2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba hayırlı olsun:) 2 haftalık değildir bana kalsa çünkü yeni döllenme oluyor 2 haftada öğrenmiş olmanız zor. Ama döenme 2 hafta olduysa 4 hafta yaklasık. Son adetinizin ilk gününden hesaplamanız gerekiyor
Doktor 1-2 haftalık dedi de canım ondan dedim :) 2 gün önce kan değerim 193.17 ydi
Ptesi tekrar gideceğim
Adetten hesaplıyorsak tam 4 haftalık evet. Yumurtlama günümde hamile kaldıysam daha 16 günlük
Çünkü öncesinde hamile kalmış olamam

Selam anneler. Günlerdir forumdan uzağım çünkü o kadar kötüyüm ki elim değmiyor.. Doktorunun bana verdiği metpamid e rağmen günde üç defa kusuyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum..offf geçmiyor günler..

Gunaydin. Ya benim doktorum ilk 3 ay çay, kahve, kola, cinsel iliski, yolculuk yasak dedi. Zaten sigara kullaniyordum ogrendigimden beri icmiyorum. Hepsinin birden yoksunluguna katlanmak cok zor geliyor. Dun oturdum sinirden agladim valla. Caysiz hayat mi olur. Hadi kahveyi sigarayi kolayi anliyorum, icmem de zaten ama cay ve sevisme yasagi iyice hayattan doguttu beni. Siz neler yapiyorsunuz? Benim gibi zorlanan var mi?

Doktor 1-2 haftalık dedi de canım ondan dedim :) 2 gün önce kan değerim 193.17 ydi
Ptesi tekrar gideceğim
Adetten hesaplıyorsak tam 4 haftalık evet. Yumurtlama günümde hamile kaldıysam daha 16 günlük
Çünkü öncesinde hamile kalmış olamam
Adet tarihine göre hafta hesaplanır.şuan sizin 4haftalık

Gunaydin. Ya benim doktorum ilk 3 ay çay, kahve, kola, cinsel iliski, yolculuk yasak dedi. Zaten sigara kullaniyordum ogrendigimden beri icmiyorum. Hepsinin birden yoksunluguna katlanmak cok zor geliyor. Dun oturdum sinirden agladim valla. Caysiz hayat mi olur. Hadi kahveyi sigarayi kolayi anliyorum, icmem de zaten ama cay ve sevisme yasagi iyice hayattan doguttu beni. Siz neler yapiyorsunuz? Benim gibi zorlanan var mi?
benim doktorum bana hiçbirini yasaklamadı dediklerinizin. çay ve kahveyi günde 2 fincandan çok içme dedi. kahveyi kafeinsiz içiyorum günde 1 fincan. çay zaten içmem.ilişki 8. aya kadar serbest yolculuktada sıkıntı yok geçen hafta bursaya gittik mesela.gitmeden özellikle sordum sorun yok dedi. dahauzun yollarda 2 saatte bir 10 dk mola verip yürüyün dedi sadece..
bana gazlı içecekleri yasakladı soda dahil. bitki çayı da yasak. hurma ananas özellikle yasak. salam sosis gibi çiğ etler yasak. o kadar...

Canım doktorun fazla abartmış bence, yabancı yayınlar dahil okuyorum. Günde 200 ml geçmemek koşuluyla açık içilebilir diyor. Ben her gün içmesem de 2-3 günde bir bardak içiyorum.

Unutma çok sakınırsak, çöp batar. Yaşadım, biliyorum :KK66:

benim doktorum bana hiçbirini yasaklamadı dediklerinizin. çay ve kahveyi günde 2 fincandan çok içme dedi. kahveyi kafeinsiz içiyorum günde 1 fincan. çay zaten içmem.ilişki 8. aya kadar serbest yolculuktada sıkıntı yok geçen hafta bursaya gittik mesela.gitmeden özellikle sordum sorun yok dedi. dahauzun yollarda 2 saatte bir 10 dk mola verip yürüyün dedi sadece..
bana gazlı içecekleri yasakladı soda dahil. bitki çayı da yasak. hurma ananas özellikle yasak. salam sosis gibi çiğ etler yasak. o kadar...

Hepsini anladım da sodaya şaşırdım. Doğal maden suyu olduğu sürece, içindeki mineraller sebebiyle içilmesi gerektiğini okumuştum.

Hepsini anladım da sodaya şaşırdım. Doğal maden suyu olduğu sürece, içindeki mineraller sebebiyle içilmesi gerektiğini okumuştum.
içindeki tuz oranından dolayı yasakmış canım.. bende sodada tuz olduğunu bilmezdim... birde hamilelikte folic asit kullanıyoruz ya içinde iyot var onların. soda ile beraber sanırım etkileşimi kısıtlıyor :) açıkçası doktorum çok detaylı açıklamıştı ama o ara keseyi yeni görmüş leyla vaziyetindeydim anlattıklarının hiçbiri aklımda yok. o da zaten halimi gördüğünden olsa gerek dur ben sana bunları yazayım demişti ve yazıp vermişti elime :KK70:

X