2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ilk ayda çok yürüyüş yapmak sıkıntı olur mu? Ben önceki gün yaklaşık 3 saat yol yürüdüm. Acaba ondan mı öyle akıntım geldi. Bir de evde biraz temizlik filan yaptım. Onun etkisi var mıdır?

cok fazla yormayin derler 12. haftaya kadar dikat edin derler.

Yakın arkadaşım çok şükür. Artık mecburen kendi kendilerini ağırlayacaklar ☺
Cansekeri canım akıntıdan korkma daha yeni gebeliğin stres yapma kahverengi pembeyse bişi olmaz ama kırmızı ve ağrın varsa dikkatli ol evde progesteron bulundur kanaman olursa içersin bi daha doktora gidersen danış canım benim 4 aya kadar kırmızı kanamam vardı iğne ve hapla devam ettim düzeldi çok şükür

O ne cnm doktormu veriyo benim evimde öyle.şeyler yok bende hamileyim de bulundurmakta fayda var tabi

Ya ben şu zamana kadar ağrı kesici bile kullanmamış biriyim. İlaca karşı çok ön yargım var. Ama şu durum farklı tabi. Çok teşekkür ederim. Henüz adamakıllı bi doktor bulamadım

Teşekkür ederim canım. Dinlenmeye çalışıyorum ama çevrede anlayışsız insanlar olunca 10 km yol da yürütürler sana
İlk aylarda çok yüklenmicen tabiki sen ne yaptın 3 saat ne demek dikkat etmelisin cnm benim yorma knsini dinşen müzik dinle nefes al ver arada

Ya ben şu zamana kadar ağrı kesici bile kullanmamış biriyim. İlaca karşı çok ön yargım var. Ama şu durum farklı tabi. Çok teşekkür ederim. Henüz adamakıllı bi doktor bulamadım
benden bir tane daha varmışilaclar konusunda. ama is hamilelik olunca su an aspirin folik asit igne ucu bir arada oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…