- 16 Haziran 2016
- 727
- 1.004
- 23
Bana bukez iğne vermedi sadece ekopirin kullanıyorum kansulandrıcı. Bakalım bu kez nası ilerlicek deneme tahtasına döndüm resmenbende enox kullaniyorum canim hem aspirin hem igne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bukez iğne vermedi sadece ekopirin kullanıyorum kansulandrıcı. Bakalım bu kez nası ilerlicek deneme tahtasına döndüm resmenbende enox kullaniyorum canim hem aspirin hem igne.
Canım inş ikinizde ilaçlardan kurtulur sağlıklı ve hayırlı bir gebelik geçirirsiniz Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusunBana bukez iğne vermedi sadece ekopirin kullanıyorum kansulandrıcı. Bakalım bu kez nası ilerlicek deneme tahtasına döndüm resmen
benim gec dollenme gibi durumum da oldu canim. iki gün sonra akintim geldi. deger guzelmis. benimde hesaplamama gore 8000 civari olacakti cumartesi. hatta cumartesi geleyim dedim dr.ye yok riske atmayalim carsamba gel dedi.Canım ben çarşamba koyu çift çizgi perşembede kan verdim değerler baya yüksek ama benim 7241 küsür :/
bilmiyorum canim.isin komik tarafi bende pihtilasma da yok.Bana bukez iğne vermedi sadece ekopirin kullanıyorum kansulandrıcı. Bakalım bu kez nası ilerlicek deneme tahtasına döndüm resmen
ben sadece kv soyledum. gorumcenin haberi yok . bilmesin dedi esim.Bende aynen öğrenir öğrenmez söyledik ,, çünkü el üstünde tutulcağomız zamanlar bunlar bilsinler onagöre davransınlar die,, gelinler hep hizmet ederya artık ben hizmet bekliyorum ☺☺
Kaynvalidemle görümcelerin arasından su sızmaz vallahi seninki iyi sır tutuyomuş ☺ neden bilmesini istemedi eşin ?ben sadece kv soyledum. gorumcenin haberi yok . bilmesin dedi esim.
Çok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama sakin olmamız ve alışmamız lazım :)Tşk ya işte evham yapıyorum
Daha benim 4+5Bende öyleyim cnm doktora sordum daha erken 6. Hafta başlar bulantılar dedi. Yarın 6 haftalık olcak bakalım başlıcakmı insan tedirgin oluyo haklısın walla
yok benimki tam tersi. ya yasi biraz ilerledi. evli degil. sagi solu belli olmaz lafını esirgemez. benimde iki kaybim var anne karninda. dr kesinlikle stres yok dedi. o yuzden.Kaynvalidemle görümcelerin arasından su sızmaz vallahi seninki iyi sır tutuyomuş ☺ neden bilmesini istemedi eşin ?
Evet canım eşim memur. Ve kendi ailemden kimse Yok yanımda. Gurbette gurbet yaşıyorum.Eşin memur demi nöbet falan demiştin diyerbakırlı değilsin heralde bilşyosan sorun olmazda bilmiyosan sorun yaniii
Benim öyle bi imkanım Yok ne yazık ki. Görümcem bekar ve kayınvalideme gitmek zorundayım. Tek gelinim. Kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum ama görümce olmuyobu saatten sonra artik kendini ve karnindakini dusunmen gerek canim. hamile oldugumu ogrendigim gunun ertesi günü esime söyledim. o gunden itibarrn gorumceyle gorusmemi yasakladi. gerci uyi de oldy kafam sakinledi.
Evet canım çok şükür duyduk kalp atışlarımızı. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçiririz şu dönemleri. İnanın hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. Büyük ihtimal doğumu İstanbul'da ailemin yanında yaparım. Burda bana bakacak kimse Yok. Annem de gelemez. Ben giderim.Ben market mesafesi dahi olsa başkalarına paslıyorum mümkünse. Ve 12haftaya kadar bol bol fırsat buldukça uzanıp hiç olmadı oturuyorm boş zamanlarımda canım.. insallah huzur dolu bi 40hagta heçirirz canım kalp atımları duyuldumu kızucuğunun
Çok sevindim bundan sonra herşey güzel olsun inşallah. Burdan birbirimize güzel haberler veririzzzTeşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillah
Sağol canım. Rabbim inşallah her daim yüzümüzü güldürürÇok sevindim bundan sonra herşey güzel olsun inşallah. Burdan birbirimize güzel haberler veririzzz
32 cnm :)Yaş kaç canım onuda yazım listeye
4+6 yim bende henuz hicbi sey yok hamile degilim gbi :/ :)merhaba, 3 tane 3. bebeğini bekleyen arkadş var ben dahil. çocuk ilkte ikinci de üçüncü de hiç farketmiyor. ne güzel şey evlat. Rabbimin en güzel hediyesi.
Durumlar nedir arkadaşlar?aşermeler bulantılar başladı mı?
maşallah bende aynı 2 çocukla iyi gidiyor. inşAllah bulantı vs olmaz en korktuğum sey. oğlanın ıkısınde de cok bulantım olmuştu.birde bel ve bağ ağrımda çoktu.4+6 yim bende henuz hicbi sey yok hamile degilim gbi :/ :)
Kalp atışlarını nezman duydun canim senin son adet tarihin nezmandiEvet canım çok şükür duyduk kalp atışlarımızı. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçiririz şu dönemleri. İnanın hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. Büyük ihtimal doğumu İstanbul'da ailemin yanında yaparım. Burda bana bakacak kimse Yok. Annem de gelemez. Ben giderim.
Benimde bulantim yok ama ilk halilegimde bulantim çok oldu hatta son ay kusmaktan dedi doktor kordon dolandı 37 haftalık sezeryanla girdim kardeşim hamile maşallah hiç olmadı bulantısı her bünye farkliBende öyleyim cnm doktora sordum daha erken 6. Hafta başlar bulantılar dedi. Yarın 6 haftalık olcak bakalım başlıcakmı insan tedirgin oluyo haklısın walla