2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel haftasonları olsun inşallah

Günaydınnnnnn kızlar menogkn+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum dün öğlen gibi idrar testi yaptım hafif ince bir pembe çizgi çıktı pazar günü sabah erkenden testi tekrarlcam ve p.tesi kan vericem rabbim inşallah banada bebişimi bağışlamıştır benim için dua edin lütfen..

En kısa zamanda aranıza gelirim inşallah

Canım hiç korkma hemen öğren lekelenme olduysa hemen iğne vurun tutunmayı güçlendiriyor erken müdahale hayat kurtarır
Doktorum corasprin vermisti onu kullaniyorum canim igne icinde keseyi gorunce baslicam dedi bana suan kesildi sulur. Acaba yerlesme kanamasimiydi diyorum bilemiyorum da

Nasılsın cnm kahverengi akıntı devam ediyor mu doktora gidebildin mi merak ettim

Nasılsın cnm kahverengi akıntı devam ediyor mu doktora gidebildin mi merak ettim
Teşekkür ederim canım çok şükür sabah kadar bi şey kalmamış. Allah rahmet etti sanırım. Sabahı nasıl ettim bilemedim. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Belim de çok ağrıyordu. Karnım da ağrıyordu. Şimdi her şey yolunda elhamdulillah

yat dinlen canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…