- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.941
Benim pazartesi 24 binlerdeydi beta hcg. Perşembe duyamadik kalp atışını. Kac olmasi gerekiyor bilmiyorum ama baya yukselmesi gerekiyor sanırım
Benimde erkek dio kese yuvarlak kızımdada yuvarlakmışama 4.5 5 haftalıkken kese fasulye gibiydi
Gecen hafta Ilk dr a gittigimde butun tahlilleri istedi. Sonra benim pazartesi hafif kanamam oldu acile gittik orada yaptılar bi de degerler yukselmis mi diye. O sekilde ogrenmis oldumBisi sorucam siz bu beta hcg icin surekli kan mi veriyorsunuz? nasil biliyorsunuz degerlerinizi?
Bende sen gibiyim. Keseyi hatta kalp atısını görmeden söylemeyeceğim.Merhaba. Bende subat annesi olacagim umarım. Henüz keseyi goremedigimden hamileyim bile diyemiyorum. Önümüzdeki haftayi iple cekiyorum.
Olsun iki cimcimeyle uğraşırım bende :) o halde cin takvimi bende işe yaramazKiz cogunlukla
Benim hem kasık hem bel ağrım var. Ilk gebeliktede olmuş hep.Senin de mi belde ve kasikta agri oluyor canim? Kasik normal diyorlar ama bel agrisi normal mi kafama takip duruyorum
Benim ilk gebeligimde kasik agrisi vrdi ama bel agrisi olmamisti. Internette de olumuz yazilar okuyunca kaygilndim. Sizler boyle normal oldugunu soyleyince rahatliyorum Allah razi olsunBenim hem kasık hem bel ağrım var. Ilk gebeliktede olmuş hep.
Olsun iki cimcimeyle uğraşırım bende :) o halde cin takvimi bende işe yaramaz
Burda.okuduklarindan insan cok etkileniyor. Okuma fazla..Kizlar bende yeni bir evham endise var, balki cok sacma ama ancak size sorabilirim. Ilk gebeligimde icime oglum olacagi dogmustu, aimdi ise hic hissim yok. Bu da beni korkutuyor, oyle cok olumsuz mesaj okudum ki burada hamileliginde sorun olan, icim icimi yiyor. Bos bir kuruntu degil mi
O hisler herzaman tutmuyor endişelenme.. ben çok biliyorum içine kız doğup erkek doğuran ya da tam tersi kuruntu tabiki de :)Kizlar bende yeni bir evham endise var, balki cok sacma ama ancak size sorabilirim. Ilk gebeligimde icime oglum olacagi dogmustu, aimdi ise hic hissim yok. Bu da beni korkutuyor, oyle cok olumsuz mesaj okudum ki burada hamileliginde sorun olan, icim icimi yiyor. Bos bir kuruntu degil mi
Bende isterim bir kız daha :) ama erkekte geçmiyor degil haniBenimde icime kiz doguyoboy boy kizlarim olsun sira sira *kalp* *kalp* *kalp*
Haklisin canim en iyisi oyle olumsuz durumlari okumamakBurda.okuduklarindan insan cok etkileniyor. Okuma fazla..
Insallah saglikli olsunlar da canim kiz erkek hic farketmez, ahlakli ve saglikli evlat tek gayemiz :)O hisler herzaman tutmuyor endişelenme.. ben çok biliyorum içine kız doğup erkek doğuran ya da tam tersi kuruntu tabiki de :)
Aynen öyle canım zaten bişey olacağı varsa biz düsünsekte düşünmesek te olur o yüzden en iyisi rahat olmak hiç bişey düşünme :)Haklisin canim en iyisi oyle olumsuz durumlari okumamak
Insallah saglikli olsunlar da canim kiz erkek hic farketmez, ahlakli ve saglikli evlat tek gayemiz :)
Ilk hamileligimde ben yapiyordum canim :) ama sonradan zaten gunluk gelisimi yazan ayri bir bolum oldugunu gprunce oradan okumaya basladim :)Bazen sirf hamilelik takviminde neler yazdigini, bebeginin bugunki gelisimini okumak icin birseyler yazan varmi?
BenBazen sirf hamilelik takviminde neler yazdigini, bebeginin bugunki gelisimini okumak icin birseyler yazan varmi?
Sagol canim, strese mahal yok o zaman :)Aynen öyle canım zaten bişey olacağı varsa biz düsünsekte düşünmesek te olur o yüzden en iyisi rahat olmak hiç bişey düşünme :)
Evet :) hamile olmadan önce hep aklıma saçma sapan seyler gelirdi nasıl hamileliğim olur Doğum tehlikeli olur mı çocuk sağlıklı olur mu bi sürü vesvese.. şükür ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri sıfır düşünce ben de öyle rahatım ki :)Sagol canim, strese mahal yok o zaman :)