2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim degerlerim için kimse yorum yapmamış kaç kat artmış oluyor merak ettim bacılar
12 mayıs regl oldum sat
17mayıs ovulasyon pik yumurtladım
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Başkada baktırmadım ama idrar teste göre baya arttı artık t bordo c cok silik

Benim degerlerim için kimse yorum yapmamış kaç kat artmış oluyor merak ettim bacılar
12 mayıs regl oldum sat
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Senin yaklaşık 6 kat artmış 67 ile 6 yı çarpınca 402 çıktı çok iyi maşallah

12 mayıs regl oldum sat
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Valla ben okudum ama anlamlandiramadim arkadasim. Simdi son reglin 12 mayissa ve reglin 3 gun surse 15 mayista biter 17 sinde yumurtlamayi aklim almadi.

Bende heyecan yaptım ay ay inşallah güzel haberlerle gel görünmezse kese doktora sorarmısın beta hcg kaçken kese görünür diye
Tamamdir sorarim benim daha 1000 lerdedir rakam wn son 2 gun once 560 di o yuzden muhtemelen görünmez ama sag yumurtamda cok agri var o yuzden gidecegim bugun. Yoksa bekelyecektim daha birkac gun.

Balık konusu bende de sıkıntı.balık sezonu açılana kadar taze balık yok.artık eylülü bekliyorum.Somon iyi dediler ama (norveç somonu falan çiftlik olmayanı) onu da nereden bulacağız

Ben hiç yoktan iyidir diyerek deniz levreği ve Norveç somonu en haftada iki tüketmeye çalışıyorum. Çünkü ilk 3 ayda çok önemli diye biliyorum.

Valla ben okudum ama anlamlandiramadim arkadasim. Simdi son reglin 12 mayissa ve reglin 3 gun surse 15 mayista biter 17 sinde yumurtlamayi aklim almadi.
17 sinde yumurtladım cünkü yumurtlamadan 13 gün sonra 67.57 cıktı beta :) inofolic içiyordum pko var

X