Sabah yaptim işteyim simdi atsaydim keske sabahFoto yolla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yaptim işteyim simdi atsaydim keske sabahFoto yolla
Silik. Olan testinin fotosunu gosterebilirmisin cnm suan belirtilern nelerBende silikti baktirdigimda 74 tu :)
Bnm o donemde kasiklarimda cok batma olmasi disinda hic belirtim yoktu. Iki gun sonra kan testinde degerim ikiye katlamisti. Su anda da herhangi bi belirtim yokSilik. Olan testinin fotosunu gosterebilirmisin cnm suan belirtilern neler
Bu testten 2 gun sonra mi 74 du cnmBnm o donemde kasiklarimda cok batma olmasi disinda hic belirtim yoktu. Iki gun sonra kan testinde degerim ikiye katlamisti. Su anda da herhangi bi belirtim yok
Hayir bu testi yaptigimda 74 tu iki gun sonra 193 olmustu doktor tekrar tahlile gerek yok dedigi icin yaptirmadim su anda kac bilmiyorumBu testten 2 gun sonra mi 74 du cnm
Donemin gecmis miydi yaptigindaBnm o donemde kasiklarimda cok batma olmasi disinda hic belirtim yoktu. Iki gun sonra kan testinde degerim ikiye katlamisti. Su anda da herhangi bi belirtim yok
Anladm cnm benimde 2 gun once erken gebelikye bu koyuluktaydi ama kan vermedmHayir bu testi yaptigimda 74 tu iki gun sonra 193 olmustu doktor tekrar tahlile gerek yok dedigi icin yaptirmadim su anda kac bilmiyorum
Adetten iki gun oncesiydi gecmemisti henuzDonemin gecmis miydi yaptiginda
27 canımYaş kaç canım onuda yazım listeye
Hayırlısıyla bişi olmaz canım dinlen güzelceMerhaba kızlar. Dün benim az bi kanamam oldu. Sonra da hafif kahverengi leke geldi. Doktora gittim. İlaç verdi. Şimdi dinleniyorum. Rabbim korusun inşallah bebegimi. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum ama Allah a emanet. İnşallah bi şey olmaz
Kacinci haftada ultrasonda gözükürUltrasyon muanesı önemli. Ve demek ki degerleriniz iyi. Doktor la olan bir sonraki gorusmenizde herşey rayına oturmuş olacaktır. Stres yapmayın.
Ben özele gidiyorum oğlumun doğumunu yaptıran doktorahamişler doktor olarak özele mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi? ilk gebeliğim olduğu için kararsız kaldım özele gerek var mı sizin düşünceniz nedir?
Kizimin ve oglumun dogumunu yaptiran druma gidiyorum ozel hastanede kendisi guven meselesi.dolayisiyla.tercihim.jinekologumu degistirmemekten yanahamişler doktor olarak özele mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi? ilk gebeliğim olduğu için kararsız kaldım özele gerek var mı sizin düşünceniz nedir?
Gunaydin kizlar belirtileriniz neler suan 4 5 haftaiklarda neler oluyor akinti agzi sizi vs :) birde idrar testi silik beta hcg baktiranlar varsa kanda kac cikti
Bende hiçbir belirti olmadi. Sadece bir sivilce cikardi adetten önce ama çıkmadı. Biraz da uyku isteği arttı. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. İdrar testinde silik çıktığında beta hcg 101.8 di. 3 gün sonra 249 oldu. Doktorum normal bir artış dedi dün. Pazar günü tekrar yaptıracağım test.Gunaydin kizlar belirtileriniz neler suan 4 5 haftaiklarda neler oluyor akinti agzi sizi vs :) birde idrar testi silik beta hcg baktiranlar varsa kanda kac cikti