- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.981
İyigeceler kızlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah :) 2 haftalıkmış daha bebeğim ne zaman kese görünür acaba ptesi gideceğim inşallah görünür :)
Merhaba hayırlı olsun:) 2 haftalık değildir bana kalsa çünkü yeni döllenme oluyor 2 haftada öğrenmiş olmanız zor. Ama döenme 2 hafta olduysa 4 hafta yaklasık. Son adetinizin ilk gününden hesaplamanız gerekiyorİyigeceler kızlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah :) 2 haftalıkmış daha bebeğim ne zaman kese görünür acaba ptesi gideceğim inşallah görünür :)
Inss uyuyaniorum bile heyecandan korkudan bugun kan vericem yine insallah yukselmistir.Adete 4 gün kala 10 çıkmıştı şimdi 15000 lerde :) yükselir canım Allah ın izniyle :)
Günaydın bende bugün doktora gideceğim. Hayırlı haberlerle dönelim insaallaahInss uyuyaniorum bile heyecandan korkudan bugun kan vericem yine insallah yukselmistir.
Canim bende hipotiroit oldugu icin surekli kullaniyorum bu ilaci. Gebelikte de aynen devam ediyorum gunde 100 mg. Kullanirsan degil kullanmayinca cok buyuk zarari var hic endiselenme o yüzden
Ay allahım iyice hepimiz evham olduk bende sinek beni yemiş acaba pis bi mikrop bırakmışmıdr bi zararı olur mu diye düşündüm hayırlısıyla 3 aylık olalım alışmış oluruz birazzzzGünaydın hepimize sinek ilacı sıkiyodum gece.ters rüzgar yüzünden azck burnuma kaçtı kapatana burnumu.okdardan bişey olmaz diye dusunsemde evham yaptim.allahim annelik nasilda zor ince ayrıntılı biseyms.bidaha yesin sinekler beni daha elime almam
boş bi kuruntu olduğunu aslında biliyorsun ama işte insan farklı bi psikolojiye giriyor ki 2. Hamilelik senin lütfen rahat ol Allah'ın dediği olur iyi şeyler düşünüp kötü düşünceleri uzak tutalım içine doğmasın 9 ay sonra doğsun kucağına al sağlıkla inşallahKizlar bende yeni bir evham endise var, balki cok sacma ama ancak size sorabilirim. Ilk gebeligimde icime oglum olacagi dogmustu, aimdi ise hic hissim yok. Bu da beni korkutuyor, oyle cok olumsuz mesaj okudum ki burada hamileliginde sorun olan, icim icimi yiyor. Bos bir kuruntu degil mi
Of sorma bu ne stres dimi.geceden beri bunu arastrym.burnumu kapatana kadarki sürede soluduğum nekadardir diye düşünüyorum.sinra diyorum ona bakarsan rolon parfüm hepsini kullanıyoruz onlarda zararlı.Ay allahım iyice hepimiz evham olduk bende sinek beni yemiş acaba pis bi mikrop bırakmışmıdr bi zararı olur mu diye düşündüm hayırlısıyla 3 aylık olalım alışmış oluruz birazzzz
Günaydınlarrrrr :)Günaydın güzel anneler
Bende az biraz kasik agrisi var. Ozellikle aksamlari artıyor sanirim yoruluyorum gun icinde ondan oluyor.Bugün nasılsınız anne adayları benim kasık ağrılarım geçmiş görünüyor
Kabızlık yaşayan varmı neler yapıyorsunuz
Benimde azalır gibi oluyor yine artıyor. Kabızlık olmasin diye aç karna kiraz yiyorum bol bol.Bugün nasılsınız anne adayları benim kasık ağrılarım geçmiş görünüyor
Kabızlık yaşayan varmı neler yapıyorsunuz
Evet kıpırdamaya başlaması lazım bence :)Kipirdamaya baslayinca belirginlesiyor ama kalp atisini her duydugunda hissediyorsundur canim :)
6+2 de duydum ama vajinal baktı doktor karından bakmadıKalbini ne Zaman duydun tatlım bende 6+4 üm dün duyulmadı
Yükselmiştir canım inşallah ne yaptın verdin mi kanıInss uyuyaniorum bile heyecandan korkudan bugun kan vericem yine insallah yukselmistir.
İnşallah canım bekliyoruz haberleriniGünaydın bende bugün doktora gideceğim. Hayırlı haberlerle dönelim insaallaah