyorum bugun ilk kez yoksimdi de neden yok oldu diye sinir geldi
bulanirken surundurdu halbuki
Besinci haftaya girdikten sonra basladi benim de ama istifra edecek kadar kotu degilim cok sukur. Sadece tat kaciriyorBenim hiç olmuyor acaba küçük diye mi
Hayir hayir korkma canim. Arada benim de minik minik kaniyor. Bazen de hic kanamiyor.Ya kızlar benim bu oksaparla başım belada yemin ederim. Vururken karnımdan bildiğiniz kan geldi nasıl korktum( bebeğe zarar vermiş olma ihtimalim sıfırdır değil mi o kadar derine gitmiyordur
(
Yaa gerçekten bıktım bu ilaçtanHayir hayir korkma canim. Arada benim de minik minik kaniyor. Bazen de hic kanamiyor.
Ben kol bacak yapiyorum arada, gobegimde yer kalmayinca :)Yaa gerçekten bıktım bu ilaçtanvuracak yerim de kalmadı artık üst taraflara doğru vuracağım…hem acıyor hem kanıyor işkence ya
Kan sulandırıcı kullananların içmesi önerilmiyor diye okumuştum bakmak lazım.Unca damla var gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama müthiş birşey suya damlatıp içiliyor istersen bi sor doktoruna canım
5 + 3 suanBesinci haftaya girdikten sonra basladi benim de ama istifra edecek kadar kotu degilim cok sukur. Sadece tat kaciriyor![]()
5+2 de baslamis benim de su an hesapladim. Ay olmasin zaten bosver cok tatsiz bir durum. Insanin tum tadini kaciriyor5 + 3 suan![]()
Ne zaman başlar acaba bunlantılarDaha var bence ya bulatı kusma iştah kapanması bunları görmedik![]()
Yaaa doğru5+2 de baslamis benim de su an hesapladim. Ay olmasin zaten bosver cok tatsiz bir durum. Insanin tum tadini kaciriyor![]()