Günaydınnnnnn kızlar menogkn+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum dün öğlen gibi idrar testi yaptım hafif ince bir pembe çizgi çıktı pazar günü sabah erkenden testi tekrarlcam ve p.tesi kan vericem rabbim inşallah banada bebişimi bağışlamıştır benim için dua edin lütfen..
Bende öyleyim cnm doktora sordum daha erken 6. Hafta başlar bulantılar dedi. Yarın 6 haftalık olcak bakalım başlıcakmı insan tedirgin oluyo haklısın walla
Kızlar 7 haftalık gebeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Şimdi de hafif çarpıntım var. Sizce sıkıntı mıdır? Eşim nöbete gitti. Hastaneye gelecek kimse Yok. Onu da telaşlandırmak istemiyorum. Bi akıl verin.
Teşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillah
Teşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillah