• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlara katılıyorum. Çocuğun kilosuyla kafayı bozmuşsun resmen. Ben içimizde en evhamlı liviya var sanıyordum ama sen daha evhamlısın. Yazdıklarında art niyetli olmadığına, nispet yapmaya çalışmadığına eminim. O yüzden bence bir uzmandan destek al canım. Çünkü böyle sadece kendini değil biçok kişiyi strese sokuyorsun. Ancak 800 ml süt içirebildim mama içmedi, toplam 700 ml sütüm çıktı, 3 aylık kilomuz 7200gr, bu ay sadece 800 gr almış gibi gibi cümleleri ağlanarak söyleyince öbür anneler kendilerini ne halde hissedeceklerini düşün lütfen. Çünkü sen dedikçe ben oha okadar içmiş demek, oha okadar süt sağmış demek, oha okadar kilo almış demek diyorum çünkü maşallah mükemmel rakam bunlar. Etrafındakiler mi seni böyle yaptı
Aynen öyle benim kız 3. ayda 300 gr aldı 9 haziranda 4 aylık olacak şu ana kadar 200 gr aldı sütüm yetersiz mama takviyesi yapıyorum tombul doğdu 4300 ama kilo alımı sınırın altında neyini dert ediyorsun ki

Kızlar yavrularınız oturuyormu. Çok erken biliyorum ama merve zorla oturmaya çalışıyor. Emzirme yastığına koyuyorum eğimli yatırıyorum ama zorluyor kendini. İlerde sıkıntı yaşar diye tedirgin oluyorum
Bizim doktor oturtabilirsiniz onlar eskidenmis dedi biz oturtuyoruz kucakta yavaştan
Eskiden vitamin yıkmış takviye yokmuş yablis yönlendirmeler varmış başka şeylerden olan rahatsızlıkları oturmaya bağlamışlar alakası yok dedi bence oturt yavaştan

Bizim doktor oturtabilirsiniz onlar eskidenmis dedi biz oturtuyoruz kucakta yavaştan
Eskiden vitamin yıkmış takviye yokmuş yablis yönlendirmeler varmış başka şeylerden olan rahatsızlıkları oturmaya bağlamışlar alakası yok dedi bence oturt yavaştan
Bizim doktorda oturtabilirsiniz dedi. Yavaştan kucağımızda oturuyor.

Benimki de 3gündür aynısı. Bi gece iyi uyuyordu onu da bıraktı tükendim artık. Dün gece 3-5 arası ayaktaydık nöbet tuttuk resmen. Devamlı memede uyumak istiyor. Daldı diye yerine koyuyorum 30sn sonra ağlıyor. Anneme gittim bıgün gayet duruyor onda. Beni görünce ağlamalar nazlar niyazlar. Odada tek kalmak istemiyor resmen, gözünde beni kaçırsa yine ağlıyor. Uyku eğitimi yapmayı planlıyordum yatağını ayırıp odasına alıştırayım diyordum, şimdi başka bi pedagogun yazılarını okudum ondan da soğudum. Ne yapıcam bilmiyorum. Bayramdan sonra işe de başlıcam. Sen dönecek misin işe?
Kuzum ben dönmeyecegim ücretsizi aldım Mayıs’ın basında boylelikle kasıma kadar evdeyim sanirim 4 ay sendromu diye bsy varmış etrafı keşfedince anneyi de tam manada keşfediyorlarmış ondan oliyor galiba
İse başlamadan önce uyku eğitimi ver ise başlayınca zaten senin yokluğunda zorlanacak o ara veremezsin randıman sağlayamazsın senin yokluğunla mücadele ederken uyku eğitimi ağır gelir aralıklı yap bence

Bizim doktorda oturtabilirsiniz dedi. Yavaştan kucağımızda oturuyor.
Aynen destekli olur yavaş yavaş kucakta oturtun sesi zaten sandalyeye suan istesenizde oda istese oturamaz dedi kucakta oturtuyoruz biz sırtı bize yaşlanmış şekilde koltukta vs duramıyor yana devriliyor zaten

Buna çok güldüm :)

Eklentiler

• 37E2E6E7-7BE9-4CC3-980F-6ECA424B95C0.webp
    37E2E6E7-7BE9-4CC3-980F-6ECA424B95C0.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 108
Daha da olmadı bi gün eşin bakar diğer gün arar doktora gitcem sevk alcam dersin bi sağlık ocağından ağrı kesici yazdırırsın olur biter. İdareciyken böyle şeyleri çok tecrübe ettim
Perşembe günü eşim bakarsa karne günü goturucem canim malum çok uzun sürmüyor arkadaşlar falan yardımcı olur okulda. Hem ayrılmamış olurum ben de eşim iki kere izin almamış olur. Valla şimdiden eşime haftaya perşembe için taktik veriyorum. En fazla 1 saat yalnız kalmiştir şimdiye kadar. Alt üst değiştirme yapar da beni ararsa oğlan çok panikler eşim. Hemen 5 dakikaya bir okula getirir çocuğu gir cik hastalanir diye korkuyorum.

Tatlım kucakta oturtuyorum zaten. Beline poposuna orantılı yük olduğu için sorun görmedim ama sürekli kolda da kucakta da tutamıyorum. Eğimli yattığı an oturmaya çalışıyo. Zamanla oturma süresini arttırdı. Ağlasa da yapacak bişi yok yerde yatacak

Emzik atıp cok cok sanki aç el emiyor el kol sırılsıklam parmak tiryakisi oldu emzik emiyordu şimdi oda yok kendini kusturuyor böyle böyle yumruk yiyerek :)
3 gündür acayip mızmız bizim ki ya kalkıyor agliuor yatiyor agliyor ağlayarak uykuya geçiyor 10 dan 4 e kadar emmedi bugün 2 cekti bıraktı memede agliyoe ağzına sokuyorum öyle duruyor 4 ay sendromu falan mi var ya
Hadi diyorum uyurken emer ama bu ağlama olayı neden anlamadım atak mi ne kucagimdayken bi yerimi kıpırdatsam katılarak agliuor uyurken beni tutuyor iyice bana düştü
Sanki benim kızı anlattın :) sankisi fazla resmen benim kızı anlattın:)

Kızlar nemesis nemesis ruzgarcicek ruzgarcicek ben yarın büyük ihtimal gelemeyeceğim kusura bakmayın inanılmaz yorgun ve halsizim disim dehşet ağrıyo bu günlerde çok uykusuzum kız cok erken sabah 6 da uyanıyor ve bidaha uyumuyor malesef uykusuzlukta bende bas ağrısı sinir konsantrasyon bozukluğu unutkanlık falan yapıyo :( evden adım atmaya halim yok anlayacaginiz ama resim çekinin merak ederiz :KK36:bu arda efsunun ateşi çıkmış geçmiş olsun canım..

Aha bir dik kafalı kova

Eklentiler

• 516841F7-F839-4B42-B582-F1A52C669442.webp
    516841F7-F839-4B42-B582-F1A52C669442.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar yavrularınız oturuyormu. Çok erken biliyorum ama merve zorla oturmaya çalışıyor. Emzirme yastığına koyuyorum eğimli yatırıyorum ama zorluyor kendini. İlerde sıkıntı yaşar diye tedirgin oluyorum
Benim ogluşda aynı oturtmuyorum ama kendini oturma pozisyonuna getirmeye çalışıyor ve bunu bazen başarıyor etrafi incelemeye çok meraklı emzirirken dikkati çok çabuk dagiliyor ve çoğu kere gezerek emzirebiliyorum gunduzleri uykuda ne kadar uzun kaptırabilirsem kar :)

Back
X