- 23 Kasım 2024
- 337
- 139
- 18
- 23
Hay allahım yaBen de ilk ultrason görüntümü zorla geçen hafta aldım canım. Yalnız değilsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay allahım yaBen de ilk ultrason görüntümü zorla geçen hafta aldım canım. Yalnız değilsin![]()
Keşke görevlerini severek yapacaklar atansa da böyleleri hak yemese. Herkesin durumu bir değil malesef işte hele ki ülkenin geldiği son ekonomi göz önüne alınırsa.Aslında devletteki doktorlar özellere itiyor insanları bu davranışlarla
Ben hepsine 10.haftaya girdigim gibi basladim canimCanım bu D3K2 ve demiri 12. haftadan sonra mı başlatıyorlar
Aynenn öyle doğru diyorsunKeşke görevlerini severek yapacaklar atansa da böyleleri hak yemese. Herkesin durumu bir değil malesef işte hele ki ülkenin geldiği son ekonomi göz önüne alınırsa.
Geldim canikom geldim, bugun dinlenicem biraz bir kac gundur cok ayak ayaktim vucudum sinyal veriyor beni kanepem paklarsimlumina nerelerdesin çiçeğim
Bana 12nci haftadan sonra folik asit degiseecek dedi siz erken baslamissinizBen hepsine 10.haftaya girdigim gibi basladim canim
Ben folik asiti 6. haftada bıraktım neredeyse. İçinde yine aynı oranda folik asit takviyesi olan Ocean Mummy’ye başlattı doktor.Bana 12nci haftadan sonra folik asit degiseecek dedi siz erken baslamissiniz
Hangi şehirdesin canımDevletten bir memnun ben varım herhalde![]()
Bana doktorum 10.haftada degistirtti evet, sadece folik asit ictim oncesinde. Simdi ictigim omega nin icinde yine gunluk ayni doz folik asit var ama komple kesmis olmadik yaniBana 12nci haftadan sonra folik asit degiseecek dedi siz erken baslamissiniz
Maşallah ya. Ne güzel iyi insanlara denk gelmek.Izmirdeyim canım. Sürekli gittiğim doktorum var bir de perinatologa gittim çok ilgili ikisi de
ponçiğin söylediği vitamini bi sorcam doktora. akşama kadar aynada kendime bakan bi manyak oldluğum için bu cilt beni gerçekten dibe çekti ahjhjhahjAskim ben doktora sormadan degistiremem ama haftaya kutularim son, gittigimde sorarim ona da.
Regenesis max
Ocean d3k2 damla
SineFer demir
Sor tatlisim elenatal 1 guzeldi 2 de guzeldir eminim ki ajdjdjf ama soyle ki eger vitamin kaynakliysa seninki her turlusu yapacaktir benceponçiğin söylediği vitamini bi sorcam doktora. akşama kadar aynada kendime bakan bi manyak oldluğum için bu cilt beni gerçekten dibe çekti ahjhjhahj
çoçiiim için herşeye değer tabi de yine de bi sorcam ya
ben zaten gebelikten önce de kolay kolay multivitamin kullanamıyordum şiddetli baş dönmesi yapıyordu. cildim zaten her b.ka reaksiyon göstermeye meyilliSor tatlisim elenatal 1 guzeldi 2 de guzeldir eminim ki ajdjdjf ama soyle ki eger vitamin kaynakliysa seninki her turlusu yapacaktir bence
benimkini doktorum direkt senin vucudunun progesteron hormonuna verdigi bir reaksiyon bu dedigi icin vitaminden bagimsiz gececegini dusunmuyorum artik ya ajdjdjdj