Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kızlar bugün 3 te randevum var inşallahhh 11 haftalık oldum hala daha çatlıcam bebişimin kalp atışını duyamadığım için. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İllaki özele mi gitmem lazım ya bu kadar eski ve niteliksiz makinelerle nasıl muayene yapabiliyorlar şaşırmamak elde değil. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
şaka mıı ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum anne adayı için kalp atışını duymak ne kadar kıymetli oysaki durduk yere strese sokuyorlar insanı yok zararlı yok ısı geçiyor bilmem ne sanki her dakika dinliyoruz hey allahım yaa ben her hafta gidip dinledim ne oldu yani çıldırıyorum böyle doktorlara yahu sabah sabah delirdim yine 🤣 canım imkanın varsa başka doktora git istersen bugün de dinletmezse

Kızlar bugün 3 te randevum var inşallahhh 11 haftalık oldum hala daha çatlıcam bebişimin kalp atışını duyamadığım için. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İllaki özele mi gitmem lazım ya bu kadar eski ve niteliksiz makinelerle nasıl muayene yapabiliyorlar şaşırmamak elde değil. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Canım ben devlet hastanesinde bir doktora gidiyordum. Cihazı çok kötüydü. Ultrason görüntüsü bile vermiyordu. Sonra onunla sorun yaşadık. Aynı hastanede başka bir doktora gittim. Cihazı görünce şok geçirdim. Yani aynı hastanede bir doktorun cihazı berbat, birininki gelişmişti. Maalesef devlet hastanesinde deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz her şeyi.

Canım ben devlet hastanesinde bir doktora gidiyordum. Cihazı çok kötüydü. Ultrason görüntüsü bile vermiyordu. Sonra onunla sorun yaşadık. Aynı hastanede başka bir doktora gittim. Cihazı görünce şok geçirdim. Yani aynı hastanede bir doktorun cihazı berbat, birininki gelişmişti. Maalesef devlet hastanesinde deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz her şeyi.
Aslında imkanım da var ama özel hastane fobisi oldu sanki bende. Ankara’da iyi bir doktor bulamıyorum. Doktoru buluyorsun. Sekreteri bir garip. Doğum paketi soruyorum. Kadın bana kocamın yanında vajinal estetik falan anlatıyor doğum paketi bilgisi vereceğine. Ülkemizde her şey şaka gibi 😅

Benim eşimi bile içeri almıyorlar devlette nasil gitmeyelim özele 😂

kızlar ben bilkent şehir hastanesinde pazartesi günü 2'li tarama yaptırdm kan sonucu bugün baktığımda çıkmış 2 gün olmadı. Bu doğru olabilir mi, bu kadar kısa sürede mümkün mü? PAPP-A ve FREE BETA HCG VAR. rapor ektedir diyor ama gözükmüyor. sadece bu iki sonuç mu geliyor
benimde rapor görünmüyor canım . aynı yerde yaptırdım

canım hayırlı olsun ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu başka görüntü varsa elinde CRL yazan bir ibare olur onun altında genellikle yazar haftası yada usg görüntüsünün üstünde
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah 🤲 ❤️
Devlete gittim kontrole canım sadece bu görüntüyü verdi başka yok elimde malesef

şaka mıı ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum anne adayı için kalp atışını duymak ne kadar kıymetli oysaki durduk yere strese sokuyorlar insanı yok zararlı yok ısı geçiyor bilmem ne sanki her dakika dinliyoruz hey allahım yaa ben her hafta gidip dinledim ne oldu yani çıldırıyorum böyle doktorlara yahu sabah sabah delirdim yine 🤣 canım imkanın varsa başka doktora git istersen bugün de dinletmezse
Canım zaten başka doktora aldım baktım olmuyor kaçtır gidiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ umarım bugünkü doktor ilgili olur. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤲🏻

Evet yaa devlette neden böyle . Benim de eşimi almıyorlar. Oda sinir oluyor sanki tek başına yaptın diyor 🤣
Gittigim doktor çok yoğunmuş ikili şekilde hasta aliyormus bunu sebep gösterdi usg kagidi da vermiyor bozuk dedi

Aslında imkanım da var ama özel hastane fobisi oldu sanki bende. Ankara’da iyi bir doktor bulamıyorum. Doktoru buluyorsun. Sekreteri bir garip. Doğum paketi soruyorum. Kadın bana kocamın yanında vajinal estetik falan anlatıyor doğum paketi bilgisi vereceğine. Ülkemizde her şey şaka gibi 😅
Çüşünüzzzz deseydin ya çocuk doğurmaya calısan kadına vajinal estetik anlatanın canı dayak istiyodur😂😂

Aynen öyle gerçekten ben daha bebeğimin ultrason kağıdını dahi alamadım deliricem. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ şansım diyeyim ne diyeceğimi bilemiyorum artık cidden

Back
X