2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hoşbuldum canım
Ne güzel :)
Benim ilk gebeliğim hem daha çok yeni öğrendim hemde aşırı tecrübesizim :)
şuan düzenli yediğim tek şey ceviz..
Zaten hala hamile oldugumun sokundayım :) yavaş yavaş doktorumla görüşüp düzene sokacagım.
Bilgileriniz benim için önemlii :)

Merhaba canım sabah akşam normal öğünlerimi yiyorum , öğleni meyve ya da 1 dilim kek ile geçiştiriyorum :) Su tükemimi çoğalttım. Sonra da inşallah günde 3 bardak süt 1 yumurta 1 kase yoğurta başlıcam başka bişey düşünmüyorum :)

Bu arada bnm de 20 aylık oğlum var canım oğluma 58 ile hamile kalmıştım şuan yine 58 im :)

Genelde sabahları yumurtasiz ve sütsüz geçirmemeye çalışıyorum öğlen ufak şeylerle geçiştirıyorum akşamları da Genel de tavuk et ya da sebze cinsinde beslenmeye çalışıyorum birde kahvaltı dışında ekmek yemiyorum kahvaltıda ufak parça yıyorum ekmegi Zaten yumurta beni tutuyor uzun süre
Cevizi her sabah yemeye çalışıyorum..
Birde kefir içiyorum ara öğünde
Ve muz portakal badem vs smootie yapıp içmeye çalışıyorum şimdilik bu kadar :)

Ben bile daha hamile olduğumu unutuyorum aralar da daha çok Yeni ondandır :)

Merhabalar arkadaşlar
Sanırım ben de hamile olabilirim
Bu sabah Evde yapılan testlerden yaptım silik de olsa çizgiyi gördüm
Kan testi olmadan güvenemiyorum
Sizler yaptırdınız mı kan testi
Ne güzel bata kaç günün var
Ben teste çizgiyi gördüğüm günün ertesinde kan vermiştim büyük ihtimal hamilesin sen de :)

ben düzenli yemek yemeye çalışıyorum.kendimi telkin etmesem (içinde yasayan bir can var.onu beslemelisin diye)peynir ,ekmek ve çubukla yaşayabilirim.Sabah kahvaltısında her gün 1 yumurtayla omlet yiyiyorum.(2 gündür tadını sevmesem de resmen ağzıma tepiyorum).Bi de işte oruç tutanlara ayıp olur diye çayı da kestim.kahvaltıda süt içiyorum.ben ki çikolata ve türk kahvesiz yaşayamam canım hiç kahve çikolata istemiyor.öğlen evden sebze yemeği getiriyorum.Akşam da eşimle iftarda ne varsa artık yiyorum.daha çok protein ağırlıklı şeyler ve çorba.canım pilav isterse 1 kaşık yiyorum sadece.işte böyle:)

Ben 72 ile hamile kaldım şimdiden 2 kilo aldım. Sabah bir yemek aşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum.yumurta peynir ceviz zeytin yağı ile kahvaltı yapıyorum meyve sebze tüketiyorum et balık

bende 1 dılık tam bugday ekmek 2 yumurta peynir ve salatalık yiyorum
saat 11de 5 fındık 5 üzüm yada badem yiyorum ,
ekmeksiz ve pilavsız öğlen yemegi yiyorum , şirkette ne çıkarsa ,
aksamda ekmeksiz bol salata et , tavuk yada sebze yemeği yiyorum ,
saat 17 de bir küçük süt ,gece bir bardak süt ve dört ceviz
omega 3 zengin balık bulmakta zorlanıyorum o yuzden hap kullanmak istiyorum , bakalım dr verirse

Kızlar ya ben yumurtadan nefret ederim. Ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…