2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar ben dışarıda( kayınvalidemler de dahil.çünkü hamile olduğumu bilmiyor) çiğ hiçbir sebze,salata falan tüketmiyorum.çiğ ete eldivensiz dokunmuyorum.çiğ etten toksoplazma mikrobu geçebiliyor.elle bulaşmıyor.ama olaki etli elimi yıkamadan yüzüme sürdüm. ya da bir yere sürdüm o da kazara ağzıma değdi.tamam olmaz da riske gerek yok.Siz de dikkat edin e mi :)Bir de şarküteri ürünleri sucuk,sosis,salam hiç yemiyorum.Ramazanda şimdi her yerde pastırma var.ondan da uzak durun derim.

Ben 72 ile hamile kaldım şimdiden 2 kilo aldım. Sabah bir yemek aşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum.yumurta peynir ceviz zeytin yağı ile kahvaltı yapıyorum meyve sebze tüketiyorum et balık

Balık konusu bende de sıkıntı.balık sezonu açılana kadar taze balık yok.artık eylülü bekliyorum.Somon iyi dediler ama (norveç somonu falan çiftlik olmayanı) onu da nereden bulacağız

Balık konusu bende de sıkıntı.balık sezonu açılana kadar taze balık yok.artık eylülü bekliyorum.Somon iyi dediler ama (norveç somonu falan çiftlik olmayanı) onu da nereden bulacağız

aynen öyle ,birde nerenın balığı oldugunu bilmiyoruz kilosu 66 tl dedi miğrosta

ee haftada iki kere yemege kalksam fazla gelecek ve onuda herzaman bulamıyoruz zaten,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…