- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #56.941
Yanlışmı ölçtüler acaba bizimkini anlamadım.3.ay kontrolu 38.5 yaziyor kontrol defterinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlışmı ölçtüler acaba bizimkini anlamadım.3.ay kontrolu 38.5 yaziyor kontrol defterinde.
Bilmem ki. Ama bize normal dedi doktor.Yanlışmı ölçtüler acaba bizimkini anlamadım.
Bugun zaten deli bir günde bütün gün uyusuk uyusuk emdi anlamadım ister istemez telaşa düştüm göğüsler çok yumuşak süt gelmıyormu dıye cekıyor cekıyor yutmuyor ama sıkıyorum süt var kendı aktıf emmek ıstemedı tüm gün savsakladı durdu kafam karıştı doktorunda dediği o sırada aklıma geldi dert lazım ya sanki takacak birşey mutlaka bulmalıyımBilmem ki. Ama bize normal dedi doktor.
Arada efsunda yapiyor onu. Geveliyor agzinda. Hatta bazen konusuyor kendi kendine. Cok acikirsa emiyor ama duzgunce. Sanirim dudak tiryakisi oldular :)Bugun zaten deli bir günde bütün gün uyusuk uyusuk emdi anlamadım ister istemez telaşa düştüm göğüsler çok yumuşak süt gelmıyormu dıye cekıyor cekıyor yutmuyor ama sıkıyorum süt var kendı aktıf emmek ıstemedı tüm gün savsakladı durdu kafam karıştı doktorunda dediği o sırada aklıma geldi dert lazım ya sanki takacak birşey mutlaka bulmalıyım
Canım sakın kafana takma geçen aya göre büyümüş mu önemli olan o benim kiximia da büyük dediler çocuk nöroloji uzmanı götür dediler sağlık ocağında eve geldim kendim olctum yalnis olcmusler yalapsap iş yapıp bide tespitte bulunuyor hemşireler.saglik bakanlığına şikayet bile yazdim.bi ay uzun olcuyorlar öteki ay bı önceki aydan kısa olcuyorlar hiç buyumemis bile dediler. 40.8 tam ideal baş çevresi ayına göre seninKızlar sizin bebelerin baş çevresi nedir.bizim doktor geçen ay 40.8 di 3,5 ayı geçtik ortalama altı ama sınırlarda dedi.
Bizim bugun butun gunumuz oyle gecti bende az az olunca daha cok vermeye calıstım bir iki bir iki doyurdumu kendini anlamadım.göğüslerimde çok aşırı yumuşak dün ne güzel emmişti bugun benide şüpheye düşürdü eşşek herifArada efsunda yapiyor onu. Geveliyor agzinda. Hatta bazen konusuyor kendi kendine. Cok acikirsa emiyor ama duzgunce. Sanirim dudak tiryakisi oldular :)
Bende anlamadım canım ortalama altı dedi ama normal sınırlar dedi birde karneye baktım hiç yazmamışlar bugune kadar doğduğunda 36 ymış.8 haziran 4 aylık olucaz normalmi anlamadım o yüzden.Canım sakın kafana takma geçen aya göre büyümüş mu önemli olan o benim kiximia da büyük dediler çocuk nöroloji uzmanı götür dediler sağlık ocağında eve geldim kendim olctum yalnis olcmusler yalapsap iş yapıp bide tespitte bulunuyor hemşireler.saglik bakanlığına şikayet bile yazdim.bi ay uzun olcuyorlar öteki ay bı önceki aydan kısa olcuyorlar hiç buyumemis bile dediler. 40.8 tam ideal baş çevresi ayına göre senin
Ayyy mayıs ayındayız ya bacım karı koca coşuyoz bundanmış meğerDogru soyle kiz libido artsin diye mi yiyosun mesir macununukizmiycaz bak
![]()
Ay hadi insallah 4.ye o zamanAyyy mayıs ayındayız ya bacım karı koca coşuyoz bundanmış meğer
Şeey üç defa mayıs ayında gebe kalmayı başardım da![]()
Benimki oldu dudak tiryakisi. Az önce uyandı eskiden uyanmazdı. Az bişi emdi bıraktı. Dönemsel mi yoksa ben çalışmaya başladım diye mi etkilendi bilemiyorum. 2 saatte bir kalkıp yalıyo kıçını devirip yatıyorArada efsunda yapiyor onu. Geveliyor agzinda. Hatta bazen konusuyor kendi kendine. Cok acikirsa emiyor ama duzgunce. Sanirim dudak tiryakisi oldular :)
Ay dur yüreğime iner. Zaten adet olmuyorum. Kaçak yok sankim ama ay yok yok allah olmayana versin canım. Üç yıl sonra sana nasip olsunAy hadi insallah 4.ye o zamantamam sozum geri dovme
