- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.221
Bilmiyorum canım sCanim bence biraz isyankar davraniyorsun bos yere.. Benim bebe 4 ay kontrolunde 6.5 kg gelsin diye dua ediyorum. Ayrıca bebegin cok kilolu doğmamış zaten. Benim yengem 5 kg ye yakin dogurdu bebegi çok celimsiz gelisti
canıö benim kuzenimin cocuğu 2. Ayda 7500 kiloydu. Diğer kuzenimin 2. Ayda 7100 grdı ve bunlar hep 3200 felan doğdu. Ben ciddi anlamda yemesine ve süte taktım. Eşimle de en büyük sorunumuz bı cocuğun ağzına biberonu tıkma diye. Ve diğer bebekler hep anne sütü ile beslendi. Benimki bide mama alıyo yetmediği için. Göğüslerim büyük ama fos deniliyo. Biz 6 ay hiç bişi vermedik suncacık cocuk nasıl doymaz deniliyo. Ve şimdi 7000 kg diye sütümün kalitesi beğenilmicek biliyorum. Eşimin tarafı zaten cocuğun doymadığına çocuğa yetmediğime inanıyo. Ve gercekten sütüme ve kilosuna takıntılıyım. Bana göre bebeğim hep aç. Eğer 600 küsür cc yedi ise o gün içimde sıkıntı. Hergün saat kaçta kaç cc içiyo kaydedip diğer günlerle kıyaslıyorum. Mesela öğlen 3 e kadar 500 cc içmiş olması lazım yoksa içime sıkıntı giriyo. Bugün biraz üzüldüğüm için annemle konuştuk annemde aynı şeyi söyledi destek almamı çünkü aşamıyorum umursamayım kaydetmeyim diyorum ama yapamıyorum. Kafamda hep hesaplama yapıyorum. Sütüme inancım yok su gibi geliyo zaten sanki çocuk su içiyo gibi emse belki bu kadar olmaz. Sanki mama yese daha içim rahat edecek gibi. Destek alsam be değiş ek bilmiyorum eşim konusuyo ama kafam rahatlamıyo işteKızlara katılıyorum. Çocuğun kilosuyla kafayı bozmuşsun resmen. Ben içimizde en evhamlı liviya var sanıyordum ama sen daha evhamlısın. Yazdıklarında art niyetli olmadığına, nispet yapmaya çalışmadığına eminim. O yüzden bence bir uzmandan destek al canım. Çünkü böyle sadece kendini değil biçok kişiyi strese sokuyorsun. Ancak 800 ml süt içirebildim mama içmedi, toplam 700 ml sütüm çıktı, 3 aylık kilomuz 7200gr, bu ay sadece 800 gr almış gibi gibi cümleleri ağlanarak söyleyince öbür anneler kendilerini ne halde hissedeceklerini düşün lütfen. Çünkü sen dedikçe ben oha okadar içmiş demek, oha okadar süt sağmış demek, oha okadar kilo almış demek diyorum çünkü maşallah mükemmel rakam bunlar. Etrafındakiler mi seni böyle yaptı