- 9 Ağustos 2016
- 364
- 238
- 37
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.021
Normal canım 7-8 haftadan sonra da başlayabilir ya d hiç başlamayadabilir canım bünye ile alakalı benim de öyle bulantı vs. Gibi belirtim yok pek öyle aman aman :)Hosbulduk canim. Benim hiç şikayetim belirtim yok normal mi ya
O bende var cnm offBugün nasılsınız anne adayları benim kasık ağrılarım geçmiş görünüyor
Kabızlık yaşayan varmı neler yapıyorsunuz
Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş herkes sağlıklı bir şekilde kucağina almayı nasip etsin
Hoşbulduk canımHoş geldin canım hayırlı olsun inşallah
17 mayisSon adet tarihin neydi canim.
Kişisel bilgiler kısmından gösterileb şekilde giriyorsun muhtemel doğum tarihini canım nette hesaplayıcılar oraya son adet tarihi girip görebilirsin, muhtemel tarihi girdikten sonra üstte çocuğum var yok kısmını dolduruyorsun sonra iyice aşağı iniyorsun anne gurubunu seçiyorsun şubat diye değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadarHoşbulduk canım
Bu bebegimin dogacagi muhtemel tarih kismini nasil yapiyoruz
Tesekkur ederim sanirim olduKişisel bilgiler kısmından gösterileb şekilde giriyorsun muhtemel doğum tarihini canım nette hesaplayıcılar oraya son adet tarihi girip görebilirsin, muhtemel tarihi girdikten sonra üstte çocuğum var yok kısmını dolduruyorsun sonra iyice aşağı iniyorsun anne gurubunu seçiyorsun şubat diye değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar
Evet rica ederim canımTesekkur ederim sanirim oldu
Ben de Çarşamba'yı iple çekiyorum ama tatil içinBenim karnıdan baktı demek vajinal baksa duyulurdu :)
Neyseki çarşamba ya az kaldı :)
O zaman pazartesi gidersen doktora kese görürsün ondan 2 hafta sonra kalp atisi olur muhtemelen. Hayirli olsun :))17 mayis
Bende eylülde gidicem tatileBen de Çarşamba'yı iple çekiyorum ama tatil için
Sağol canım :) bilmiyorum ki bana böyle bişi demedi herhalde.. iyi birşeydir sonuçta demek ki bağlantı oluşmuş aranızda doktor normal herşey dediyse normaldir benim de hiç tecrübem Yok bu konulardaBende eylülde gidicem tatilegüzel güzel eglenin
6+3 te gittigimde 2 gün önce karın ultrasonuyla bebegin kordonunu gördüm dedi sizdede görüldü mü tatlım bu saglıklı demek oluyor dimi kesem baya büyümüştü cok şükür
içindeki tuz oranından dolayı yasakmış canım.. bende sodada tuz olduğunu bilmezdim... birde hamilelikte folic asit kullanıyoruz ya içinde iyot var onların. soda ile beraber sanırım etkileşimi kısıtlıyor :) açıkçası doktorum çok detaylı açıklamıştı ama o ara keseyi yeni görmüş leyla vaziyetindeydim anlattıklarının hiçbiri aklımda yok. o da zaten halimi gördüğünden olsa gerek dur ben sana bunları yazayım demişti ve yazıp vermişti elime
Benim sürekli akıntım var ilk gebeliktede vardı. Hatta sümüksü akıntı. Hamile olduğumu öyle anlamıştım.Kızlar birsey soracagim ya ben 6+1 oldum. Evde uzaninca bir sorun yok ama ev işlerimi yavas yavaş yaparken veya yürüyüş yaparken az sarimsi akıntı oluyir son günlerde.. Sizce bu normal mi basina gelen var mi