Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    45
masallah bebise ne guzel cikmis fotosu 😍 kac haftalik? tahmini biseyler soylemedimi
Bebsmm 12+3 sata göre orda da 12+1 cıktı🤩 tahmnide söylemedi cunku makine iyi değil devletteki baya eski. Çok uğraşıyor yavrucak göstermek için ama anlasılmıyor dedi, cts kendi doktorumda belli olur belkm🤩

kızlar ben bilkent şehir hastanesinde pazartesi günü 2'li tarama yaptırdm kan sonucu bugün baktığımda çıkmış 2 gün olmadı. Bu doğru olabilir mi, bu kadar kısa sürede mümkün mü? PAPP-A ve FREE BETA HCG VAR. rapor ektedir diyor ama gözükmüyor. sadece bu iki sonuç mu geliyor
benim ki de 2 gun olmadan cikmisti. ozel hastane. 2 kagit vermeleri lazim bende ki biri seninde yazdigin testlrin ismi onunde kac ciktigi yaziyor diyerinde grafik gibi biseydi tam bakamadimda doktorda kaldi raporlarin icine koydu

canımm tebrik ediyorum sağlıkla gelsin oğluşun 🧿🌸 ne güzel haberler yaa erkek bebişkolarımız çoğaldıııı

canım ben bundan önceki gebeliğimde yaptırdım bunda yaptırmadım ama tüp bebek olduğu için embriyo aşamasında genetiğine bakıldığı için yaptırmadım. Herkesin görüşü farklı tabii ama ben kesinlikle çok önemli olduğunu düşünüyorum sonuçta dünyaya bir can getiriyoruz ve herkes sağlıklı olmak ister bir ihtimal bile varsa bunu öğrenip önlem almak o çocuğun da geleceği için çok kıymetli diye düşünüyorum ille de doğsun ne olursa olsun diye düşünmek bana nacizane çok yanlış geliyor. Ancak herkesin de fikrine saygı duyarım 🙏 ben 3 defa opu yaptırdım sonuncusunda sağlıklı embriyoyu buldum %50 şansı olan iki tane trizomi 22 iki tane mozaik embriyomu imha ettirdim çünkü benim onun sağlıklı yaşam hakkını olasılık bile olsa elinden almaya hakkımın olmadığnı düşünüyorum. Sonuç olarak tercih ailenin tabiiki 🤗

canım bende kabızlık sorunumu kefir ve kuru erik ile çözdüm çok iyi geliyor tavsiye ederim akşam 22.30 gibi tüketiyorum güzel yumuşatıyor duphaston içtim çok tatlıydı bıraktım erik ve kefir ile devam ediyorum düzene girdi

canımm ben elenatal 2 kullanıyorum ve hiçbir yan etkisi olmadı araştırabilirsin çok kapsamlı
Süpersinn hemen bi bakayım ona not aldım

Kızlarr kontrolden çıktık çok şükür bebişim iyi 🙏🏻 ve minnak abla ve abisi de kardeşleriyle tanıştılar kız kardeşimiz oluyor 🥹

Eklentiler

• 5AA45AAB-5EC1-47DA-AB08-A6223EDB4A17.webp
    5AA45AAB-5EC1-47DA-AB08-A6223EDB4A17.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4306.webp
    IMG_4306.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4305.webp
    IMG_4305.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 70
Bebsmm 12+3 sata göre orda da 12+1 cıktı🤩 tahmnide söylemedi cunku makine iyi değil devletteki baya eski. Çok uğraşıyor yavrucak göstermek için ama anlasılmıyor dedi, cts kendi doktorumda belli olur belkm🤩
ben de en son 12+2 de olmustum kontrolde ozelde kiz dedi. ozelde belli olur biseyler belki
ben ama subhelerdeyim kiz olduguna inanamiyorum 😂 bir dahaki kontrolde bize bir surpriz yapar gibi geliyor

randevu aldım ama ben perinatolojiden aldım daha iyi ilgilenirler diye oradaki giren hastalar çok uzun süürüyor hiç gerek yokmş, sadece kadın doğumdan randevu almanız yeterli ultrasonu hemen yaptılar kanda 2 gün sonra çıktı ama 2 gün sonra çıkmasıda normal deil sanki hiç duymadım 2 günde çıkan :(
Canim bende dün verdim ikili test doktor 2 güne çıkar ararım dedi. Fetal uzun sürüyor da ikili test bi kac güne belli oluyor sanırm

ben de en son 12+2 de olmustum kontrolde ozelde kiz dedi. ozelde belli olur biseyler belki
ben ama subhelerdeyim kiz olduguna inanamiyorum 😂 bir dahaki kontrolde bize bir surpriz yapar gibi geliyor
Hahshshehe banada kız dese herhalde inanamama o kadar erkek analıgımdan sonra tuhafıma gider herhalde hsjdjdjd🤣🤩 herkes kız diyo bana ben öyle hisstmiyorm bilmiyoem

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Askoooo tam pozisyon erkeğe benziyor diyecektim ki Pinklady01 Pinklady01 nin bebeğinin pozisyonuyla aynı gibi onun kızı olduğuna göre insallah kızın olur ecosumm 😍 tabii bir de işin erbabına sormak lazım simlumina simlumina
Kızlarr kontrolden çıktık çok şükür bebişim iyi 🙏🏻 ve minnak abla ve abisi de kardeşleriyle tanıştılar kız kardeşimiz oluyor 🥹
Ne güzel bir tablo gozunuzaydin çok sevindim bir kizimiz daha eklenecek tabloya sağlıkla kucağınıza alın 🤩🥰

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Eceeee bence kesin kız içime çok kız doğduu hadi hayırlısı Cumartesi öğrenirsin bence doktor tahminde bulundu mu

Allah aşkına ne sebepten gittin hele onu da söyle ahhjhjhjhhjhhjhjhhjahhjh
Bu minnak yavru kız gibi yaaa bacaklara bak narin kuş :nazar::KK200:

Kızlar bugün 3 te randevum var inşallahhh 11 haftalık oldum hala daha çatlıcam bebişimin kalp atışını duyamadığım için. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İllaki özele mi gitmem lazım ya bu kadar eski ve niteliksiz makinelerle nasıl muayene yapabiliyorlar şaşırmamak elde değil. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X