Kizlar dun aksam leke geldi demistim doktoru aradim kan ver demisti ama esim gerek yok dedigi icin gitmedik. Bu sabaha zaten randevum vardi gittik ve sadece ustten bakti gozukmedi haliyle. Zaten gozukmesini beklemiyordm dedi. Sali birdaha cagirdi.. Neden alttan bakmadi acaba? Burda herkese alttan bakiyolar..
Bende hiçbir belirti olmadi. Sadece bir sivilce cikardi adetten önce ama çıkmadı. Biraz da uyku isteği arttı. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. İdrar testinde silik çıktığında beta hcg 101.8 di. 3 gün sonra 249 oldu. Doktorum normal bir artış dedi dün. Pazar günü tekrar yaptıracağım test.
benımde sılık cıktı ama kan vermedım beta 52 yazandn bıraz daha koyu cıktı 2 gun once ıdrar testımı tekrarlayacagm haftaya persembe doktora gıdecegm ıns bır sıkıntım olmassa 2 dşüğüm oldu
Kızlar düşük tehlikesi olmadığı halde doktoru progesteron yazan var mı. Ben biraz pimpirikliyim doktor gerek yok ama istersen kullan dedi ama boş yere de ilaç kullanmak istemiyorum. Bide bu ilacın kullanımı vajinadanmış var mı kullanan
bende kullanıyorum hap olarak kullanıyorum düşük riski azaltmak için vermiştir bence kullanmalısın. ayrıca folikasit de kullanmasın. bana doktorum kan sulandırıcı bile verdi bebeğin daha sağlam tutunabilmesi için.. kalbini ferah tut
bende kullanıyorum hap olarak kullanıyorum düşük riski azaltmak için vermiştir bence kullanmalısın. ayrıca folikasit de kullanmasın. bana doktorum kan sulandırıcı bile verdi bebeğin daha sağlam tutunabilmesi için.. kalbini ferah tut
bu gün doktora gitttim çok şükür keseyi gördüm rahatladım. doktor güzel dedi heycandan bişiy soramadım zaten birsürü test yazdı onları yaptırdım sonucunu bekliyorum bide folikasit ilacı verdi işte on gün sonra tekrar gel dedi.
bu gün doktora gitttim çok şükür keseyi gördüm rahatladım. doktor güzel dedi heycandan bişiy soramadım zaten birsürü test yazdı onları yaptırdım sonucunu bekliyorum bide folikasit ilacı verdi işte on gün sonra tekrar gel dedi.
bat tarihi 6 sıydı altısında idrar tahlili 7sinde de kan tahlili yaptım 677 çıktı kan değeri 4 haftalık diyodu karşılığı şuan
5.haftadayım canım. Sen gördün mü keseyi?
Doktora gitmedim canım sağlık ocağında dün kan verdim sonuç bugün çıktı 2 gün öncede evde idrarda tam iki koyu çizgiydi benimde batım 6 keseyi kaç değerle görfün acaba alttan mı karından mı?
Doktora gitmedim canım sağlık ocağında dün kan verdim sonuç bugün çıktı 2 gün öncede evde idrarda tam iki koyu çizgiydi benimde batım 6 keseyi kaç değerle görfün acaba alttan mı karından mı?