Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kızlar vitaminler takviyeler hakkında konuşuluyorken sorayım size en son 11+3 iken doktoruma gittim Folik asiti kesti kullanma artık dedi ve başka hiç bir vitamin vermedi grip için antibiyotik verdi sadece ve o günden beri hiç bir şey kullanmadım Folik de bıraktım zaten bu durumda bebek etkilenir mi ki acaba doktorum niye gerekli vitamin takviyeleri vermedi ki?

kizlar selam, benim ense kontrolunde plesantamin yerlesimini on tarafta gorduler. bunun anlamida bebek tekme atinca yastik gorevi yapacagi icin cok gec hissedecekmisin tekmeleri, boyle olaniniz var mi?

Askim ben doktora sormadan degistiremem ama haftaya kutularim son, gittigimde sorarim ona da.
Regenesis max
Ocean d3k2 damla
SineFer demir
ponçiğin söylediği vitamini bi sorcam doktora. akşama kadar aynada kendime bakan bi manyak oldluğum için bu cilt beni gerçekten dibe çekti ahjhjhahj
çoçiiim için herşeye değer tabi de yine de bi sorcam ya

ponçiğin söylediği vitamini bi sorcam doktora. akşama kadar aynada kendime bakan bi manyak oldluğum için bu cilt beni gerçekten dibe çekti ahjhjhahj
çoçiiim için herşeye değer tabi de yine de bi sorcam ya
Sor tatlisim elenatal 1 guzeldi 2 de guzeldir eminim ki ajdjdjf ama soyle ki eger vitamin kaynakliysa seninki her turlusu yapacaktir bence :(
benimkini doktorum direkt senin vucudunun progesteron hormonuna verdigi bir reaksiyon bu dedigi icin vitaminden bagimsiz gececegini dusunmuyorum artik ya ajdjdjdj

Sor tatlisim elenatal 1 guzeldi 2 de guzeldir eminim ki ajdjdjf ama soyle ki eger vitamin kaynakliysa seninki her turlusu yapacaktir bence :(
benimkini doktorum direkt senin vucudunun progesteron hormonuna verdigi bir reaksiyon bu dedigi icin vitaminden bagimsiz gececegini dusunmuyorum artik ya ajdjdjdj
ben zaten gebelikten önce de kolay kolay multivitamin kullanamıyordum şiddetli baş dönmesi yapıyordu. cildim zaten her b.ka reaksiyon göstermeye meyilli :(
bebeğin bize taktığı nazar boncuğu dicez artık bu duruma napalım bacım

Back
X