2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Böbrek ile ilgili yanılmalar olabiliyormuş , bebek cisini yapmadığı zamanlarda ölçüm yapılmış oluyormus bazen . İnsallah öyle bir şeydir . Ama dedigin cok dogru Allah çaresiz dert vermesin yeter ki[/QUOTE]

Canım bebekler toparlayabiliyor iyileşme çabuk oluyor biliyorsun. Belki de doğmadan geçecektir.

Merhaba güzel anneler.Memeleri kabuklanan oldu mu
1 haftadır kaşınıyor ve deri döküyorum resmen krem yağ vs mi sürmem lazım?Özellikle siyah bölge
Ben basından beri bu şekilde hindistan cevizi yağı kullanıyorum her yerime onuda sürüyorum
Yine oluyor ama en azından 2 gün yetiyor başka bsy kullanırım olmadı
Zaten cildim cok KURu iyice kurudu hamilelikte

Sagol cnm haber verdigin iyi oldu. Soothie bana cok buyuk geliyo ya digerlerindwn almak istiyorum ama hangisi daha iyi acaba kullanan var mi
Bana Yen’i Doğan emziği verdiler aventin yine hangisi bilmiyorum anne memesi gibi damak sorunu yapmıyor en iyisi bu dediler aksam olmadı bakayım bi pek övdüler onu
bende kullanmayı cok düşünmüyorum ama yinede ne olur ne olmaz diye aldım

Canim bence beslenme diyet bolumunden yardım alabilirsin doktorun yonlendirsin madem öyle diyor devlet sorum hastanelerinde hep var bu bölüm belki de bazı şeyleri birlikte yememen gerekiyordur onu bilmiyorsundur
Mesela Demir hapını sonda sut ürünleri tüketilmemesi gerekiyormuş bende Yen’i öğrendim yoksa faydası olmiyormus o tarz yardımlar alabilirsin belki cnm

Doğru söylüyorsun başka doktora da görünmek lazım . İnşallah etrafta duyduklarından biri olurum bende .. bunu herşeyden çok istiyorum ...(
Canim bencede doktora görün cocuk kardiyolojisi uzmanlarından da destek alabilirsin içini ferah tur

Ben gittim hastaneye kizlar ortapediye
Hamilesiniz rotgen çekmeyi geçin krem bile veremiyoruz dediler
Aski yapın dinlensin bileğiniz dedi
dedim benim isim Bilgisayarla yazı yazmak
Bir gün yazmış rapor
Dinlensin de bu bilek nasıl dinlensin yanı ver 10 gün rapor askıya alayım bileği öyle bi sinir oldum doktora
Romatizma icin yönlendirdi orda da kan verdim onlarda 1 haftaya ancak çıkarmış burusella mikrobuna falan bakılsın hiv istemiş anlamadım ne alaka dedim
O doktorda çiksa bile ilaç vs kullanamayacaksınız niye yönlendirdi ki sizi buraya demez mi
Bende kullanamam ama var mi Yok mu öğreneyim istiyorum dedim
Bu doktorlar ne acayip ya sinir ettiler beni

Canim cok tesekkur ederim sana .. rahattkattin bende okuyorum sabahtan beri ... insallah hersey iyi olur

Günaydın güzel anneler1

Ben emzik vermeyi düsünmüyorum ama ara arada iyi oluyor diyorlar çok karışık kafam bu konuda.

Ben açıkçası ne önyargılıyım ne de veririm diyorum, bilemiyorum. Ama kiminle konuşsam en temel telkinlerden birisi "emziğe alıştır" oluyor, doğru bir düşünce mi bilemiyorum da, belki de verilmemesi gerekir, deneyimleyerek göreceğim sanırım

Sagol cnm haber verdigin iyi oldu. Soothie bana cok buyuk geliyo ya digerlerindwn almak istiyorum ama hangisi daha iyi acaba kullanan var mi

Herkes soothie de soothie diye ölüp bittiğinden aklıma ilk düşen oydu, bildiğimden değil yani :))

Yaaa bakmak lazım o halde sagol haber verdiğin icin. Bu arada benim kafam cok karışık aventin biberonda ve emzikte bir sürü çeşidi var. Bir de yeni doğan seti var İlk ne almak hangisiyle başlamak lazım acaba ?

Yenidoğan setinin özelliği biberon boyutlarının farklı boylarda olması ve bir set halinde olması sanırım, ben biberonda medela calma aldığımdan emziğe baktım sadece.

Ya bizde bu sefer bir de biberonda suavinex i deneyelim diyoruz eczacı bir tanıdığın tavsiyesi ile fikri olan var mı canlar

Ben de tek emzik baktim biberon alirsam dr browns aliyim diyorum. ama göğüs kalkani da baya uygun geldi bana onu düşünüyorum su an alsam mi diye

Ya bizde bu sefer bir de biberonda suavinex i deneyelim diyoruz eczacı bir tanıdığın tavsiyesi ile fikri olan var mı canlar
Ben biberon konusunda kararsizim emen cocukta hic ihtiyac olmuyor. Ama kizimi birakip 1 2 saatlik biseye bile cikamadim biberona aliskin olmadigi icin. Hatta 4 aylıkken bi sinava girmek zorundaydim ben gelinceye kadar nasil aglamis kuzum sutumu sagip birakmama ragmen hic emmemis. Bunda biraz alistirsam mi diyorum ara ara verip

fbtl canim sen aventin gogus kalkanini kullanmistin sanirim di mi bu muydu kullandigin ve emzirirken de kullaniliyir mu bu onu anlayamadim

fbtl canim sen aventin gogus kalkanini kullanmistin sanirim di mi bu muydu kullandigin ve emzirirken de kullaniliyir mu bu onu anlayamadim
Eki Görüntüle 2056887
Evet kalkan bu. Emzirirken olmaz zaten kapak gibi göğus uçlari icinde kaliyor. Emzirme dısinda kullaniliyor göğus yara bile olsa degmiyor hiçbir yere hemen iyileşiyor.

Canim cok acil farkli doktorlara da gorunmen lazim. Ozellikle dogum sonrasi neler olabilecehi icin cocuk kardiyologu sart. Dogum icin herhangi birsey dediler mi nasil bir hastanede dogum yapman lazim vs gibi

Arkadaşlar merhaba bayadır giremedim sırt ağrısından kıvranıyorum kaç gündür geçmişe biraz baktım da @nemesis gözün aydın canım pıhtılaşma sonucun da iyi çıkar inş. Homely_angel başınız sağolsun Allah sizede sevdiklerine de sabırlar versin ölüm kimseye yakışmaz tabi ama genç olunca daha çok yıkıyor insanı lucky01 arkadaşım inşallah kendiliğinden geçer sağlıkla alırsın beneğini kucağına Allah dermansız dert vermesin Ayrıntılısı kontrolleri iyi geçen arkadaşlar sizin de gözünüz aydın

Bu arada isimleri aklımda tutamadım ama benim oğlumda makat geliş pozisyonundaymış bende hareketlerini çok çok aşagıda hşssediyorum Ama bu bebek aşagıda yada doğum tehlikesi var demek değilmiş sizin bebeklerde o şekilde duruyorsa ondan öyle hissediyorsunuzdur belki

Sağol cnm benimkide makat geliş belki o yüzden aşagıdan hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…