2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim en net belirtim ani sinir patlamaları anlık yükselmeler yaşıyorum kzılar sizde de öylemi
bide göğüs hassasiyeti çok fena

Ultrasyon muanesı önemli. Ve demek ki degerleriniz iyi. Doktor la olan bir sonraki gorusmenizde herşey rayına oturmuş olacaktır. Stres yapmayın.

Merhaba kızlar. Dün benim az bi kanamam oldu. Sonra da hafif kahverengi leke geldi. Doktora gittim. İlaç verdi. Şimdi dinleniyorum. Rabbim korusun inşallah bebegimi. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum ama Allah a emanet. İnşallah bi şey olmaz

Hayırlısıyla bişi olmaz canım dinlen güzelce

hamişler doktor olarak özele mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi? ilk gebeliğim olduğu için kararsız kaldım özele gerek var mı sizin düşünceniz nedir?

hamişler doktor olarak özele mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi? ilk gebeliğim olduğu için kararsız kaldım özele gerek var mı sizin düşünceniz nedir?
Ben özele gidiyorum oğlumun doğumunu yaptıran doktora

Kizimin ve oglumun dogumunu yaptiran druma gidiyorum ozel hastanede kendisi guven meselesi.dolayisiyla.tercihim.jinekologumu degistirmemekten yana

Gunaydin kizlar belirtileriniz neler suan 4 5 haftaiklarda neler oluyor akinti agzi sizi vs :) birde idrar testi silik beta hcg baktiranlar varsa kanda kac cikti

Ben catlatma ignesinden 11.12.13 gun sonra yaptm yani adetime 3 2 1 gün kala canm..

Eklentiler

• QuickMemo+_2017-05-05-16-23-33.png
    152,3 KB · Görüntüleme: 48
Gunaydin kizlar belirtileriniz neler suan 4 5 haftaiklarda neler oluyor akinti agzi sizi vs :) birde idrar testi silik beta hcg baktiranlar varsa kanda kac cikti
Bende hiçbir belirti olmadi. Sadece bir sivilce cikardi adetten önce ama çıkmadı. Biraz da uyku isteği arttı. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. İdrar testinde silik çıktığında beta hcg 101.8 di. 3 gün sonra 249 oldu. Doktorum normal bir artış dedi dün. Pazar günü tekrar yaptıracağım test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…