- 5 Aralık 2009
- 183
- 123
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.961
Bazen sirf hamilelik takviminde neler yazdigini, bebeginin bugunki gelisimini okumak icin birseyler yazan varmi?
Ilk hamileligimde ben yapiyordum canim :) ama sonradan zaten gunluk gelisimi yazan ayri bir bolum oldugunu gprunce oradan okumaya basladim :)
Aslinda ben ilk hamileligimi ailemden 1000 km uzakta,esimden farkli bir sehirde calisarak gecirdim. Dogumda bile yanimda kimse yoktu, tek basima hastanede dogurdum cok şükür. Ama beni en cok korkutan anne karninda bir olumsuzluk olmasi, Rabbim evlatlarimizi korusun. Boyle dusunceler hic iyi degil aslinda gereksiz stres iste. Sen en iyisini yapiyorsun canim :) maşallah diyelim, darisi bize olsunEvet :) hamile olmadan önce hep aklıma saçma sapan seyler gelirdi nasıl hamileliğim olur Doğum tehlikeli olur mı çocuk sağlıklı olur mu bi sürü vesvese.. şükür ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri sıfır düşünce ben de öyle rahatım ki :)
Aynısı bende de var en iyisi olumsuz yazıları okumamak
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimiNerde yaziyo bende istiyorummm
Hmm çok bi süreçten ayakların üstünde durarak başarmışsın canım tebrik ederim seni.. tabiki haklısın normal olarak düşünüyoruz Allah sağlıklı Doğum ve çocuk nasip etsin hepimize :)Aslinda ben ilk hamileligimi ailemden 1000 km uzakta,esimden farkli bir sehirde calisarak gecirdim. Dogumda bile yanimda kimse yoktu, tek basima hastanede dogurdum cok şükür. Ama beni en cok korkutan anne karninda bir olumsuzluk olmasi, Rabbim evlatlarimizi korusun. Boyle dusunceler hic iyi degil aslinda gereksiz stres iste. Sen en iyisini yapiyorsun canim :) maşallah diyelim, darisi bize olsun
İlk gebeliğimde bir Problem olmadı ikinci gebeliğimde ilaç kullandım doğuma kadar. Bakalım bunda ne çıkacak bilmiyorum.Birinci de varsa ikincide de çıkabilir önümüzdeki hafta bayramdan önce bi hormon yaptır bence naptın peki ilkinde yüksekmiydi
Amin canim, annelik devredilemez bir sorumluluk, ayni zamanda dunyanin en guzel seyi. Mucozeye tasiyicilik yapmak olaganustu bir duygu :)Hmm çok bi süreçten ayakların üstünde durarak başarmışsın canım tebrik ederim seni.. tabiki haklısın normal olarak düşünüyoruz Allah sağlıklı Doğum ve çocuk nasip etsin hepimize :)
Ne kadar şirin gözüküyorlar :))Amin canim, annelik devredilemez bir sorumluluk, ayni zamanda dunyanin en guzel seyi. Mucozeye tasiyicilik yapmak olaganustu bir duygu :)
Benim bu ilk olacağı için Hale'n inAnamıyorum suan içimde kalbi atam bi varlığın olduğunu :) anca büyüdükçe hissedicem herhaldeAmin canim, annelik devredilemez bir sorumluluk, ayni zamanda dunyanin en guzel seyi. Mucozeye tasiyicilik yapmak olaganustu bir duygu :)
Kipirdamaya baslayinca belirginlesiyor ama kalp atisini her duydugunda hissediyorsundur canim :)Benim bu ilk olacağı için Hale'n inAnamıyorum suan içimde kalbi atam bi varlığın olduğunu :) anca büyüdükçe hissedicem herhalde
Ay maşallah cnm tek sensin şuan :)Kızlar çift kese görenler el kaldırsın sayfada bi tek benmiyim ikiz annesi olacak
Kalbini ne Zaman duydun tatlım bende 6+4 üm dün duyulmadıBenim bu ilk olacağı için Hale'n inAnamıyorum suan içimde kalbi atam bi varlığın olduğunu :) anca büyüdükçe hissedicem herhalde
aynen ben de soylemedim henüz ailelere falan. Kese ve kalp atisi olmadan gebelik var diyemeyiz aslinda dedi doktor. Sabirla persembeyi bekliyorum. Sanki saatler geçmiyorBende sen gibiyim. Keseyi hatta kalp atısını görmeden söylemeyeceğim.
Adete 4 gün kala 10 çıkmıştı şimdi 15000 lerde :) yükselir canım Allah ın izniyle :)bende aranıza katılmayı cok istiyorummm dün 6,18 çıktı betam yarın yine bakalım dedi doktorum inşş yükselir aranızda hiç bukadar düşük olup hamile kalan varmı
Sağol bitanem Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hep beraberAy maşallah cnm tek sensin şuan :)
İnşallah canım benimSağol bitanem Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hep beraber
P.tesi gözükmez canım 4.5 5 haftalıkken görünüyor kese hayırlı olsun cnm :)İyigeceler kızlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah :) 2 haftalıkmış daha bebeğim ne zaman kese görünür acaba ptesi gideceğim inşallah görünür :)
Bende isterim bir kız daha :) ama erkekte geçmiyor degil hani