• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben yine dertlendim kızlar. Rapor verecek Dr bulamıyorum koca memlekette. Halbuki aylarca rapor alan insanlar var çevremde. Benim hepi topu 3 hafta olsa yaz tatiline bağlanacaktı. Aradigim birkaç yer reddetti. Daha dogrusu sekreterler vermiyoruz diyor. Bu kadar anne nasıl uzatıyor dogum iznini madem. Arkadaşım geçen sene aralıkta dogurdu yaza kadar çalışmadı. Ben Şubat'ta doguruyorum işim rast gitmiyor. Yarın son çare çocuk doktoruna randevu aldım. Verirse verir vermezse öğleden sonra oğlumu da alıp okula gidicem herhalde. :işsiz:
Canım sana bir tavsiyem var ben ocakta doğum yaptım izinle raporla uzatmaya çalışıyorum 6 ayı doldursun diye cirpiniyorum.ozelden yazarım

Ben yine dertlendim kızlar. Rapor verecek Dr bulamıyorum koca memlekette. Halbuki aylarca rapor alan insanlar var çevremde. Benim hepi topu 3 hafta olsa yaz tatiline bağlanacaktı. Aradigim birkaç yer reddetti. Daha dogrusu sekreterler vermiyoruz diyor. Bu kadar anne nasıl uzatıyor dogum iznini madem. Arkadaşım geçen sene aralıkta dogurdu yaza kadar çalışmadı. Ben Şubat'ta doguruyorum işim rast gitmiyor. Yarın son çare çocuk doktoruna randevu aldım. Verirse verir vermezse öğleden sonra oğlumu da alıp okula gidicem herhalde. :işsiz:
Heyet raporundan ki bahsediyosun canim.benim de bu hafta bitecek heyet raporum.5gun rapor alacam gibi gorunuyo.sonra seminerlerde 1hafta mudurum idare eder diye dusunuyorum.diger hafta da memlkette bi sekilde hallederim diyorum.

Canim fizik tedavi drlarini denesene.bel agrim sirt agrim var diyerek.almasi daha kolay.

Ohalden dolayı 1 gün bile vermiyor bazı doktorlar. Ya tanıdığın olacak ya da insaflı bir doktora ağlanacaksın çocuk küçük bakacak kimse yok idare de rapor almamı istiyor diye. Devleti denedin mi? Psikiyatri, fizik tedavi ya da genel cerrahi bölümlerini dene bence. Tanıdıklarım psikiyatriden aldılar lohusa depresyonu tanısıyla:)

Humana iki kutu içtim hiç etkilemedi benim sutumu size etkisi oldu mu.malt içeceği deneseniz daha hızlı etki edebilir.ben hep onlarla yasiyorum
Ben pazar günü e bebekte yeni çıkan mom's tea den aldım o günden başladım içmeye valla bana yaradı o gunden beri özellikle sağ göğsüm sert hep hep ondan emiyo ucu da daha büyük olduğu için ama yumuşak olan sol göğsüm bile sertlesmeye başladı onu içince..o da iyi ama humanadan ben o etkiyi çok alamadım yani kutusuna göre az çıkıyor içinden 200gr.tat koku humanaya benziyor denemenizi tavsiye ederim..

Yaaa bence çalışıp çocuk yapan annelere devletin ekstra maaş vermesi lazim.psikolojim bozuldu iyice ise gideceğim bebeğimi bırakıp onun annrye ihtiyacı varken. bide KV ye bırakacağım hergun bebeğime bakıp agliyorum
Ücretsiz izin alacağım ben. Maddi durumun elveriyorsa çalışma cnm.. ama çalışmak durumundaysan kv, bakıcıdan daha iyi bir seçenek. Bakıcı daha vahim..

