2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben oğlumda hiç kabızlık yaşamadım bunda da henüz yok zaten ben belirti olarak çok değişmiyorum hamilelikte ya herkese tuhaf geliyorum o yüzden ben sancı da çekmiyorum doğumda suni sancı da etkilemiyor beni :)

Hoşbulduk canım
Bu bebegimin dogacagi muhtemel tarih kismini nasil yapiyoruz
Kişisel bilgiler kısmından gösterileb şekilde giriyorsun muhtemel doğum tarihini canım nette hesaplayıcılar oraya son adet tarihi girip görebilirsin, muhtemel tarihi girdikten sonra üstte çocuğum var yok kısmını dolduruyorsun sonra iyice aşağı iniyorsun anne gurubunu seçiyorsun şubat diye değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar

Tesekkur ederim sanirim oldu

Ben de Çarşamba'yı iple çekiyorum ama tatil için
Bende eylülde gidicem tatile güzel güzel eglenin
6+3 te gittigimde 2 gün önce karın ultrasonuyla bebegin kordonunu gördüm dedi sizdede görüldü mü tatlım bu saglıklı demek oluyor dimi kesem baya büyümüştü cok şükür

Sağol canım :) bilmiyorum ki bana böyle bişi demedi herhalde.. iyi birşeydir sonuçta demek ki bağlantı oluşmuş aranızda doktor normal herşey dediyse normaldir benim de hiç tecrübem Yok bu konularda

Hımmm anladım canım, çok teşekkürler içimiyim o zaman.

Merhaba arkadaşlar evde test yaptım pozitif çıktı kısmet olursa Şubat annesi olacağım henüz doktora gitmedim pazartesi gideceğim aklıma takıldı ilk 3 ay folik asit kullanmak gerek ama ben yeni öğrendigim için kullanmadım henüz bi sorun olur mu acaba

Kabızlık bol Bol taze kayısı yiyerek bitti çok şükür. Kasık ağrım da çok çok azaldı. Mide bulantım yok. Böyle olunca da bi terslik mi var acaba düşünüyorum Sizce normal mi

Kızlar birsey soracagim ya ben 6+1 oldum. Evde uzaninca bir sorun yok ama ev işlerimi yavas yavaş yaparken veya yürüyüş yaparken az sarimsi akıntı oluyir son günlerde.. Sizce bu normal mi basina gelen var mi

Kızlar birsey soracagim ya ben 6+1 oldum. Evde uzaninca bir sorun yok ama ev işlerimi yavas yavaş yaparken veya yürüyüş yaparken az sarimsi akıntı oluyir son günlerde.. Sizce bu normal mi basina gelen var mi
Benim sürekli akıntım var ilk gebeliktede vardı. Hatta sümüksü akıntı. Hamile olduğumu öyle anlamıştım.

Kasik ağrıları geçiyor artık sanırım yok denecek kadar az.benim midem yanıyor sürekli ve goguslerim sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…