• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sütü nasıl ısıtıyosun canım. Dur geceleri mamayı bende öyle yapıyım bide su ısıtıyorum
Minik derin bir sos tavasi var icine su koyup biberonu onun icine koyup ocakta isitiyorum canim. Ama hazirda süt yoksa aksam kaynamis suyu termosa koyuyorum sonraki gün öğlene kadar yatiyor bana canim uykulu uykulu su kaynatmakla ugrasmiyorum

Mudurden rica et.idare etsin sizi:rapci:ben koyde ogretmenim.gidemem valla yavruyla.insallah bi sorun cikmaz
Bence anneniz baksın mümkünse çünkü çocuk kalabalık ortamda huysuzlasiyor. Yaz günü hastalıktan mikroptan çok sakinmayin vucudun herşeye ihtiyacı var.acikinca benimkizim biberondan değil şişeden bile içer .
Ben götürücem canım benim bütün arkadaşlarım getiriyor. Mikroplara da alışması lazım :)
Hepiniz farklı bir yorum yaptınız kızlar :confused: ne yapsam ne yapsam... en iyisi ilk gün götüreyim. Yapamazsam hemen annemi çağırayım..

Seninkinin de hala devam ediyor mu benimkinin ara ara küçük kizarmalari oluyor hemen banyo edip kremliyorum
Dirsekleri gecti ama bu siralar boynu cok fena. Dokuntu kizariklik vs var. Ve sirtinda basladi. Sivilce gibi. Bakalim pazartesi 4 aylik kontrol var soracağım doktora.

meme reddi diyorlar cnm istersen bu konuda profesyonel destek al. belki daha kolay atlatırsın. benim bir arkadaşımın 6. ayında başladı kesinlikle emmemiş sağıp sağıp vermiş tam 1 yaşında tekrar emmeye başlamış. sabredebilirseniz belki sizinkide döner.

iltihaplı dermatit de olabilir. kortizonlu krem kullanıpta tekrarlıyorsa onu bir düşünmek gerekiyormuş aklında olsun. ozaman antibiyotik ve kortizonlu krem veriliyormuş önce. alerji sonradan da çıkabilir. tolare sınırını yeni aşmışsındır belki. ben antialerjenik deterjan kullanıyorum. mustela şampuan lu an kullandığım en hassas olanları kırmızı renkli önce onunla başla derim geçince hassas olana geçersin.

dalini bana tavsiye etmediler kullananlar. onda genelde bu tepkiler oluyor diye bende almadım.
Yarın bi gidicem bakalım canım inşallah bizde başlarız geri

Benimki önceden agliyordu şimdi ya uyuyo taklidi yapiyo ya da yüzüme bakip gülüyor cilve yapiyor zorlamayayim diye :) uyudu saniyorum memeden alir almaz canlaniyor sanki soguk suya atmissin gibi :))
Benim ki öyle ağlıyo ki (normalde ağlayan bi çocuk değil) sanki canı yandı herkes koşup geliyo ne oldu yazık zorlama diye ki zorlamıyorum 2 kere meme teklif ettim diye ağlıyo günde 2 kere emiyodu keske onu bari bırakmasaydı

Minik derin bir sos tavasi var icine su koyup biberonu onun icine koyup ocakta isitiyorum canim. Ama hazirda süt yoksa aksam kaynamis suyu termosa koyuyorum sonraki gün öğlene kadar yatiyor bana canim uykulu uykulu su kaynatmakla ugrasmiyorum
Bende suyu kaynatıyorum kaseye alıyorum bardakla ısıtıyorum açıkcası bazen hazırda sütüm oluyo ama ama öyle uykum oluyo ki mama yapıyorum mesela bu gece 1 kere öyle yaptım :110:

Dirsekleri gecti ama bu siralar boynu cok fena. Dokuntu kizariklik vs var. Ve sirtinda basladi. Sivilce gibi. Bakalim pazartesi 4 aylik kontrol var soracağım doktora.
Hay Allah yaaa.. Sor bakalim canim ne yapsak bilemedim ben çamaşırlarını yikadiktan sonra 22 dakika ekstra durulama yapıyorum. Peki hic rastladin mi unibaby deterjan alerji yapiyor falan diye. Doktor bir de bana süt bir yerine bulasirsa sil demişti

Bende suyu kaynatıyorum kaseye alıyorum bardakla ısıtıyorum açıkcası bazen hazırda sütüm oluyo ama ama öyle uykum oluyo ki mama yapıyorum mesela bu gece 1 kere öyle yaptım :110:
Olsun sonucta o sutu dokmuyorsun ki onu da baska mama vermen gereken oğünde kullaniyorsun canim yine dengelenmis oluyor yani

Hepiniz farklı bir yorum yaptınız kızlar :confused: ne yapsam ne yapsam... en iyisi ilk gün götüreyim. Yapamazsam hemen annemi çağırayım..
Bende götüreceğim. Bu dönem sık sık götürdüm okula okuma bayramına 1000 kişinin içine de soktum . Benim kız kalabalığa bayılıyor. Arada öğretmen arkadaşlara da veriyorum. Çok uzak değilse götür. Hiçbir şey olmaz.

Oturma odasinda yuz ustu yatitdim.yanina koltugun minderini koydun.tam altina gelecek yere de koltugun 2minderini attim.ileriye dogru surunmus.mindersiz yere denk gelecek sekilde dustu.uyanmasiyla iceriye gitmem bir oldu.dustugu pozisyonu gordun.yuzunu carpmadi allahtan.karin ustu dustu.ayy cok kotu oldum.gozumun onunden gitmiyo dususu.

Kızlar size danışmam gerek gene karar veremedim. Seminer dönemi okula gitmem gerekiyor. Sabah 9 dan öğlene kadar okulda durcaz. Siz olsanız bebeğinizi yanınızda mı götürürdünüz? Yani okul ortamı mikrop yuvası :) bi de herkes çocuğuyla gelir ama en minik benim ki :) yoksa annemi çağırsam mı? Ama annem de zor durumda kalır... babamı bırakıp gelecek malum ramazan ayında... zaten benim kız ne biberon bilir ne emzik... hadi biberon alsam sağsam annem öğlene kadar bakabilir mi ? Bebiş biberonu hemen kabul eder mi... kafam da deli sorular..
canım biberonu almayabilir biz 4 aydır çabalıyoruz hala almıyor binde bir çok aç olursa tutuyor.yinede biberonu dene bi olmadı kesin çözüm silikon mama kaşıkları var bebekler için ondan al kaşıkla versin az az onu çıkaramıyorlar mecburen yutuyorlar en azından sen gelmeye midesi boş kalmaz :)

Oturma odasinda yuz ustu yatitdim.yanina koltugun minderini koydun.tam altina gelecek yere de koltugun 2minderini attim.ileriye dogru surunmus.mindersiz yere denk gelecek sekilde dustu.uyanmasiyla iceriye gitmem bir oldu.dustugu pozisyonu gordun.yuzunu carpmadi allahtan.karin ustu dustu.ayy cok kotu oldum.gozumun onunden gitmiyo dususu.
Geçmiş olsun canım Allah hepsini korusun ama çoğu kişinin başına geliyor böyle kazalar Allah beterinden korusun. En tehlikeli yer başının arka kısmı demişlerdi bana başı vurmadıysa bi şeyi yoksa üzme kendini.

Back
X