- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnm :) hamilelik ve gebelik takibi var bende begeniyorum baya bide banu çiftçi oda güzel
Merhaba kızlar. Dün benim az bi kanamam oldu. Sonra da hafif kahverengi leke geldi. Doktora gittim. İlaç verdi. Şimdi dinleniyorum. Rabbim korusun inşallah bebegimi. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum ama Allah a emanet. İnşallah bi şey olmaz
hamişler doktor olarak özele mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi? ilk gebeliğim olduğu için kararsız kaldım özele gerek var mı sizin düşünceniz nedir?
Kizlar dun aksam leke geldi demistim doktoru aradim kan ver demisti ama esim gerek yok dedigi icin gitmedik. Bu sabaha zaten randevum vardi gittik ve sadece ustten bakti gozukmedi haliyle. Zaten gozukmesini beklemiyordm dedi. Sali birdaha cagirdi.. Neden alttan bakmadi acaba? Burda herkese alttan bakiyolar..
Kahverengi akıntı pek iyi değil canım sen atla bi taksiye acile git serum iğne falan önlem alsınlar. .Kızlar 7 haftalık gebeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Şimdi de hafif çarpıntım var. Sizce sıkıntı mıdır? Eşim nöbete gitti. Hastaneye gelecek kimse Yok. Onu da telaşlandırmak istemiyorum. Bi akıl verin.
Yaaa gerçekten mi? Diyarbakır'da yaşıyorum. Taksiciye bile güvenemem ki uff Allahım sabaha kadar bi şey olmasın nolur.Kahverengi akıntı pek iyi değil canım sen atla bi taksiye acile git serum iğne falan önlem alsınlar. .
Sizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelam kızlar benimde asagı yukarı hamileliği mi öğrenme zamanım aynı bende adetime 1 gün varken kesin olarak öğrendim ama 4 gün önce yerlesme kanamam oldu ordan anlamıştım. .p.tesi günü ultrason a girdik ve kese göründü cok şükür 2 hafta sonra için kalp atışlarını duymaya cagardi Dr. Heycan li bekleyiş
basladi
5 hafta 5 günlük hamileymişim :) rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. Sağ salim kucağımiza alırız inşallah❤kötü senaryolar cizme kafanda benim de bat 7 mayisti. bende haftaya carsamba gidecem.
Canım hiç korkma hemen öğren lekelenme olduysa hemen iğne vurun tutunmayı güçlendiriyor erken müdahale hayat kurtarıryarın sabah yapayım 2 düşüğüm var kokruyorum o nedenle
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hoşgeldin aramıza5 hafta 5 günlük hamileymişim :) rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. Sağ salim kucağımiza alırız inşallah❤
Çok azzz hatta YÖK bile diyebilirimMide bulantısı var mı
hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağı miza alırız inşallah:) benim bildiğim bir gebelik tahmin yöntemi var. anneni doğum yılına 3 ekliyorsun takı bu yılları yakalayana kadar. babaya da 4 ekliyorsun taki bu yılları yakalayana kadar. 2017 yılına hangisi denk geliyorsa cinsiyeti o olur. ama çakışır sa nasıl hesaplandığını bilmiyorum. misal ben 84lüyüm. 3 ekliyorum bu yıllara kadar. 2017 yılı benim kan dönümüne denk geliyor. muhtemelen benim ki kız olacak. eşim 72 li. 4 ekleyince 2016 ve bir sonraki 2020 ye denk geliyor. o tarihler eşime uzak. o sebeple kız olacak sanirim. kendi anne ve babanla senin cinsiyetin üzerinden bu tezi uygulayabilirsin. bence tutuyor.
Benim eşim 81 doğumlu ben 85 eşimden hesaplarsam erkek tam 2017 oluyor kızım 2012 doğumlu benim yaşından tam çıkıyor acaba olabilir mı hayırlı sağlıklı olsun da hepsi aynihayırlı olsun canım, sağlıkla kucağı miza alırız inşallah:) benim bildiğim bir gebelik tahmin yöntemi var. anneni doğum yılına 3 ekliyorsun takı bu yılları yakalayana kadar. babaya da 4 ekliyorsun taki bu yılları yakalayana kadar. 2017 yılına hangisi denk geliyorsa cinsiyeti o olur. ama çakışır sa nasıl hesaplandığını bilmiyorum. misal ben 84lüyüm. 3 ekliyorum bu yıllara kadar. 2017 yılı benim kan dönümüne denk geliyor. muhtemelen benim ki kız olacak. eşim 72 li. 4 ekleyince 2016 ve bir sonraki 2020 ye denk geliyor. o tarihler eşime uzak. o sebeple kız olacak sanirim. kendi anne ve babanla senin cinsiyetin üzerinden bu tezi uygulayabilirsin. bence tutuyor.
Sağol canım suan hamile olan tüm arkadaşlar sağlıklı sihatli evlatlarına kavuşur inşallah. Buarada kahverengi akıntı geliyirmu hala çokmu azmiSizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bende de hiç yok yaaaa bi tedirgin oldumÇok azzz hatta YÖK bile diyebilirim
Çok teşekkür ederim canım aminn.Bu yöntemi ilk kez duyuyorum yarın bi deneyeyimhayırlı olsun canım, sağlıkla kucağı miza alırız inşallah:) benim bildiğim bir gebelik tahmin yöntemi var. anneni doğum yılına 3 ekliyorsun takı bu yılları yakalayana kadar. babaya da 4 ekliyorsun taki bu yılları yakalayana kadar. 2017 yılına hangisi denk geliyorsa cinsiyeti o olur. ama çakışır sa nasıl hesaplandığını bilmiyorum. misal ben 84lüyüm. 3 ekliyorum bu yıllara kadar. 2017 yılı benim kan dönümüne denk geliyor. muhtemelen benim ki kız olacak. eşim 72 li. 4 ekleyince 2016 ve bir sonraki 2020 ye denk geliyor. o tarihler eşime uzak. o sebeple kız olacak sanirim. kendi anne ve babanla senin cinsiyetin üzerinden bu tezi uygulayabilirsin. bence tutuyor.
Benimde pazartesi 5+4 olacak inşallah gozukurBen 4+5 haftaligim acaba gozukurmu haftaya pazartesi 5haftalik olcak
Tşk ya işte evham yapıyorumYık yok sakin ol doktor da aynısını söyleyecek. Karnını sıvazla dua oku geçer