-
- Konu Sahibi Homely_angel
Merhaba canım sabah akşam normal öğünlerimi yiyorum , öğleni meyve ya da 1 dilim kek ile geçiştiriyorum :) Su tükemimi çoğalttım. Sonra da inşallah günde 3 bardak süt 1 yumurta 1 kase yoğurta başlıcam başka bişey düşünmüyorum :)maşallah kızlar sağlıkla çoğalalım inşallah
1 çocuk annesıyım kızımın güzel bir kardeşi olacak inşallah ,
gün içinde neler yiyip içiyorsunuz
kaç kilo ile hamile kaldınız , fındık badem ceviz günde kaçtane yiyorsunuz , omega 3 hap almayı düşünen varmı ,
ne çok soru sordum demi
Bende de hamile olduğumu anlayana kadar hiç olamamıştıGögüs şişligi yumurtlamadan beri var zaten hamile oldugumu o yüzden anladım
maşallah kızlar sağlıkla çoğalalım inşallah
kaç kilo ile hamile kaldınız , fındık badem ceviz günde kaçtane yiyorsunuz , omega 3 hap almayı düşünen varmı ,
ne çok soru sordum demi
Genelde sabahları yumurtasiz ve sütsüz geçirmemeye çalışıyorum öğlen ufak şeylerle geçiştirıyorum akşamları da Genel de tavuk et ya da sebze cinsinde beslenmeye çalışıyorum birde kahvaltı dışında ekmek yemiyorum kahvaltıda ufak parça yıyorum ekmegi Zaten yumurta beni tutuyor uzun süremaşallah kızlar sağlıkla çoğalalım inşallah
ne çok soru sordum demi
Ben bile daha hamile olduğumu unutuyorum aralar da daha çok Yeni ondandır :)Hoşbuldum canım
Ne güzel :)
Benim ilk gebeliğim hem daha çok yeni öğrendim hemde aşırı tecrübesizim :)
şuan düzenli yediğim tek şey ceviz..
Zaten hala hamile oldugumun sokundayım :) yavaş yavaş doktorumla görüşüp düzene sokacagım.
Bilgileriniz benim için önemlii :)
Ne güzel bata kaç günün varMerhabalar arkadaşlar
Sanırım ben de hamile olabilirim
Bu sabah Evde yapılan testlerden yaptım silik de olsa çizgiyi gördüm
Kan testi olmadan güvenemiyorum
Sizler yaptırdınız mı kan testi
Herkesin vicudu farklı sinyal veriyor demekki :)Bende de hamile olduğumu anlayana kadar hiç olamamıştı
ben düzenli yemek yemeye çalışıyorum.kendimi telkin etmesem (içinde yasayan bir can var.onu beslemelisin diye)peynir ,ekmek ve çubukla yaşayabilirim.Sabah kahvaltısında her gün 1 yumurtayla omlet yiyiyorum.(2 gündür tadını sevmesem de resmen ağzıma tepiyorum).Bi de işte oruç tutanlara ayıp olur diye çayı da kestim.kahvaltıda süt içiyorum.ben ki çikolata ve türk kahvesiz yaşayamam canım hiç kahve çikolata istemiyor.öğlen evden sebze yemeği getiriyorum.Akşam da eşimle iftarda ne varsa artık yiyorum.daha çok protein ağırlıklı şeyler ve çorba.canım pilav isterse 1 kaşık yiyorum sadece.işte böyle:)maşallah kızlar sağlıkla çoğalalım inşallah
ne çok soru sordum demi
Hepinize Merhaba güzel anne ve anne adayları :)
Sonunda hayalim olan bu başlıklardayım :) Aşılama ile...
Hepinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorummm
Ne güzel bata kaç günün var
Ben teste çizgiyi gördüğüm günün ertesinde kan vermiştim büyük ihtimal hamilesin sen de :)
Beta hcg ye baktırmışmıydınızKlomen ve çatlatma iğnesi in ikinci ayında hamile kaldım. Pazartesi günü kese görmeye gittik sürprizle karşılaştık iki kese vardı ama biri belirsiz. Haftaya netlesecek. Tek olursa Şubat annesiyim inşallah ama ikizse daha erken olabilir
Bat beklenen adet tarihiYa benim 2 . Bebek Ama bat nedir bilmiyorum en son sat vardı ben onda kaldım
Normalde bugün adet görmem gerekiyordu o mu bat
Çatlatma ignesinin 14.gunu 200 du 16.gun 550 idi. İki katından fazla artış suphelendirmisti ama tek yumurtam olunca görmezden gelmiştimBeta hcg ye baktırmışmıydınız
Kızlar bende iştah hiç yok canım bişi yemek istemiyor su içiyorum kahvaltı etmedim göresim gelmiyor bılantımda yok ama:/
Hepinize Merhaba güzel anne ve anne adayları :)
Sonunda hayalim olan bu başlıklardayım :) Aşılama ile...
Hepinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorummm
Genelde sabahları yumurtasiz ve sütsüz geçirmemeye çalışıyorum öğlen ufak şeylerle geçiştirıyorum akşamları da Genel de tavuk et ya da sebze cinsinde beslenmeye çalışıyorum birde kahvaltı dışında ekmek yemiyorum kahvaltıda ufak parça yıyorum ekmegi Zaten yumurta beni tutuyor uzun süre
Cevizi her sabah yemeye çalışıyorum..
Birde kefir içiyorum ara öğünde
Ve muz portakal badem vs smootie yapıp içmeye çalışıyorum şimdilik bu kadar :)