- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.561
Kızlar bilgilerinize o kadar ihtiyacım varki ;
22 haftalık hamileyim .. herşey çok güzel gidiyordu . Ancak ayrıntılı ultrasondan sonra kalp şüphesi ile doktorum fetal ekoya yönlendirdi .
Fetal eko sonucum ;
-sol vertikül genişlemiş ve vertekül kasılması hafif azalmıştır .
-Mitral kapaktan 1.-2 derece , triküspit kapaktan 1.derece yetmezlikler belirlenmiştir .
-Myokard disfonksiyonu
Uzman doktor sonucu yorumlarken o kadar yuvarlak konuştuki , kafam karmakarışık , yani o da izlemeye alacağız diyor ancak net birşey demiyor. Kalp sorunlu diyor.
Aramızda buna benzer durumları yaşayan varmı? Bebepimle bizi neler bekliyor doğumdan sonra hiç bir fikrim yok((
Ben basından beri bu şekilde hindistan cevizi yağı kullanıyorum her yerime onuda sürüyorumMerhaba güzel anneler.Memeleri kabuklanan oldu mu
1 haftadır kaşınıyor ve deri döküyorum resmen krem yağ vs mi sürmem lazım?Özellikle siyah bölge
Bana Yen’i Doğan emziği verdiler aventin yine hangisi bilmiyorum anne memesi gibi damak sorunu yapmıyor en iyisi bu dediler aksam olmadı bakayım bi pek övdüler onuSagol cnm haber verdigin iyi oldu. Soothie bana cok buyuk geliyo ya digerlerindwn almak istiyorum ama hangisi daha iyi acaba kullanan var mi
Canim bence beslenme diyet bolumunden yardım alabilirsin doktorun yonlendirsin madem öyle diyor devlet sorum hastanelerinde hep var bu bölüm belki de bazı şeyleri birlikte yememen gerekiyordur onu bilmiyorsundurHamişler kontrolden dönüyorum devlet e gitmiltimcama bulabildiğim herhangi bi doktor a gittim ayrıntılıyı gösterdim 9kilo aldım şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum o yüzden dedim kadın baktı zayıftın herhalde dedi yani fazla kilolu görünmüyorsun gibilerden YÖK göstermiyorum ama 72 kiloyum dedim tamam haftaya aç gel dedi
Ayrıntılıda hareket hiç yoktu ama bugün hareketliydi artık kesin kız diyebilir iz bu 3.doktor kız diyen . Doktor ilk Doğumda kaç kilo doğdu bebeğin dedi 2700 dedim bu da onun gibi sesi yani geriden geliyor 500gr dedi
Sanırım kaderim ben kilo alıyorum bebegim zayıf kalıyor
Canim bencede doktora görün cocuk kardiyolojisi uzmanlarından da destek alabilirsin içini ferah turDoğru söylüyorsun başka doktora da görünmek lazım . İnşallah etrafta duyduklarından biri olurum bende .. bunu herşeyden çok istiyorum ...(
Canim cok tesekkur ederim sana .. rahattkattin bende okuyorum sabahtan beri ... insallah hersey iyi olurCanım hiçbirini bilmiyorum ama senin için küçük bir araştırma yaptım. 1.derece kapak yetmezliği önemli birşey değilmiş. Hatta triküspit 1.derece yetmezlik yazıyor ya o zaten sağlıklı bireylerin %70 inde olurmuş. Myokard disfonksiyonu be vertikül genişlemesi ile ilgili bir bilgi bulamadım. Sakin ol. Allahın dediği olur. Allahın izniyle sağlıkla bebeğine kavuşursun.
Amin.. sana da cok cok gecmis olsun.. insallah saglikli olsun bebislerimizİnşallah sıkıntı yoktur cnm. Benim bilgim yok.bizim böbrekte sorun çıktı. Doğumdan sonra ufak bir operasyon olabilir dedi. Allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun
Ah bunu nasil isterdim .. Allah buyuk inslah ...Canım bebekler toparlayabiliyor iyileşme çabuk oluyor biliyorsun. Belki de doğmadan geçecektir.
Günaydın güzel anneler1
Ben emzik vermeyi düsünmüyorum ama ara arada iyi oluyor diyorlar çok karışık kafam bu konuda.