Kızlar size danışmam gerek gene karar veremedim. Seminer dönemi okula gitmem gerekiyor. Sabah 9 dan öğlene kadar okulda durcaz. Siz olsanız bebeğinizi yanınızda mı götürürdünüz? Yani okul ortamı mikrop yuvası :) bi de herkes çocuğuyla gelir ama en minik benim ki :) yoksa annemi çağırsam mı? Ama annem de zor durumda kalır... babamı bırakıp gelecek malum ramazan ayında... zaten benim kız ne biberon bilir ne emzik... hadi biberon alsam sağsam annem öğlene kadar bakabilir mi ? Bebiş biberonu hemen kabul eder mi... kafam da deli sorular..

Kızlar size danışmam gerek gene karar veremedim. Seminer dönemi okula gitmem gerekiyor. Sabah 9 dan öğlene kadar okulda durcaz. Siz olsanız bebeğinizi yanınızda mı götürürdünüz? Yani okul ortamı mikrop yuvası :) bi de herkes çocuğuyla gelir ama en minik benim ki :) yoksa annemi çağırsam mı? Ama annem de zor durumda kalır... babamı bırakıp gelecek malum ramazan ayında... zaten benim kız ne biberon bilir ne emzik... hadi biberon alsam sağsam annem öğlene kadar bakabilir mi ? Bebiş biberonu hemen kabul eder mi... kafam da deli sorular..
Ben götürücem canım benim bütün arkadaşlarım getiriyor. Mikroplara da alışması lazım :)

Bence anneniz baksın mümkünse çünkü çocuk kalabalık ortamda huysuzlasiyor. Yaz günü hastalıktan mikroptan çok sakinmayin vucudun herşeye ihtiyacı var.acikinca benimkizim biberondan değil şişeden bile içer .

Mudurden rica et.idare etsin sizi:rapci:ben koyde ogretmenim.gidemem valla yavruyla.insallah bi sorun cikmaz

Heyet raporundan ki bahsediyosun canim.benim de bu hafta bitecek heyet raporum.5gun rapor alacam gibi gorunuyo.sonra seminerlerde 1hafta mudurum idare eder diye dusunuyorum.diger hafta da memlkette bi sekilde hallederim diyorum.
Canım heyete gerek yok daha rapor hakkım var sadece 9 gün kaldı ama sordurdum birkaç doktora yanasmiyor kimse sanki hiç vermiyorlar.

Ohalden dolayı 1 gün bile vermiyor bazı doktorlar. Ya tanıdığın olacak ya da insaflı bir doktora ağlanacaksın çocuk küçük bakacak kimse yok idare de rapor almamı istiyor diye. Devleti denedin mi? Psikiyatri, fizik tedavi ya da genel cerrahi bölümlerini dene bence. Tanıdıklarım psikiyatriden aldılar lohusa depresyonu tanısıyla:)
Benim de aklıma ilk o geldi malum ben de depresyondayim yani bayaaaa :halay: arayip sordum vermiyor dediler 2 doktor için. Son gün randevu alıp gidersem bir de vermezlerse ortada kalırım diye randevu da almadım. Çocuk doktoru refakat izni yazabiliyor dediler umudum onda bakalım. Bu doktora da yeni başladık bı samimiyetimiz yok ama şansimi deneyecegim yarin. Vermezse ortopedi ve psikiyatri doktorunun birine aglancam artık el mecbur :işsiz:

Ben goturucem canım. Anasınıfı öğretmeniyim. Sınıflar temiz bizim toplantı harici orda dururum. Müdür anlayisla bizim.

Aynen öyle kuzenimin ilk doğunca bebeğinin süt alerjisi çıktı direk özel mamaya başladı diyeti yapamıyorum diye. Onun kide fazla umursamamazlık ama takmayan takmıyo. Elimden gelen bu artık benimki hiç emmiyo ağzına soktuğun an zehir sanki inanılmaz ağlıyo. Herseyi emiyo ağzına alıyo göğsümü almıyo çok değişik değil mi
Benimki önceden agliyordu şimdi ya uyuyo taklidi yapiyo ya da yüzüme bakip gülüyor cilve yapiyor zorlamayayim diye :) uyudu saniyorum memeden alir almaz canlaniyor sanki soguk suya atmissin gibi :))

Back
X