2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bazen sirf hamilelik takviminde neler yazdigini, bebeginin bugunki gelisimini okumak icin birseyler yazan varmi?:KK25:

Bu msjimla bugunku gelisimi ogrenmis oldum :KK73: beyni gelistigi icin bastan beri balikyagi kullaniyorum dr lar genelde ilerleyen haftalarda vitamin veriyorlar bence balik yagi kullanilmali birde yuzu gozu olusmaya basladigi icin ben ayva suyu iciyorum kisinda meyvesini bol bol yiyecegim insallah :) ayva guzellik verir derler :KK66:

Evet :) hamile olmadan önce hep aklıma saçma sapan seyler gelirdi nasıl hamileliğim olur Doğum tehlikeli olur mı çocuk sağlıklı olur mu bi sürü vesvese.. şükür ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri sıfır düşünce ben de öyle rahatım ki :)
Aslinda ben ilk hamileligimi ailemden 1000 km uzakta,esimden farkli bir sehirde calisarak gecirdim. Dogumda bile yanimda kimse yoktu, tek basima hastanede dogurdum cok şükür. Ama beni en cok korkutan anne karninda bir olumsuzluk olmasi, Rabbim evlatlarimizi korusun. Boyle dusunceler hic iyi degil aslinda gereksiz stres iste. Sen en iyisini yapiyorsun canim :) maşallah diyelim, darisi bize olsun
Aynısı bende de var en iyisi olumsuz yazıları okumamak

Aslinda ben ilk hamileligimi ailemden 1000 km uzakta,esimden farkli bir sehirde calisarak gecirdim. Dogumda bile yanimda kimse yoktu, tek basima hastanede dogurdum cok şükür. Ama beni en cok korkutan anne karninda bir olumsuzluk olmasi, Rabbim evlatlarimizi korusun. Boyle dusunceler hic iyi degil aslinda gereksiz stres iste. Sen en iyisini yapiyorsun canim :) maşallah diyelim, darisi bize olsun
Hmm çok bi süreçten ayakların üstünde durarak başarmışsın canım tebrik ederim seni.. tabiki haklısın normal olarak düşünüyoruz Allah sağlıklı Doğum ve çocuk nasip etsin hepimize :)

Kızlar çift kese görenler el kaldırsın sayfada bi tek benmiyim ikiz annesi olacak:KK19:

Eklentiler

• IMG_7919.PNG
    IMG_7919.PNG
    293,8 KB · Görüntüleme: 83
Hmm çok bi süreçten ayakların üstünde durarak başarmışsın canım tebrik ederim seni.. tabiki haklısın normal olarak düşünüyoruz Allah sağlıklı Doğum ve çocuk nasip etsin hepimize :)
Amin canim, annelik devredilemez bir sorumluluk, ayni zamanda dunyanin en guzel seyi. Mucozeye tasiyicilik yapmak olaganustu bir duygu :)

X