2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bende yeni bir evham endise var, balki cok sacma ama ancak size sorabilirim. Ilk gebeligimde icime oglum olacagi dogmustu, aimdi ise hic hissim yok. Bu da beni korkutuyor, oyle cok olumsuz mesaj okudum ki burada hamileliginde sorun olan, icim icimi yiyor. Bos bir kuruntu degil mi

Burda.okuduklarindan insan cok etkileniyor. Okuma fazla..

O hisler herzaman tutmuyor endişelenme.. ben çok biliyorum içine kız doğup erkek doğuran ya da tam tersi kuruntu tabiki de :)

Burda.okuduklarindan insan cok etkileniyor. Okuma fazla..
Haklisin canim en iyisi oyle olumsuz durumlari okumamak
O hisler herzaman tutmuyor endişelenme.. ben çok biliyorum içine kız doğup erkek doğuran ya da tam tersi kuruntu tabiki de :)
Insallah saglikli olsunlar da canim kiz erkek hic farketmez, ahlakli ve saglikli evlat tek gayemiz :)

Haklisin canim en iyisi oyle olumsuz durumlari okumamak

Insallah saglikli olsunlar da canim kiz erkek hic farketmez, ahlakli ve saglikli evlat tek gayemiz :)
Aynen öyle canım zaten bişey olacağı varsa biz düsünsekte düşünmesek te olur o yüzden en iyisi rahat olmak hiç bişey düşünme :)

Sagol canim, strese mahal yok o zaman :)
Evet :) hamile olmadan önce hep aklıma saçma sapan seyler gelirdi nasıl hamileliğim olur Doğum tehlikeli olur mı çocuk sağlıklı olur mu bi sürü vesvese.. şükür ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri sıfır düşünce ben de öyle rahatım ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…