• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı sabahlar kızlar bir ocak 2018 annesi de benim inşallah. Bat 9mayıs. 6sinda idrar testi yaptim pozitif. 9unda kan da baktirdim 60.44 dua edin bana bu sefer olsun. 3 kere dış gebelik gecirdim doktor tup bebek dedi ama esim askerden yeni geldi hemen normal yolla oldu. Tekrar aynilarini yasamak istemiyorum dua edin. Birde benim 3gun ust uste cok hafif acik pembe lekelenmelerim oldu ama bitti bu normalmi. Ve midem cok bulanmaya basladi sabahlari

Hayırlı sabahlar kızlar bir ocak 2018 annesi de benim inşallah. Bat 9mayıs. 6sinda idrar testi yaptim pozitif. 9unda kan da baktirdim 60.44 dua edin bana bu sefer olsun. 3 kere dış gebelik gecirdim doktor tup bebek dedi ama esim askerden yeni geldi hemen normal yolla oldu. Tekrar aynilarini yasamak istemiyorum dua edin. Birde benim 3gun ust uste cok hafif acik pembe lekelenmelerim oldu ama bitti bu normalmi. Ve midem cok bulanmaya basladi sabahlari
normal canim surekli degilse ve kirmiziya donmediyse sıkıntı yok yerlesme kanamasi diye geciyor. ama enn kısa surede de doktorunla görüş.belki.progestanin düşük.olabilir ilac verebilir.

Günaydın kızlar bende bu gün ilk defa doktor kontrolüne gidicem kan tahlilinden sonra ilk defa inşallah keseyi görürüm ya çok heyecanlıyım

Kızlar benim hiç midem bulanmıyor :( bi yazıda düşüğe neden olacağı yazıyorum çok Can'ım sıkıldı siz ne durumdasınız

Kızlar benim hiç midem bulanmıyor :KK43: bi yazıda düşüğe neden olacağı yazıyorum çok Can'ım sıkıldı siz ne durumdasınız
benim de oyle asiri derecede bulanmiyor zaten onun icin cok erken. 8. haftafa baslar 16. haftada yogun bulantilar olur. haaa herkeste ayni olacak diye de birsey yok. ben.bulantilarden ölürken arkadasta.tik.yoktu. ikimizde dunyaya getirdik.cocuklarimizi.

benim de oyle asiri derecede bulanmiyor zaten onun icin cok erken. 8. haftafa baslar 16. haftada yogun bulantilar olur. haaa herkeste ayni olacak diye de birsey yok. ben.bulantilarden ölürken arkadasta.tik.yoktu. ikimizde dunyaya getirdik.cocuklarimizi.
Ay inşallah Can'ım yaaaa çünkü zerre kadar bi bulantı yok ya kendimden şüphelenmeye başladım acaba maile değil miyim

Günaydın kızlar bende bu gün ilk defa doktor kontrolüne gidicem kan tahlilinden sonra ilk defa inşallah keseyi görürüm ya çok heyecanlıyım[/QUOT
İnşallah görürsün ben de bugün gidecektim doktor yokmuş pazartesiyi kaldım haberdar et bizi

Back