Bnm o donemde kasiklarimda cok batma olmasi disinda hic belirtim yoktu. Iki gun sonra kan testinde degerim ikiye katlamisti. Su anda da herhangi bi belirtim yok
Bnm o donemde kasiklarimda cok batma olmasi disinda hic belirtim yoktu. Iki gun sonra kan testinde degerim ikiye katlamisti. Su anda da herhangi bi belirtim yok
Merhaba kızlar. Dün benim az bi kanamam oldu. Sonra da hafif kahverengi leke geldi. Doktora gittim. İlaç verdi. Şimdi dinleniyorum. Rabbim korusun inşallah bebegimi. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum ama Allah a emanet. İnşallah bi şey olmaz
Merhaba kızlar. Dün benim az bi kanamam oldu. Sonra da hafif kahverengi leke geldi. Doktora gittim. İlaç verdi. Şimdi dinleniyorum. Rabbim korusun inşallah bebegimi. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum ama Allah a emanet. İnşallah bi şey olmaz
Teyzoslar dra.gittik geldik sata gore 7 keseye gore 5 haftaligiz gec dollenme kendileri 22sinde tekrar cagirdi.drum hersey yolunda sağlıklı bir.kese dedi ,74 mm kese.boyu simdilik.bizde bu kadar
Bende hiçbir belirti olmadi. Sadece bir sivilce cikardi adetten önce ama çıkmadı. Biraz da uyku isteği arttı. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. İdrar testinde silik çıktığında beta hcg 101.8 di. 3 gün sonra 249 oldu. Doktorum normal bir artış dedi dün. Pazar günü tekrar yaptıracağım test.