• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım 10 gün mazeret izni hakkın var 2 günü de o şekilde geçirebilirsin
Biliyorum canım bilmez miyim lakin insanlar pek anlayışsız mı bana mı öyle geliyor. Bu ugraşmalarımı bütün idarecilere anlattım rapor vermeye gittiğim zaman. Ne kadar zor olduğunu, hastahane hastahane gezdiğimi ona rağmen dönemi kapatamadığımı. Ne müdür ne yardımcıları tamam onu biz hallederiz demedi yahu. Ben de halimi görüyorlar diye onlardan bekledim açıkçası. Bişey demediler. Ben de onlara minnet edeceğime eşime ederim dedim. :63:
Zaten daha okula giderken demistim belki izin verirler diye eşime. Ama teklif edilmedi maalesef. İnan eşimin ilgilenmek için izin almasi benim uğraşmamdan kolay.

canım meme ucu sert gelebilir belki memeyi vermeden önce memenin ucunu sık biraz sütü memenin ucuna sür yumuşar ağzına alıncada o ağlarken memeyi hafif sık agzına süt gitsin tadını alınca alır belki.bizde 4 aylık olucaz haftaya bazen meme almak istemiyor ağlıyor böyle yapınca alıyor dene bi istersen.
Yok canım sadece sağınca büyük oluyo göğsümün ucu hatta ozaman daha iyi alıyodu. Onu da denedim ama yok fırsat vermiyoki ağzına dokunduruyum memeyi sanki acı zehirli bişi. Yıkıyorum yine aynı duş jeli bile kullanmıyorum kokusumh siniyo acaba diye ama yok yani

Hastane tipi kiralamayi düşünüyorum canım ben o arttiriyormus sütü tam çektiği icin
Doğrudur canım dene bakalım bi benimkinin sağdıltan sonra sıkıyorum zorla damla şeklinde çıkıyo. Ben sağıyorum 5 dakika sonra tekrr sağıyorum bi 20 cc daha çıkıyo bana tam boşalıyo gibi geliyo

Kızlar çocuk doktorundan alamadım zaten. Benim doktor o hastaneye yeni başlamış aradı birini sordu. Kadın doğuma yönlendirdi. Kadın doğum katına çıktık. Oradaki görevli 3-4 doktora sordu olmaz demişler. Çünkü kendi hastalari degilim diye. Neyse ben de kendi doumd yaptigim yere gidelim bari dedim. Orayı aradım doktor en fazla 1 hafta yazabilirim dedi. Gerekçesi de orası tip merkezi çünkü hastahane değil. Neyse tamam dedim gittik oraya. Giriş yaptık parayı verdik falan öteki hastahaneden aradılar işte size rapor yazacak doktor bulduk diye. 10 gün hem de. Dedim vardır bı hayır, alalım burdan 1 hafta. Raporu Aldım götürdüm okula. Böylelikle haftaya perşembe bana okul yolu göründü. 2 gün için bir daha ugraşmayalim dedi eşim de. Perşembe ben izin alırım bakarım, cuma da götürürsün olmadı dedi. En son boylb karar verdik. Tek olumsuz yanı benimki biberon almıyor. Emmek istediğinde getirecek eşim okula. Bakalım yarım günde kaç kez gelmek isteyecek benim oğlan. Allah'tan okul eve yakin.
Arkadasım 30 günlük tip merkezinden aldı bence vermemek icin bahane uydurmuşlar
Neyseki hallolmus canim gözün aydın

Yabancilama olayi bizde yok dedim.az once markete gittik.kasiyerdeki kizi gormesiyle aglamasi bir oldu.ben artik susuyorum:duduk:
Ayy uyumuyo bu velet.10 dak-20dak oglen uykulari var.ne yapmam lazim kizlar.
Banyo yaptırsan kuzum yanı iki sulasan elinle ya da fişkiyeyi :D indirsen kendi hizana sokup çıkarsan ya da balkonda uyutmayi denesen

Biliyorum canım bilmez miyim lakin insanlar pek anlayışsız mı bana mı öyle geliyor. Bu ugraşmalarımı bütün idarecilere anlattım rapor vermeye gittiğim zaman. Ne kadar zor olduğunu, hastahane hastahane gezdiğimi ona rağmen dönemi kapatamadığımı. Ne müdür ne yardımcıları tamam onu biz hallederiz demedi yahu. Ben de halimi görüyorlar diye onlardan bekledim açıkçası. Bişey demediler. Ben de onlara minnet edeceğime eşime ederim dedim. :63:
Zaten daha okula giderken demistim belki izin verirler diye eşime. Ama teklif edilmedi maalesef. İnan eşimin ilgilenmek için izin almasi benim uğraşmamdan kolay.
Hiç bekleme bacım sen talep et gerekirse cirkef ol beyinlerini ye yıldır onları yine de kendini zora sokup orda burada rapor arama

Ben evde hiç sütyen takmıyorum dışarıya da yüzücü atletleri gibi yarım atlet gibi sütyenler var pentiden aldım önünde balen var sut aksa bile o cekiyor ama teli yok onu kullanıyordum oda çok sarkık gösteriyor
Eşim kızdı :) babaanne gibi sütyen tak dedi sonra mastit olunca doktor sütyen taksın demiş sonucumu gösteren arkadasa sut kayması mi ne oluyormus ondan beri dışarıya çıkarken takıyorum ama evde takniyorum normalde de takmam eve gelir gelmez çıkarırdım
Bazen altları çok terliyor ama
Emzirme atleti de yanlardan sikiyir beni

Bu saçlar ne zaman kesilir kızlar bir de sıfıra vurdurma usturaya vurdurma konusunda ne düşünüyorsunuz

Bu arada kizlar calpol surup acildiktan 1 ay sonra etkinligini yitiriyormus. Ben aksam atesi 37.4 olunca ates dusurucu vermistim. 2. Ay asisindan sonra acmistim. Sabaha kadar hep 37.2 seyretti sabah dustu 36.5a ben ilaca ragmen düşmedi dedim. O zaten erkinligini kaybetmistir. Ilacsizda ayni olurdu dedi.37.2 de zaten ates sayilmaz dedi.

Canım idare teklif etmez Sen diyeceksin. Bu senin kanuni hakkın. Salı günü ara hocam ohal den dolayı rapor vermiyorlar çocuğuma bakacak kimsem yok perşembe cuma için 2 gün mazeret yazar mısınız de. Paşa paşa verecekler. Vermek zorundalar. Kendinizi kasmayın bu kadar rahat olun ki son 2 gün zaten seni alıp sınıfa sokacak halleri yok

Back
X