2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yakın arkadaşım çok şükür. Artık mecburen kendi kendilerini ağırlayacaklar ☺
Canım iletişimde olduğun bir doktor varmı ? Yazsan enazından ilk başta olsa yerleşme kanaması gelir aklımıza ama ben bir danışırdım içimi rahatlatmak için insallah önemsiz bişeydir tatlım öyle 3saat filan neden yürüdün merak ettim doğrusu ??

Ne yazık ki henüz doktor sıkıntım devam ediyo. Yürüme meselesi de görümcem sağolsun diyorum başka bi şey demiyorum. Dokunsanız ağlicam. Ben o kadar insanların sıkıntıları için parçalıyorum kendimi. Sonuç olarak yine yalnızım.

Canım kanaman olduğunda kansulandırıcı kullanıyomuydun? Doktor hiç kestimi? Bende kahve akıntı olmuştu clexan iğneyi kesti doktorum sen ne hapı ve iğnesi alıyodun?

bu saatten sonra artik kendini ve karnindakini dusunmen gerek canim. hamile oldugumu ogrendigim gunun ertesi günü esime söyledim. o gunden itibarrn gorumceyle gorusmemi yasakladi. gerci uyi de oldy kafam sakinledi.

Ben market mesafesi dahi olsa başkalarına paslıyorum mümkünse. Ve 12haftaya kadar bol bol fırsat buldukça uzanıp hiç olmadı oturuyorm boş zamanlarımda canım.. insallah huzur dolu bi 40hagta heçirirz canım kalp atımları duyuldumu kızucuğunun

Canım kanaman olduğunda kansulandırıcı kullanıyomuydun? Doktor hiç kestimi? Bende kahve akıntı olmuştu clexan iğneyi kesti doktorum sen ne hapı ve iğnesi alıyodun?
Yok canım kan sulandırıcı kullanmadım hiç progesteron iğnesi ve hapı canım günde bir iğne ve 6 hap alıyodum bol bol dinleniyodum çok şükür atlattık ama progesteron mu kilo yaptı bende anlamadım 22 kilo almıştım

Ay canım aynıyız benim bat 6 ama çocuklarda aynı sayılır 37 aylık neyse seninle dertleşelim biz kan değerin kaçtı
gecen sali verdim 989 cikti canim. carsamba dr. acil cagirdi haber verince. hafif bir kararti gördüm dedi. buyuk bir ihtimal kese dedi. haftaya carsambaya randevu verdi. bakalim keseyi tam gorebilecek miyiz.

gecen sali verdim 989 cikti canim. carsamba dr. acil cagirdi haber verince. hafif bir kararti gördüm dedi. buyuk bir ihtimal kese dedi. haftaya carsambaya randevu verdi. bakalim keseyi tam gorebilecek miyiz.
Canım ben çarşamba koyu çift çizgi perşembede kan verdim değerler baya yüksek ama benim 7241 küsür :/

bu saatten sonra artik kendini ve karnindakini dusunmen gerek canim. hamile oldugumu ogrendigim gunun ertesi günü esime söyledim. o gunden itibarrn gorumceyle gorusmemi yasakladi. gerci uyi de oldy kafam sakinledi.
Bende aynen öğrenir öğrenmez söyledik ,, çünkü el üstünde tutulcağomız zamanlar bunlar bilsinler onagöre davransınlar die,, gelinler hep hizmet ederya artık ben hizmet bekliyorum ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…