-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.001
Hoşgeldin canımBende 2018 şubat ayı annesi olacağım insallah
Doktor 1-2 haftalık dedi de canım ondan dedim :) 2 gün önce kan değerim 193.17 ydiMerhaba hayırlı olsun:) 2 haftalık değildir bana kalsa çünkü yeni döllenme oluyor 2 haftada öğrenmiş olmanız zor. Ama döenme 2 hafta olduysa 4 hafta yaklasık. Son adetinizin ilk gününden hesaplamanız gerekiyor
Haslanmis patates ye canim bastirsin.mideniSelam anneler. Günlerdir forumdan uzağım çünkü o kadar kötüyüm ki elim değmiyor.. Doktorunun bana verdiği metpamid e rağmen günde üç defa kusuyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum..offf geçmiyor günler..
Adet tarihine göre hafta hesaplanır.şuan sizin 4haftalıkDoktor 1-2 haftalık dedi de canım ondan dedim :) 2 gün önce kan değerim 193.17 ydi
Ptesi tekrar gideceğim
Adetten hesaplıyorsak tam 4 haftalık evet. Yumurtlama günümde hamile kaldıysam daha 16 günlük
Çünkü öncesinde hamile kalmış olamam
benim doktorum bana hiçbirini yasaklamadı dediklerinizin. çay ve kahveyi günde 2 fincandan çok içme dedi. kahveyi kafeinsiz içiyorum günde 1 fincan. çay zaten içmem.ilişki 8. aya kadar serbest yolculuktada sıkıntı yok geçen hafta bursaya gittik mesela.gitmeden özellikle sordum sorun yok dedi. dahauzun yollarda 2 saatte bir 10 dk mola verip yürüyün dedi sadece..Gunaydin. Ya benim doktorum ilk 3 ay çay, kahve, kola, cinsel iliski, yolculuk yasak dedi. Zaten sigara kullaniyordum ogrendigimden beri icmiyorum. Hepsinin birden yoksunluguna katlanmak cok zor geliyor. Dun oturdum sinirden agladim valla. Caysiz hayat mi olur. Hadi kahveyi sigarayi kolayi anliyorum, icmem de zaten ama cay ve sevisme yasagi iyice hayattan doguttu beni. Siz neler yapiyorsunuz? Benim gibi zorlanan var mi?
Gunaydin. Ya benim doktorum ilk 3 ay çay, kahve, kola, cinsel iliski, yolculuk yasak dedi. Zaten sigara kullaniyordum ogrendigimden beri icmiyorum. Hepsinin birden yoksunluguna katlanmak cok zor geliyor. Dun oturdum sinirden agladim valla. Caysiz hayat mi olur. Hadi kahveyi sigarayi kolayi anliyorum, icmem de zaten ama cay ve sevisme yasagi iyice hayattan doguttu beni. Siz neler yapiyorsunuz? Benim gibi zorlanan var mi?
benim doktorum bana hiçbirini yasaklamadı dediklerinizin. çay ve kahveyi günde 2 fincandan çok içme dedi. kahveyi kafeinsiz içiyorum günde 1 fincan. çay zaten içmem.ilişki 8. aya kadar serbest yolculuktada sıkıntı yok geçen hafta bursaya gittik mesela.gitmeden özellikle sordum sorun yok dedi. dahauzun yollarda 2 saatte bir 10 dk mola verip yürüyün dedi sadece..
bana gazlı içecekleri yasakladı soda dahil. bitki çayı da yasak. hurma ananas özellikle yasak. salam sosis gibi çiğ etler yasak. o kadar...
içindeki tuz oranından dolayı yasakmış canım.. bende sodada tuz olduğunu bilmezdim... birde hamilelikte folic asit kullanıyoruz ya içinde iyot var onların. soda ile beraber sanırım etkileşimi kısıtlıyor :) açıkçası doktorum çok detaylı açıklamıştı ama o ara keseyi yeni görmüş leyla vaziyetindeydim anlattıklarının hiçbiri aklımda yok. o da zaten halimi gördüğünden olsa gerek dur ben sana bunları yazayım demişti ve yazıp vermişti elimeHepsini anladım da sodaya şaşırdım. Doğal maden suyu olduğu sürece, içindeki mineraller sebebiyle içilmesi gerektiğini okumuştum.
Hosbulduk canim. Benim hiç şikayetim belirtim yok normal mi yaHoşgeldin canım
Nornal notmal. Bende de bi kasik agrisi oluyor arada sirada.Hosbulduk canim. Benim hiç şikayetim belirtim yok normal mi ya
Ögle birtanem evlatlarımız :)Bekliyoruz meraklabirini digerinden daha cok ya da az sevecek degilizya iste eglence tahminleri bizimki
Benim karnıdan baktı demek vajinal baksa duyulurdu :)6+2 de duydum ama vajinal baktı doktor karından bakmadı
Canım brn hiç bilmiyorum ya hiç bişey.Nornal notmal. Bende de bi kasik agrisi oluyor arada sirada.
Son adet tarihin neydi canim.Canım brn hiç bilmiyorum ya hiç bişey.
Doktora ne zaman gidecegim. Kalp atışı ne zaman dinlenir kese ne zaman görülür
Akşamları kasıklarımda ağrı oluyor sağ tarafta özellikle. Şuanda da birazcık var ama normal heralde. Kabız değilim ama rahat da çıkamıyorumBugün nasılsınız anne adayları benim kasık ağrılarım geçmiş görünüyor
Kabızlık yaşayan varmı neler yapıyorsunuz
Ben 5+2 de keseyi gördüm 6+1de kalp atışını duydum çok şükürCanım brn hiç bilmiyorum ya hiç bişey.
Doktora ne zaman gidecegim. Kalp atışı ne zaman dinlenir kese ne zaman görülür