• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo

Canım idare teklif etmez Sen diyeceksin. Bu senin kanuni hakkın. Salı günü ara hocam ohal den dolayı rapor vermiyorlar çocuğuma bakacak kimsem yok perşembe cuma için 2 gün mazeret yazar mısınız de. Paşa paşa verecekler. Vermek zorundalar. Kendinizi kasmayın bu kadar rahat olun ki son 2 gün zaten seni alıp sınıfa sokacak halleri yok
Tamam canım aklımda olsun bakalım Çarşamba gunu iftara gidecekmişiz zaten anasinifi ve idareciler :KK55: o zaman söyleyeyim olmazsa ay gerdi beni bu mesele. :eek:

Kızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
Kız sen derler hayhani dayakliksin işte ondansin:))biz 6 kg edecez diye uğraşıyoruz 800/900 lerden bahsediyorsun kilo 7 daha ne maşallah az değil iyi iyi

Ayrıca 3 ayliksiniz daha dikkatini çekerim :)) sen devamlı sagip verdiğin için o eforu sarfettigin için haliyle beklentinde yüksek olmuştur

Benim sipa 6.900.olmus. bu ay 800 gr almis. Boy 63 du 68 olmus. Kafamizda 40.5 olmus. 38.5 du 3.ayda. @kaancelil doktor norolojik gelisimi onde dedi kiz efsun icin. Dedim bizim birbarkadas var enstein diyor benim kiz icin diye :D Tam boyun kontrolu saglamaya baslamis dedi. Bu arada yabancilama sordu. 4 aydan sonra yabancilamada vir gelisim belirtisiymis. Anne ve baba disinda birini ayiramamasi sorunmus.yakin takip gerekirmis. Dedim bizim ki 2.ayda basladi. Ne guzel iste dedi. Gelde bana sor diyemedim tabi.

Ayrıca 3 ayliksiniz daha dikkatini çekerim :)) sen devamlı sagip verdiğin için o eforu sarfettigin için haliyle beklentinde yüksek olmuştur
Bilmiyorum ki belki de ondan okadar yemeye 1200 felan alır diyodum gecen ay 10 gün bişi yemedi sonraki 20 günde 700 gr almıştı. Uğrasıyorum ya herlde ondan az geldi

Benim sipa 6.900.olmus. bu ay 800 gr almis. Boy 63 du 68 olmus. Kafamizda 40.5 olmus. 38.5 du 3.ayda. @kaancelil doktor norolojik gelisimi onde dedi kiz efsun icin. Dedim bizim birbarkadas var enstein diyor benim kiz icin diye :KK70: Tam boyun kontrolu saglamaya baslamis dedi. Bu arada yabancilama sordu. 4 aydan sonra yabancilamada vir gelisim belirtisiymis. Anne ve baba disinda birini ayiramamasi sorunmus.yakin takip gerekirmis. Dedim bizim ki 2.ayda basladi. Ne guzel iste dedi. Gelde bana sor diyemedim tabi.
Amanın ben bunu taksam mı şimdi:) 4 buçuk aylık kim alırsa onun kucağına gidiyo anneymiş babaymış hiç umrunda değil valla:/

Ben hesap tanımlamadım hiç canım ama bankaya gönderildi yazıyoro_O

7lirayı bozdurup bozdurup harcarım ikimizin yerine:KK70:

canim benimde rapor param yatirildi diyor. yatirilmadi aslinda. banka hesabi yoksa pttye yatiyormus yarin gidip bir sorucam onu. bilgi icin alo 170'i arayip bir sor istersen

Amanın ben bunu taksam mı şimdi:) 4 buçuk aylık kim alırsa onun kucağına gidiyo anneymiş babaymış hiç umrunda değil valla:/
Bizim doktor kucagina aldi efsun ona bakti yabancida oldugunu anladi. Bir baksasi alirsa inceliyor mu o onemliymis. Yani anne yada baba olmadigini yabamcida oldugunu anlamaliymis. 6. Aya kadar takip edilirmis.6 ay hala yoksa ilave degerlendirmeler olurmus.

Bacim sen naptin. Efsun 3.600 dogdu. Suam 6.900 cikti 4.y kontrolunde. 3.ayda 7.100 cook iyi bence. Panik yok :)
Yaa açıkcası benim sütüme güvenim yok mamaya daha çok güveniyorum niye bilmiyorum bunu aşamıyorum süt içiyo ya hep doymuyo gibi geliyo su gibi geliyo

Efsunda bahar nezlesi olabilirmis kizlar. Ciddi bir durum yok. Geniz akintisi ve hapsuruk polen kaynaklidir dedi. Dedim yarin baska bebeklerle bulusacagiz sorun olur mu diger bebekler icin sorun olmaz dedi :) asimiz vardi engel mi dedim yok dedi.
Hadi geçmiş olsun. Ciddi bir durum yokmuş. Diğer bebekler napçak bakalım yarın ilk akran buluşması olacak bizim :) oturup bi kahve içirtir inşallah anasına:KK70:

Kız daha ne olsun. Aylık ortalama 1 kilofan fazla almış. Boyu da iyi. Benimki 3aylıkta 5100 çıktı nerdeyse halay çekecektik, ilk kez hedefi tutturduk diye:KK70:

canim benimde rapor param yatirildi diyor. yatirilmadi aslinda. banka hesabi yoksa pttye yatiyormus yarin gidip bir sorucam onu. bilgi icin alo 170'i arayip bir sor istersen

170’i bi kere aradım, e devlete bak dedi bana:işsiz:

Bacim sen yanlis anlama ama kafayı bebenin kilosuyla bozdun daha ne alsın çocuk 7 kilo olmuş 4 aylığız 6 kilo ancak olduk çok takiyorsun çok
olay çok içmesiyle çok emmesiyle alakalı degil ki 800 gr üçüncü ayda çok çok iyi bi rakam 400 500 normal görünür bu dönemlerde
Normalde kilosunun 2 katina 5. Ayda çıkılırmış biz 4. Ayda çıktık doktor çok iyi dedi sen 3. Ayda çıkmışsın ayrıca sütüne güven sütüne güvenmediğin surece şutunu geri çekersin kendine güven artık bebeğin iyi sen iyi bi annesin iyi de bakıyorsun ne olsun daha çocuk obez mi olsun aa kızacam sana artık :)

Son düzenleme:
Back
X