-
- Konu Sahibi Homely_angel
Tarihlerimiz aynı inşallah nasip olurBu arada 19 aylik bi oglum var. Daha once 2015 kasim annelerindeydim. Insallah sag salim kucagimiza almak nasip olur
İnşallah görürsün canım ben de Perşembe gitmeye karar verdimBizimde kontrolümüz yatın umarım bişeyler görebiliriz. Kontrolden gelince yazarım.
Benim de 20 aylık oğlum 2015 ekim amnelerindenim :)Bu arada 19 aylik bi oglum var. Daha once 2015 kasim annelerindeydim. Insallah sag salim kucagimiza almak nasip olur
İçini ferah tut canım progestan etkili bir ilaç fayda eder inşallahSelam anneler kontrolden geliyorum 5+2 yim keseyi gorduk ama kesenin yaninda kan gordu dusuk tehliken var dediprogestan verdi haftaya kontrol
Selam anneler kontrolden geliyorum 5+2 yim keseyi gorduk ama kesenin yaninda kan gordu dusuk tehliken var dediprogestan verdi haftaya kontrol
Merhaba kızlar, ben de Cumartesi günü öğrendim, çok şükür bugün de artış gerçekleşti.
Hepimize güzel sorunsuz bir hamilelik, sağlıklı bebekler diliyorum. 40. Haftayı hep beraber tamamlamak dileklerimle
Selam kızlar agustos 2015 annesiydim şimdi kızıma kardeş geliyor bende 4 hafta içindeyim kese için bekliyoruz inş saglıklı bir şekilde adımları doyasıya yaşayıp kavusuruz yavrularımıza 30 mayısta ögrendim
Gözünaydın canım hayırlı olsun. :) Yarın 3. Tahlil sonucumu alcam ben de inşallah o da artmış düzenli olarak aklımda o testte bugün :)
Adetten 3 gün önce 10.8 diÇok teşekkür ederim.
Bana doktorum ikinciyi bile yaptırma dedi ama ben yaptırdım. Üçüncüyü yaptırmayı düşünmüyorum, benim tüp bebek bu arada:)
Senin değerlerin nasıldı? Yarın da çok iyi bir değerle dönersin inşallah.
Adetten 3 gün önce 10.8 di
Adet günü yani ayın 1 inde 98 di
3. De bugün yani 5 inde verdim sağlık ocağında o yüzden sonucu yarın sabah alıcam ama iyi hissediyorum ben ya. :)
Oğlumdan önce 3 düşük yaptım. Oğlum aşılama bnm de :) Sonra bir dış gebelik şimdi de bu hamileliğim bakalım hayırlısı olsun :)
canım gec gördüm msjını kusura bakma ben bata 1 gun kala gordum silik çizgiyi mesela bıgun önce yaptım hiç bişey çıkmadı:)Cnm regle kaç gün kala idrar testi yaptın bn 6 gün vardı sabah idrar testi yaptın onda gölge belirince kan testi yaptirdim kan da 7.2 cikti şu anda baya 3 gün var ne zaman gitsem doktora acaba bnmki erken döllenmemi
Senin de hamilelik serüvenin var benim gibiRabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin bu sefer, sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
Umarım yarın değerin de çok iyi çıkar, merakla bekliyorum.