Bende varKızlar ben hep yorgunum uykum var sizde de var mı
Bende de var üstüne bel ağrısı da var bayaKızlar ben hep yorgunum uykum var sizde de var mı
Hayırlı sabahlar kızlar bir ocak 2018 annesi de benim inşallah. Bat 9mayıs. 6sinda idrar testi yaptim pozitif. 9unda kan da baktirdim 60.44 dua edin bana bu sefer olsun. 3 kere dış gebelik gecirdim doktor tup bebek dedi ama esim askerden yeni geldi hemen normal yolla oldu. Tekrar aynilarini yasamak istemiyorum dua edin. Birde benim 3gun ust uste cok hafif acik pembe lekelenmelerim oldu ama bitti bu normalmi. Ve midem cok bulanmaya basladi sabahlari
Ben sormuştum Bebek kendine yer yaptığı içindi Ağrı'nın olması normal dediGunaydın kızlar.Bendede bel ağrısı oluyor hatta bazen karın ağrısıda bence dr giden arkadaşlarda da aynı şıkayetler oluyorsa gidince sorsun bizede aydınlatsın bizlerde hem bilir kişiden duyduğunuz için rahatlarız
Teşekkürler canım.Ya wc git bak bişey varmı yapmaktan kafayı yiyecen ya dr bir gideydimBen sormuştum Bebek kendine yer yaptığı içindi Ağrı'nın olması normal dedi
Günaydın kızlar bende bu gün ilk defa doktor kontrolüne gidicem kan tahlilinden sonra ilk defa inşallah keseyi görürüm ya çok heyecanlıyım
Kızlar benim hiç midem bulanmıyorbi yazıda düşüğe neden olacağı yazıyorum çok Can'ım sıkıldı siz ne durumdasınız
Kızlar ben hep yorgunum uykum var sizde de var mı
Gunaydın kızlar.Bendede bel ağrısı oluyor hatta bazen karın ağrısıda bence dr giden arkadaşlarda da aynı şıkayetler oluyorsa gidince sorsun bizede aydınlatsın bizlerde hem bilir kişiden duyduğunuz için rahatlarız
kese gorundu degil mi canim.Slm anne adaylari ben dun gittim doktora hcg 11 bin cikti hem bhcgye gore hemde benim hafta hesabima gore 6 hafta olmasi lazim doktorda hesapladi 6 hafta dedi ama ultrasonda vajinal bakti ve burda daha 4+3gorunuo dedi aklima takildi gec dollenmedir dedi 2 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi progestan fln vermedi folik asit kullan dedi arada baya fark var neden bole oldu boyle bise yasayan oldu mu sonucu nasil oldu dis gebelik olsa doktor takip ederdi demi ozele gittim
Evt cnm kese gorundukese gorundu degil mi canim.
gec dollenmedir canim buyuk bir ihtimal.Evt cnm kese gorundu
Ins ya 15 gun sonra tekrar gel dedigec dollenmedir canim buyuk bir ihtimal.
Slm anne adaylari ben dun gittim doktora hcg 11 bin cikti hem bhcgye gore hemde benim hafta hesabima gore 6 hafta olmasi lazim doktorda hesapladi 6 hafta dedi ama ultrasonda vajinal bakti ve burda daha 4+3gorunuo dedi aklima takildi gec dollenmedir dedi 2 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi progestan fln vermedi folik asit kullan dedi arada baya fark var neden bole oldu boyle bise yasayan oldu mu sonucu nasil oldu dis gebelik olsa doktor takip ederdi demi ozele gittim
Teşekkürler canım.Ya wc git bak bişey varmı yapmaktan kafayı yiyecen ya dr bir gideydim
Ama cok test değilmi bhcg de bile 6 haftalik dioEvet , yaşadığınız durum normal olabilir.
Yani birçok gebelik bu şekilde seyredip arayı kapatabilir.
Folik asit alımına hemen başlayın.
Benimde p.tesi ki değerlerim 20bin di.
Ve bugün ilk doktora görünmem olcak.
Hesaplara göre benimde 6 haftalık ama yumurtlama hesabında 1 hafta eksiltiliyor.
Yani normalde son adet tarihinizden dolayı 6 haftalık.
Ama yumurtlama dan dolayı gebelik 1 hafta eksiltilerek hesaplanıyor.
Bakalım benimki için ne dicek.
Ayy , aynı benn.
Surekli kanamam olacak mı diye.
Gözüm orda idi.
Hiç umursamadigim anda denk geldim.
En kısa zamanda doktora görünün.
İçinizi ferahlatan haberler alırsınız insaallah.
Yık yok sakin ol doktor da aynısını söyleyecek. Karnını sıvazla dua oku geçerTeşekkürler canım.Ya wc git bak bişey varmı yapmaktan kafayı yiyecen ya dr bir gideydim
Foto yollaEvet test yaptim bir gun gecikmisti fortest erken gebelik testiyle bes dk bekledim ve cok cok acik bir cizgi zir gorunen hala net bi sonucum yok yani erken gebelik testi olduguna gore gecikince bayagi belirgin olmasi gerekmez miydi
Bende silikti baktirdigimda 74 tu :)Gunaydin kizlar belirtileriniz neler suan 4 5 haftaiklarda neler oluyor akinti agzi sizi vs :) birde idrar testi silik beta hcg baktiranlar varsa kanda kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?