• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Valla gün içinde inanılmaz şişlik oluyor 1-2 hafta sonra sabah giydiğimiz kıyafetin içinde akşama doğru rahat edememeye başlayacağız özellikle akşamları acayip şişiyorum ben de 😀😀😀
Havalarda hafiften düzeliyor buralarda her gün düzenli yürüyüş yapmayı istiyorum bende yoksa çok zor Halim🙈

Ya kızlar benim bu oksaparla başım belada yemin ederim. Vururken karnımdan bildiğiniz kan geldi nasıl korktum :(( bebeğe zarar vermiş olma ihtimalim sıfırdır değil mi o kadar derine gitmiyordur :((

Ya kızlar benim bu oksaparla başım belada yemin ederim. Vururken karnımdan bildiğiniz kan geldi nasıl korktum :(( bebeğe zarar vermiş olma ihtimalim sıfırdır değil mi o kadar derine gitmiyordur :((
Hayir hayir korkma canim. Arada benim de minik minik kaniyor. Bazen de hic kanamiyor.

Merhaba,
Aranıza yeni katılanlardanım. Bat a 1 gün kala awox erken gebelik test yaptım ve pozitif çıktı. Çok koyu değildi ama pozitif denebilir :) umarım awox sahte çizgi çıkarmıyordur 😢
Velhasıl beni de ekleyebilir misiniz? 🥰
Topuzlu Topuzlu
Yaş 27
İlk çocuk
Sat 18 Şubat
bat 17 mart

Unca damla var gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama müthiş birşey suya damlatıp içiliyor istersen bi sor doktoruna canım
Kan sulandırıcı kullananların içmesi önerilmiyor diye okumuştum bakmak lazım.
Bu arada benim bir güncük mide bulantım olup geçti sadece şişkinlik var ağız tatımda yerine geldi birde iştahım açık. Rahatsız hissetmemek korkutuyor 🙁 herkeste mide bulantıları kusmalar tiksinmeler sanki bunlar olmayınca sağlıksız gibi düşünüyorum😭

Back
X