• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bana bukez iğne vermedi sadece ekopirin kullanıyorum kansulandrıcı. Bakalım bu kez nası ilerlicek deneme tahtasına döndüm resmen
Canım inş ikinizde ilaçlardan kurtulur sağlıklı ve hayırlı bir gebelik geçirirsiniz Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun

Canım ben çarşamba koyu çift çizgi perşembede kan verdim değerler baya yüksek ama benim 7241 küsür :/
benim gec dollenme gibi durumum da oldu canim. iki gün sonra akintim geldi. deger guzelmis. benimde hesaplamama gore 8000 civari olacakti cumartesi. hatta cumartesi geleyim dedim dr.ye yok riske atmayalim carsamba gel dedi.

Kaynvalidemle görümcelerin arasından su sızmaz vallahi seninki iyi sır tutuyomuş ☺ neden bilmesini istemedi eşin ?
yok benimki tam tersi. ya yasi biraz ilerledi. evli degil. sagi solu belli olmaz lafını esirgemez. benimde iki kaybim var anne karninda. dr kesinlikle stres yok dedi. o yuzden.

bu saatten sonra artik kendini ve karnindakini dusunmen gerek canim. hamile oldugumu ogrendigim gunun ertesi günü esime söyledim. o gunden itibarrn gorumceyle gorusmemi yasakladi. gerci uyi de oldy kafam sakinledi.
Benim öyle bi imkanım Yok ne yazık ki. Görümcem bekar ve kayınvalideme gitmek zorundayım. Tek gelinim. Kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum ama görümce olmuyo

Ben market mesafesi dahi olsa başkalarına paslıyorum mümkünse. Ve 12haftaya kadar bol bol fırsat buldukça uzanıp hiç olmadı oturuyorm boş zamanlarımda canım.. insallah huzur dolu bi 40hagta heçirirz canım kalp atımları duyuldumu kızucuğunun
Evet canım çok şükür duyduk kalp atışlarımızı. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçiririz şu dönemleri. İnanın hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. Büyük ihtimal doğumu İstanbul'da ailemin yanında yaparım. Burda bana bakacak kimse Yok. Annem de gelemez. Ben giderim.

Teşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillah
Çok sevindim bundan sonra herşey güzel olsun inşallah. Burdan birbirimize güzel haberler veririzzz

merhaba, 3 tane 3. bebeğini bekleyen arkadş var ben dahil. çocuk ilkte ikinci de üçüncü de hiç farketmiyor. ne güzel şey evlat. Rabbimin en güzel hediyesi.
Durumlar nedir arkadaşlar?aşermeler bulantılar başladı mı?
4+6 yim bende henuz hicbi sey yok hamile degilim gbi :/ :)

Evet canım çok şükür duyduk kalp atışlarımızı. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçiririz şu dönemleri. İnanın hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. Büyük ihtimal doğumu İstanbul'da ailemin yanında yaparım. Burda bana bakacak kimse Yok. Annem de gelemez. Ben giderim.
Kalp atışlarını nezman duydun canim senin son adet tarihin nezmandi

Bende öyleyim cnm doktora sordum daha erken 6. Hafta başlar bulantılar dedi. Yarın 6 haftalık olcak bakalım başlıcakmı insan tedirgin oluyo haklısın walla
Benimde bulantim yok ama ilk halilegimde bulantim çok oldu hatta son ay kusmaktan dedi doktor kordon dolandı 37 haftalık sezeryanla girdim kardeşim hamile maşallah hiç olmadı bulantısı her bünye farkli

Back