![]()
Ahaha amin inşallah :)Ay dur yüreğime iner. Zaten adet olmuyorum. Kaçak yok sankim ama ay yok yok allah olmayana versin canım. Üç yıl sonra sana nasip olsun![]()
Aman yarabbi bu ne vaziyet. Bide işaret-baş barnağıylan da tutuyosa olmuş bu kız.Ahaha amin inşallah :)
Demek ki hepsi dudak tiryakisi oldu. Efsun emzigide degisik emiyor. Eki Görüntüle 2151727
Tam dudak tiryakisi :))
Yok canim ya önceden o kadar fazla oluyordu ki bir göğsümü emse aksama kadar yeterdi şimdi öyle degil sagdigimi veriyorum günlük 500- 600 cc yetmiyor mama takviye ediyorum zaten makine tam cekmeyinceKuzum o zaman kirala bence boşalmıyorsa mama saatinden 10 dk önce kalk 10 dk da boşaltır hastane makinasını
Az kaldı kuzum emecektir bence zaten 6. Aydan sonda çok az emiyorlarmış sabah akşam sende olmadı sağıp sabah akşam verirsin
Dolaba atacağın kadar olmuyor mu stok yapsan
Bizim yerimizde bircok insan coktan birakmisti canim. Biz yine de direniyoruz anne sutu alsınlar diye. Hele bir 6 aylik olsunlar da ondan sonra ister emsin ister günde bir iki kere sagayim için valla daha napayimAnladım canım. Bizimkide günde 1 kere 10 saniye emiyo bıraktı iyice bende sıf aç kalmasın diye mecbur sağıp veriyorum
Ben su kaynatim termosa koyuyorum canım hemen ondan mamayi yapip iciriyorum.Al bendende o kadar. Gece kalk su kaynat sütü ısıt içir. Sürekli sağ yoruldum artık koyverdim. Artık emzirmeye bile zorlamıyorum moralim bozuluyo o ağladıkça zorlayasım geliyo. Keske emselerdi sağıp vermek çok zor.
Canim egzama biz de bundan çekiyoruz şükür gecti ama tekrarlayabiliyor. Kesinlikle bekleme doktora git önlem almadikca artmaya devam eder. Biz kortizonlu merhem kullandik ilk zamanlar. mustela sampuan ve losyon kullaniyoruzKızlar lütfen bir bakın, öıldıcam çene altına kadar yayıldı
Doktor beklicez dedi ama çoğalıyor
Valla ben yapamıyorum. Bugün yavruma çok bağırdım. Kaldıramıyorum. Benden daha zor durumda olanlar var biliyorum. Düşünmemeye çalışıyorum ama arada sümenaltı etmeye çslıştığım duygular yorgunluğun tetiklemesiyle pörtlüyorlar. Yalnızım derken eş dost anlaşılıyor. Dul gibiyim. Eşim olsaydı ucundan tutardı. Dün gece oğlum yataktan düştü. Deli gibi fırladım hırsız girdi diye. Bana yorgunluk ve oğlumla kızıma yetememrk koyuyor sadece. Dediğim gibi ara ara yorgunluktan grliyorlar ama bu atakta geçti bitti. Her sıkıntı öyle değilmi zaten. Geliiiir geçeeerr biteerrr. Sıradaki?K Kaan-merve benim de burda kimsem yok.cok zorlaniyorum.tek cocukla bile cok zorlanirdim.ozellikle hastalik zamanlarinda ee bi de calisinca.yavrumu hasta hasta krese biraktigimi bilirim.annemler ve kayinvalidem 2saat uzagimdalar ama.annem ve babam rahatsiz yasli insanlar.bi kac ayda 1gelir 10gunlugund dolabimi yemeklerle doldurur.evimi temizler gider.ama bunyesi dusuk.hava degisimi oldugu an rahatsizlanir.o yuzden kiyipta cagiramiyorum.sagolsun haftada 1 yemek kolisi yapip gonderir.kayinvalidem cagirsam simdi gelir.ama kyinbabam yemesi icmesi problemli.o yuzden gelmesinler daha iyi.bi sekilde zaman geciyo canim.buyuyolar.bu 3ay bana cok hizli geldi.oglumun okulunun bitmesini bekliyorum.memlekete elaziga baba ocagina gidecem.daha kolay gececek bu yaz sureci benim icin insallah.
Benimki de unibaby hassas ciltler için olandan canımBu subat bebelerinin alayinda ayni zamanda mukuslu kaka oldu aynı zamanda ishal oldu ayni zamanda egzama cikti herkeste sira sira. Nasil bir sey anlamadim ben. Bebesi dermatitli olan analar bebelerin kiyafetleri neyle yikiyorsunuz acaba ayni deterjandan mi muzdaripiz hepimiz. Unibaby benim ki.