- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.178
- Konu Sahibi Homely_angel
randevuya kaldı 2 saat ama vakit geçmiyor :) ayy çatlıycam resmen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende heyecan yaptım ay ay inşallah güzel haberlerle gel görünmezse kese doktora sorarmısın beta hcg kaçken kese görünür diyerandevuya kaldı 2 saat ama vakit geçmiyor :) ayy çatlıycam resmen :)
Senin yaklaşık 6 kat artmış 67 ile 6 yı çarpınca 402 çıktı çok iyi maşallahBenim degerlerim için kimse yorum yapmamış kaç kat artmış oluyor merak ettim bacılar
12 mayıs regl oldum sat
17mayıs ovulasyon pik yumurtladım
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Başkada baktırmadım ama idrar teste göre baya arttı artık t bordo c cok silik
İnşallahOhoo salıya kalbini de dyarsin
Valla ben okudum ama anlamlandiramadim arkadasim. Simdi son reglin 12 mayissa ve reglin 3 gun surse 15 mayista biter 17 sinde yumurtlamayi aklim almadi.Benim degerlerim için kimse yorum yapmamış kaç kat artmış oluyor merak ettim bacılar
12 mayıs regl oldum sat
17mayıs ovulasyon pik yumurtladım
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Başkada baktırmadım ama idrar teste göre baya arttı artık t bordo c cok silik
Tamamdir sorarim benim daha 1000 lerdedir rakam wn son 2 gun once 560 di o yuzden muhtemelen görünmez ama sag yumurtamda cok agri var o yuzden gidecegim bugun. Yoksa bekelyecektim daha birkac gun.Bende heyecan yaptım ay ay inşallah güzel haberlerle gel görünmezse kese doktora sorarmısın beta hcg kaçken kese görünür diye
cnm krep falan yapsan.yumurta vücutta sindirimi tam olan tek protein.
Hala kahvaltı etmedim su içiyorum sadece birde folik asidi aldım okadar
O zaman yumurtadan alacağın vitamin protein vs seyleri başka yiyeceklerden almaya çalış :)
Balık konusu bende de sıkıntı.balık sezonu açılana kadar taze balık yok.artık eylülü bekliyorum.Somon iyi dediler ama (norveç somonu falan çiftlik olmayanı) onu da nereden bulacağız
Haklısın kuzum atlatmıycam bundan sonraÖğün atlamak iyi değil biliyorsun, az da olsa zorlamalısın kendini.
İnşallah 2bin 3ninlere gelmişizdir kese için can atıyorum turtamSenin yaklaşık 6 kat artmış 67 ile 6 yı çarpınca 402 çıktı çok iyi maşallah
Ben saat 1de içiyorum hep aynı saatteKızlar folik asiti hangi zaman diliminde yemekten önce mi sonra mı içiyorsunuz
Tamam şekerim bekliyorum sabırsızlıkaTamamdir sorarim benim daha 1000 lerdedir rakam wn son 2 gun once 560 di o yuzden muhtemelen görünmez ama sag yumurtamda cok agri var o yuzden gidecegim bugun. Yoksa bekelyecektim daha birkac gun.
17 sinde yumurtladım cünkü yumurtlamadan 13 gün sonra 67.57 cıktı beta :) inofolic içiyordum pko varValla ben okudum ama anlamlandiramadim arkadasim. Simdi son reglin 12 mayissa ve reglin 3 gun surse 15 mayista biter 17 sinde yumurtlamayi aklim almadi.
Valla bilemedim ben :) ama 45 dknsonra doktor randevum var sormami iatedigin birsey varsa sorarim ben :)17 sinde yumurtladım cünkü yumurtlamadan 13 gün sonra 67.57 cıktı beta :) inofolic içiyordum pko var
İnşallah canım benim hepimiz saglıkla görelim kesemizi bebegimizi kallp atışını gelişiminiHadi senin keseyi görmene az kaldı cumartesiye inşallah sağlıkla artıyordur turtacığımmm