- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.161
Kizlar nasilsiniz ozledim sizleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kizda ellerini yiyecek nerdeyse ama ac degil hosuna gidiyorEmzik atıp cok cok sanki aç el emiyor el kol sırılsıklam parmak tiryakisi oldu emzik emiyordu şimdi oda yok kendini kusturuyor böyle böyle yumruk yiyerek :)
Hadi geçmiş olsun. Ciddi bir durum yokmuş. Diğer bebekler napçak bakalım yarın ilk akran buluşması olacak bizim :) oturup bi kahve içirtir inşallah anasına![]()
Cok huysuz ama iyi genel olarak. Bakalim bu gece nasil gececek. Dun saat basi kalkti agladi.Çok geçmiş olsun nasıl şimdi iyi mi efsuncuk
Normalde pazartesiydi zaten ama efsun gece ateslenince doktora goturduk mecbur. Kontrolde aradan cikti.nemesis cnm sizn 4 ay kontrolu erken olmamis mi
Yo maşallah çok iyi canım bu ay bebeklerin ortalama 5900 fln oluyormuş. Bizim de bugun 3.ay kontrolumuz vardı 6100 kg 62 cm iz.bu ay 600 gr almisiz Dr iyi dedi.Kızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
İnceliyor sanki anlıyor gibi geliyor bana ama ağlama yok. Bizimki kucak meraklısı kucakta olsun etrafına baksın da kim de olduğu pek önemli değil. Bundan sonra dikkat edeyim bakalımBizim doktor kucagina aldi efsun ona bakti yabancida oldugunu anladi. Bir baksasi alirsa inceliyor mu o onemliymis. Yani anne yada baba olmadigini yabamcida oldugunu anlamaliymis. 6. Aya kadar takip edilirmis.6 ay hala yoksa ilave degerlendirmeler olurmus.
Kızlara katılıyorum. Çocuğun kilosuyla kafayı bozmuşsun resmen. Ben içimizde en evhamlı liviya var sanıyordum ama sen daha evhamlısın. Yazdıklarında art niyetli olmadığına, nispet yapmaya çalışmadığına eminim. O yüzden bence bir uzmandan destek al canım. Çünkü böyle sadece kendini değil biçok kişiyi strese sokuyorsun. Ancak 800 ml süt içirebildim mama içmedi, toplam 700 ml sütüm çıktı, 3 aylık kilomuz 7200gr, bu ay sadece 800 gr almış gibi gibi cümleleri ağlanarak söyleyince öbür anneler kendilerini ne halde hissedeceklerini düşün lütfen. Çünkü sen dedikçe ben oha okadar içmiş demek, oha okadar süt sağmış demek, oha okadar kilo almış demek diyorum çünkü maşallah mükemmel rakam bunlar. Etrafındakiler mi seni böyle yaptıKızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
Harbi söyledinmi kız :) benim iki sıpa da yabancılamadı. Geçen cuma günü merveyi de işyerine götürdüm. İşyerindekiler kucakladılar sevdiler. İlk millete ‘kimsin sen bırak lan beni ‘ der gibi baktı. Ağlayacak heralde dedik. Sonra sırıtıverdi. Yani yabancıladı ama rahatsız olmadı. Efsun rahatsız oluyor ağlıyor. İşin zor. Gerçekten zeki çocuğu anlamak büyütmek çok zor. Biraz obsesif biraz duygusal oluyorlar. Olmadık bişeyde huzursuz oluyorlar. Ama efsun şanslı. Senin gibi anası varBenim sipa 6.900.olmus. bu ay 800 gr almis. Boy 63 du 68 olmus. Kafamizda 40.5 olmus. 38.5 du 3.ayda. K Kaan-merve doktor norolojik gelisimi onde dedi kiz efsun icin. Dedim bizim birbarkadas var enstein diyor benim kiz icin diyeTam boyun kontrolu saglamaya baslamis dedi. Bu arada yabancilama sordu. 4 aydan sonra yabancilamada vir gelisim belirtisiymis. Anne ve baba disinda birini ayiramamasi sorunmus.yakin takip gerekirmis. Dedim bizim ki 2.ayda basladi. Ne guzel iste dedi. Gelde bana sor diyemedim tabi.
Zaten onemli olan aglamasi degil yabanciyi tanimasi. Anne baba disinda birine gidince gittigini anlamasi.Harbi söyledinmi kız :) benim iki sıpa da yabancılamadı. Geçen cuma günü merveyi de işyerine götürdüm. İşyerindekiler kucakladılar sevdiler. İlk millete ‘kimsin sen bırak lan beni ‘ der gibi baktı. Ağlayacak heralde dedik. Sonra sırıtıverdi. Yani yabancıladı ama rahatsız olmadı. Efsun rahatsız oluyor ağlıyor. İşin zor. Gerçekten zeki çocuğu anlamak büyütmek çok zor. Biraz obsesif biraz duygusal oluyorlar. Olmadık bişeyde huzursuz oluyorlar. Ama efsun şanslı. Senin gibi anası var
Daha da olmadı bi gün eşin bakar diğer gün arar doktora gitcem sevk alcam dersin bi sağlık ocağından ağrı kesici yazdırırsın olur biter. İdareciyken böyle şeyleri çok tecrübe ettimTamam canım aklımda olsun bakalım Çarşamba gunu iftara gidecekmişiz zaten anasinifi ve idarecilero zaman söyleyeyim olmazsa ay gerdi beni bu mesele.
