- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Hayırlı olsun..benimde çok yuksek olmasa da. 3 katı ilerliyor degerlerim.olsun isterimÇatlatma ignesinin 14.gunu 200 du 16.gun 550 idi. İki katından fazla artış suphelendirmisti ama tek yumurtam olunca görmezden gelmiştim
cnm krep falan yapsan.yumurta vücutta sindirimi tam olan tek protein.Kızlar ya ben yumurtadan nefret ederim. Ne yapacağım bilmiyorum
Hala kahvaltı etmedim su içiyorum sadece birde folik asidi aldım okadarCanım ben de yemek yemek lazım deyip yiyorum, sende aksatmamaya çalış. Bu saatte kahvaltısız olur mu hiç, hadi bebek acıkmıştır bak :)
Cnm benim 30 mayısta 67.57 idiHayırlı olsun..benimde çok yuksek olmasa da. 3 katı ilerliyor degerlerim.olsun isterim
Tekrar yaptirmadim aslında iki gün sonra tekrarlasaydim daha net olurdu. Senin fotoğrafta ikizler var senin sanmistimHayırlı olsun..benimde çok yuksek olmasa da. 3 katı ilerliyor degerlerim.olsun isterim
Evet o oluyor :)) o zaman en iyisi kan testiYa benim 2 . Bebek Ama bat nedir bilmiyorum en son sat vardı ben onda kaldım
Normalde bugün adet görmem gerekiyordu o mu bat
O zaman yumurtadan alacağın vitamin protein vs seyleri başka yiyeceklerden almaya çalış :)Kızlar ya ben yumurtadan nefret ederim. Ne yapacağım bilmiyorum
Senin degerler kactiHayırlı olsun..benimde çok yuksek olmasa da. 3 katı ilerliyor degerlerim.olsun isterim
Ben 72 ile hamile kaldım şimdiden 2 kilo aldım. Sabah bir yemek aşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum.yumurta peynir ceviz zeytin yağı ile kahvaltı yapıyorum meyve sebze tüketiyorum et balık
Balık konusu bende de sıkıntı.balık sezonu açılana kadar taze balık yok.artık eylülü bekliyorum.Somon iyi dediler ama (norveç somonu falan çiftlik olmayanı) onu da nereden bulacağızbende 1 dılık tam bugday ekmek 2 yumurta peynir ve salatalık yiyorum
saat 11de 5 fındık 5 üzüm yada badem yiyorum ,
ekmeksiz ve pilavsız öğlen yemegi yiyorum , şirkette ne çıkarsa ,
aksamda ekmeksiz bol salata et , tavuk yada sebze yemeği yiyorum ,
saat 17 de bir küçük süt ,gece bir bardak süt ve dört ceviz
omega 3 zengin balık bulmakta zorlanıyorum o yüzden hap kullanmak istiyorum , bakalım dr verirse
Benim degil.ama olur insallahTekrar yaptirmadim aslında iki gün sonra tekrarlasaydim daha net olurdu. Senin fotoğrafta ikizler var senin sanmistim
Balık konusu bende de sıkıntı.balık sezonu açılana kadar taze balık yok.artık eylülü bekliyorum.Somon iyi dediler ama (norveç somonu falan çiftlik olmayanı) onu da nereden bulacağız
İnşallah
Benim degil.ama olur insallah
Hayatımda bir kere somon yedim.nimete öyle denmez ama iğrençti.haftada 2 kere balık yemek normal de taze balık bulabilsek.aynen öyle ,birde nerenın balığı oldugunu bilmiyoruz kilosu 66 tl dedi miğrosta
ee haftada iki kere yemege kalksam fazla gelecek ve onuda herzaman bulamıyoruz zaten,
Bat günü 61Senin degerler kacti
Hoşbuldummm :) tşk ederim hepimizin inşallahHoşgeldin, sağlıkla gelsin bebeğin
kesinlikle öylee :)Ben bile daha hamile olduğumu unutuyorum aralar da daha çok Yeni ondandır :)
Hızlı artmis kese için gitmedin mı orada görünüyor biz tek kese görmeye gittik iki çıktı gerçi ikincisi haftaya kesinleşecek sıvı yada kan olabilir dedi doktorBat günü 61
4 gün sonra 331
2 gün sonra 933
Salı gunune gideceğimHızlı artmis kese için gitmedin mı orada görünüyor biz tek kese görmeye gittik iki çıktı gerçi ikincisi haftaya kesinleşecek sıvı yada kan olabilir dedi doktor
Ohoo salıya kalbini de dyarsinSalı gunune gideceğim