Sagol cnm haber verdigin iyi oldu. Soothie bana cok buyuk geliyo ya digerlerindwn almak istiyorum ama hangisi daha iyi acaba kullanan var mi
Yaaa bakmak lazım o halde sagol haber verdiğin icin. Bu arada benim kafam cok karışık aventin biberonda ve emzikte bir sürü çeşidi var. Bir de yeni doğan seti var İlk ne almak hangisiyle başlamak lazım acaba ?
Canim inşallah sonradan duzelecek bi durumdur. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Duzelmese bile artık tıp ilerledi dogumdan sonra bi tedavisi vardir canim inşallahAh bunu nasil isterdim .. Allah buyuk inslah ...
Ben de tek emzik baktim biberon alirsam dr browns aliyim diyorum. ama göğüs kalkani da baya uygun geldi bana onu düşünüyorum su an alsam mi diyeBen açıkçası ne önyargılıyım ne de veririm diyorum, bilemiyorum. Ama kiminle konuşsam en temel telkinlerden birisi "emziğe alıştır" oluyor, doğru bir düşünce mi bilemiyorum da, belki de verilmemesi gerekir, deneyimleyerek göreceğim sanırım
Herkes soothie de soothie diye ölüp bittiğinden aklıma ilk düşen oydu, bildiğimden değil yani :))
Yenidoğan setinin özelliği biberon boyutlarının farklı boylarda olması ve bir set halinde olması sanırım, ben biberonda medela calma aldığımdan emziğe baktım sadece.
Haklisin cnm ya az olunca da cok olunca da sıkıntı iste normale doner biran once inşallahbenimde suyum sınırda canım.ne çok olmasının ne az olmasına bir çaremiz var.Allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım.
Ben biberon konusunda kararsizim emen cocukta hic ihtiyac olmuyor. Ama kizimi birakip 1 2 saatlik biseye bile cikamadim biberona aliskin olmadigi icin. Hatta 4 aylıkken bi sinava girmek zorundaydim ben gelinceye kadar nasil aglamis kuzum sutumu sagip birakmama ragmen hic emmemis. Bunda biraz alistirsam mi diyorum ara ara veripYa bizde bu sefer bir de biberonda suavinex i deneyelim diyoruz eczacı bir tanıdığın tavsiyesi ile fikri olan var mı canlar
Evet kalkan bu. Emzirirken olmaz zaten kapak gibi göğus uçlari icinde kaliyor. Emzirme dısinda kullaniliyor göğus yara bile olsa degmiyor hiçbir yere hemen iyileşiyor.fbtl canim sen aventin gogus kalkanini kullanmistin sanirim di mi bu muydu kullandigin ve emzirirken de kullaniliyir mu bu onu anlayamadim
Eki Görüntüle 2056887
Canim cok acil farkli doktorlara da gorunmen lazim. Ozellikle dogum sonrasi neler olabilecehi icin cocuk kardiyologu sart. Dogum icin herhangi birsey dediler mi nasil bir hastanede dogum yapman lazim vs gibiHamişler kontrolden dönüyorum devlet e gitmiltimcama bulabildiğim herhangi bi doktor a gittim ayrıntılıyı gösterdim 9kilo aldım şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum o yüzden dedim kadın baktı zayıftın herhalde dedi yani fazla kilolu görünmüyorsun gibilerden YÖK göstermiyorum ama 72 kiloyum dedim tamam haftaya aç gel dedi
Ayrıntılıda hareket hiç yoktu ama bugün hareketliydi artık kesin kız diyebilir iz bu 3.doktor kız diyen . Doktor ilk Doğumda kaç kilo doğdu bebeğin dedi 2700 dedim bu da onun gibi sesi yani geriden geliyor 500gr dedi
Sanırım kaderim ben kilo alıyorum bebegim zayıf kalıyor
InşallahhhCanim inşallah sonradan duzelecek bi durumdur. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Duzelmese bile artık tıp ilerledi dogumdan sonra bi tedavisi vardir canim inşallah
Sağol cnm benimkide makat geliş belki o yüzden aşagıdan hissediyorumBu arada isimleri aklımda tutamadım ama benim oğlumda makat geliş pozisyonundaymış bende hareketlerini çok çok aşagıda hşssediyorum Ama bu bebek aşagıda yada doğum tehlikesi var demek değilmiş sizin bebeklerde o şekilde duruyorsa ondan öyle hissediyorsunuzdur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?