• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yapma yaaa. Söylediğin iyi oldu ama biz 15 gündür böyleyiz. İnşallah bişi olmamıştır. Yüz üstü durmayı sevmiyor. Kandıra kandıra yerde bırakırsam ancak duruyor. Yere bırakacağımda altını açıyorum değiştiriyorum. Ozaman ağlamıyor. Bayağı duruyor.
bizimki de böyle ya kucakta hafif eğimli olsun kendi dikeliyor nasıl yapcaz ki. Ben bi uzman dinlemişti.im nette alev diye o üç aydan sonra oturmaya meyilliyse oturur yavaştan sıkıntı yok diyordu. Nasıl yapacağız dediğin gibi hep yatacak mı

Tatlım kucakta oturtuyorum zaten. Beline poposuna orantılı yük olduğu için sorun görmedim ama sürekli kolda da kucakta da tutamıyorum. Eğimli yattığı an oturmaya çalışıyo. Zamanla oturma süresini arttırdı. Ağlasa da yapacak bişi yok yerde yatacak

Bizim doktordan izin cikmadi valla. 5. Ay bitsin dedi.simdi birsey olmaz gozukur.ileride sorun olur acele etmeyin dedi. Mesela oyle otururken saga sola yan yatmalari sorunmus.

ya bende uzuluyorum yavrulara zaten sirt üstü yat yat bu sicakta ondan da canlari sıkılıyor kucak istiyorlar bence. benim de bildiğim erken oturtulmuyor. bebeklere bacak kol egzersizleri yaptirmak gerekiyormuş erken oturabilmesi için

Bizim doktordan izin cikmadi valla. 5. Ay bitsin dedi.simdi birsey olmaz gozukur.ileride sorun olur acele etmeyin dedi. Mesela oyle otururken saga sola yan yatmalari sorunmus.
K Kaan-merve ha bir de doktor o oturabilme sinyallerini kendi verir zaten dedi kuzum
Riske atmamak lazım yaa. Zaten ben oturtmuyorum. O habire mekik çekiyor. Ama kolundan destek almayı öğrenmiş 10sn kadar duruyor. Yarım yatmamalı. Bu ayı da geçirsinler en azından nolur nolmaz

Benim ogluşda aynı oturtmuyorum ama kendini oturma pozisyonuna getirmeye çalışıyor ve bunu bazen başarıyor etrafi incelemeye çok meraklı emzirirken dikkati çok çabuk dagiliyor ve çoğu kere gezerek emzirebiliyorum gunduzleri uykuda ne kadar uzun kaptırabilirsem kar :)
Ben emZirmeyi yatakodasında yapıyorum. Gürültülü yerlerde noldu lan der gibi bakınıyor. Konsantre olamıyor

Riske atmamak lazım yaa. Zaten ben oturtmuyorum. O habire mekik çekiyor. Ama kolundan destek almayı öğrenmiş 10sn kadar duruyor. Yarım yatmamalı. Bu ayı da geçirsinler en azından nolur nolmaz
Bizimkini ben sırtını dayayıp kucakta oturtuyorum diğer turku oturamıyor zaten yıkılıyor daha kafa ağır geliyor bizimkine

Bide eliyle tutup inceliyor mu :-)
Eliyle uzundur tutuyor. Arada agzindan cikarip geri aliyor. Genelde memenin altina dogru kafayi sokup cikariyor.arada memeyle araya parmak sokuyor ki o cok kotu gaz yutuyor oulr olunca ememiyor vakumlayamadigi icin sinir yapiyor bu sever Ve bazende cap cap vuruyor memeye sanirsin dibini siyiriyor vurarak :D

Reflü yatağının altını çıkardık naylon bsy oldu bu yatak altına sünger kestirecek eşim yarın bakalim bizim kız insallah bu gece yerini yadırgamaz
Yine kaydıra kaydıra sonuna getirmiş eğim olmamasına rağmen :D

Eliyle uzundur tutuyor. Arada agzindan cikarip geri aliyor. Genelde memenin altina dogru kafayi sokup cikariyor.arada memeyle araya parmak sokuyor ki o cok kotu gaz yutuyor oulr olunca ememiyor vakumlayamadigi icin sinir yapiyor bu sever Ve bazende cap cap vuruyor memeye sanirsin dibini siyiriyor vurarak :KK70:
Araya el sokma bizde de var gece çok kötü oliyor sokmaya çalışıyor ben cekiyoeum memeden çıkıyor çünkü çektikçe inatlaşıyoruz uykusu gidiyor uyaniuor bu sefer

Back
X