![]()
Benimki de öyle başını ve ayaklarını kaldırmaya çalışıyor tabi bunu yaparken de kendini kasıp kıpkırmızı oluyor. Ama ben oturtmak için çok erken olduğunu düşünüyorum. Annem de 5. Ayda destekli oturur 6. Ayda tam oturur daha önce dik oturtma diyorKızlar yavrularınız oturuyormu. Çok erken biliyorum ama merve zorla oturmaya çalışıyor. Emzirme yastığına koyuyorum eğimli yatırıyorum ama zorluyor kendini. İlerde sıkıntı yaşar diye tedirgin oluyorum
Emzik atıp cok cok sanki aç el emiyor el kol sırılsıklam parmak tiryakisi oldu emzik emiyordu şimdi oda yok kendini kusturuyor böyle böyle yumruk yiyerek :)
3 gündür acayip mızmız bizim ki ya kalkıyor agliuor yatiyor agliyor ağlayarak uykuya geçiyor 10 dan 4 e kadar emmedi bugün 2 cekti bıraktı memede agliyoe ağzına sokuyorum öyle duruyor 4 ay sendromu falan mi var ya
Hadi diyorum uyurken emer ama bu ağlama olayı neden anlamadım atak mi ne kucagimdayken bi yerimi kıpırdatsam katılarak agliuor uyurken beni tutuyor iyice bana düştü
Aynen bizde de var. Hatta doktorun muayenede de elini tutup kalkmaya calisti. Oyle yapinca bende Doktora sordum destekli otursa diye sakin dedi. Mama koltugunda yatis pozisyonu var orda oturtsam dedim olmaz dedi. Baglar yeni oturuyor yanlis sekil alabilir dedi.Kızlar yavrularınız oturuyormu. Çok erken biliyorum ama merve zorla oturmaya çalışıyor. Emzirme yastığına koyuyorum eğimli yatırıyorum ama zorluyor kendini. İlerde sıkıntı yaşar diye tedirgin oluyorum
Ben ikinci resimdeki gibi bırakıyorum. Tam yatınca durmuyor zaten. Sonra ıkına sıkıla zorla oturuyor. Habire memik çekiyor resmenKızlar yavrularınız oturuyormu. Çok erken biliyorum ama merve zorla oturmaya çalışıyor. Emzirme yastığına koyuyorum eğimli yatırıyorum ama zorluyor kendini. İlerde sıkıntı yaşar diye tedirgin oluyorum
Vay ben baya baya dik tutuyorum arrik pes ettim hep oturmak istiyor bebe yaa. Hep yatmaktan sıkılıyor az egimli dursun diyorum K Kaan-merve .gibi emzirme yastigina yatiriyorum ama o hep dikiliyor hatta bir gün burun üstü düşer bu gidişle. E hep yatacak mi bu bebeler yaniAynen bizde de var. Hatta doktorun muayenede de elini tutup kalkmaya calisti. Oyle yapinca bende Doktora sordum destekli otursa diye sakin dedi. Mama koltugunda yatis pozisyonu var orda oturtsam dedim olmaz dedi. Baglar yeni oturuyor yanlis sekil alabilir dedi.
Yapma yaaa. Söylediğin iyi oldu ama biz 15 gündür böyleyiz. İnşallah bişi olmamıştır. Yüz üstü durmayı sevmiyor. Kandıra kandıra yerde bırakırsam ancak duruyor. Yere bırakacağımda altını açıyorum değiştiriyorum. Ozaman ağlamıyor. Bayağı duruyor.Aynen bizde de var. Hatta doktorun muayenede de elini tutup kalkmaya calisti. Oyle yapinca bende Doktora sordum destekli otursa diye sakin dedi. Mama koltugunda yatis pozisyonu var orda oturtsam dedim olmaz dedi. Baglar yeni oturuyor yanlis sekil alabilir dedi.
Senin bebeyle benimki ayni ya basından beri ruh ikizi bunlar bizimki de bakıyor bakıyor ama gülüyor kucak olsun ne olursa olsunİnceliyor sanki anlıyor gibi geliyor bana ama ağlama yok. Bizimki kucak meraklısı kucakta olsun etrafına baksın da kim de olduğu pek önemli değil. Bundan sonra dikkat edeyim bakalım