Eşimle konuştuk tekrar. Ben elimde biberonla gezen biriyim ne kadar içtiğine dair tuttuğum çetelemi sildi. Bundan sonra yemeğini o yedircek ben bilmicem. Sütü sağdığımdada ben bakmadan direk bardağa koyup dolaba atacak. Böyle böyle aşmaya çalışcaz sorunu. Siz nasıl takmıyosunuz bu kadar eminsiniz hiç benim gibi pimpirikli olan yok
Kuzum aslında bende çok pimpirikli biri oldum annelikte aslında çok gamsız şakın biriydim doğar doğmaz sarılık olmamız hastaneye yatmamız emmesi beni pimpirikli stresli korkulu endişeli panik atak biri yaptı
Her şeyi taktım sonra ne oldu sütüm gitti mememi sık sık bi damla sut getiremedim 3 gün sut gidince daha kötü emin ol kafayı yedim gece sinir krizleri tuttu yatakta tir tır titredim eşim sakinleştirdi hep baktım olmiyor çocukla kafayı yedim sütüme yansıyor şakın olmaya çalışıyorum ama hala bi ağlasa ne oldu hasta mi bsy mi var diye panik oluyorum bi emmese yine mi meme reddi diyorum korkuyorum fakat eskisi gibi günlerce takip uzatmıyorum neyse yarın emer diyorum ertesi gün emdiyse unutuyorum eski olanları unutmaya çalışıyorum çocuğum sağlıklı iyi diyorum
İpek dışarıda emmeyen bi çocuk 6 saat oliyor emmiuor bak dün 10 da emdi 4 e kadar emmedi 4 e iki dk emdi gece yatarken 2 dk emdi bu doktora diyorum o kendi istediği zaman emer 6 saat normal diyor ben yırtınsam da İpek emmiuor ben helal olsam da emmiyor artık diyorum elimden geleni yapıyorum aç bırakmıyorum emzirmeye çalışıyorum o istemiyor ne yapayım diyip kendimi terkin ediyorum bak dün akşam 2 dk emdi 34 dk dakika tuttum 34 dk katılarak agladi ağlayarak uykuya geçti sebep hırıltı reflusunden kusuyor gelen genzine takiliyor rahatsız oluyor
Ki söyle bsy senin çocuğun emmediginde bsy olmuyor kiloyu alıyor idrarında vs sorun çıkmıyor
İpek emmediginde idrarda kırmızılık oluyor ve yetersiz beslenme deniyor buna ya da susuz kalma sürekli olursa böbrekler de sıkıntı oluyor ileri de
Ee emzirmeye çalışıyorum neler yapıyorum emmiyor sonra idrarda pembelik Benim elimde mi hayır kendi istemiyor emmiuor ben o pembeligo gördükçe ağladım helak ettim kendimi ama ne oldu İpek yine bildigini yaptı emmedi biberon dahi almadı yanı yine ben yırtınsamda olmadı
Sende bebeğin kilo alıyor her hangi bi sıkıntısı yok olduğu halde bublari kafaya takma var
hiç mi biriniz benim gibi pimpirikli degil diyorsun ya senin bebenin kilo iyi sütun iyi sen ona rağmen pimpirikleniyorsun
Yanı her şey yolundayken çok takiyorsun
Yolunda gitmese taksan anlarım
Her şey yolunda emin ol sütun iyi sen iyi bi annesin yeterli gelmese ağlar gelişimi durur üzülme artık