Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Bir sorun olmadan kavuşuruz inşallah kuzulara❤Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hoşgeldin aramıza
Çok az geliyordu. Şimdi elhamdulillah azaldı. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur bizi. İlk gebeliğim ve kaybetmekten korkuyorumSağol canım suan hamile olan tüm arkadaşlar sağlıklı sihatli evlatlarına kavuşur inşallah. Buarada kahverengi akıntı geliyirmu hala çokmu azmi
Cnm sbh idrarimla yapcaktim ama gece cok tuvaletr kalktim sabah idrari filan gitti yani yarin sbh yapcm artikbuzmavileylak . Canim ne yaptim.yeniledin mi testi
Doktorum corasprin vermisti onu kullaniyorum canim igne icinde keseyi gorunce baslicam dedi bana suan kesildi sulur. Acaba yerlesme kanamasimiydi diyorum bilemiyorum daCanım hiç korkma hemen öğren lekelenme olduysa hemen iğne vurun tutunmayı güçlendiriyor erken müdahale hayat kurtarır
Gmzümüz aydın cnm benimkide ikin gündür öğrenmiş bulunuyorumSelam kızlar. Hamileliğini benim gibi yeni öğrenenler gelin bu heyecanlı süreci beraber yaşayalım.
Allah korusun cnm benim olumsuz duşunme cok gezme dinlen dikkat et rabbimde korur inşallahÇok az geliyordu. Şimdi elhamdulillah azaldı. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur bizi. İlk gebeliğim ve kaybetmekten korkuyorum
Bende 12 mayısBende bat 6mayıs ama bugün öğrendim . Heyecanlı sabırsız anneler bizi
Ben doğal cnmBenim bat 12 mayis kizlar tedavimi oldunuz peki
Bende öyleyim cnm doktora sordum daha erken 6. Hafta başlar bulantılar dedi. Yarın 6 haftalık olcak bakalım başlıcakmı insan tedirgin oluyo haklısın wallaBende de hiç yok yaaaa bi tedirgin oldum
Günaydınnn cnmGunaydin ocak 2018 anneleri
Nasılsın cnm kahverengi akıntı devam ediyor mu doktora gidebildin mi merak ettimKızlar 7 haftalık gebeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Şimdi de hafif çarpıntım var. Sizce sıkıntı mıdır? Eşim nöbete gitti. Hastaneye gelecek kimse Yok. Onu da telaşlandırmak istemiyorum. Bi akıl verin.
Canim ben.ogleden sonra yaptim yap cikacak annesiCnm sbh idrarimla yapcaktim ama gece cok tuvaletr kalktim sabah idrari filan gitti yani yarin sbh yapcm artik
Teşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillahNasılsın cnm kahverengi akıntı devam ediyor mu doktora gidebildin mi merak ettim
Heyecanla bekliyorum yap.hadi annesiCnm sbh idrarimla yapcaktim ama gece cok tuvaletr kalktim sabah idrari filan gitti yani yarin sbh yapcm artik
yat dinlen canim.Teşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillah