• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar dun aksam leke geldi demistim doktoru aradim kan ver demisti ama esim gerek yok dedigi icin gitmedik. Bu sabaha zaten randevum vardi gittik ve sadece ustten bakti gozukmedi haliyle. Zaten gozukmesini beklemiyordm dedi. Sali birdaha cagirdi.. Neden alttan bakmadi acaba? Burda herkese alttan bakiyolar..

Bende hiçbir belirti olmadi. Sadece bir sivilce cikardi adetten önce ama çıkmadı. Biraz da uyku isteği arttı. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. İdrar testinde silik çıktığında beta hcg 101.8 di. 3 gün sonra 249 oldu. Doktorum normal bir artış dedi dün. Pazar günü tekrar yaptıracağım test.

anladım canım benımde sılık cktıda kan vermedım o nedenle sordum

Ben catlatma ignesinden 11.12.13 gun sonra yaptm yani adetime 3 2 1 gün kala canm..
benımde sılık cıktı ama kan vermedım beta 52 yazandn bıraz daha koyu cıktı 2 gun once ıdrar testımı tekrarlayacagm haftaya persembe doktora gıdecegm ıns bır sıkıntım olmassa 2 dşüğüm oldu

kızlar bırde kasıkta yanma gibi bir hissi olan varmı kaısk bel vajına gibi oralarda yanma hissi

Kan degerleri 3000-4000 olduğu zaman ultrasyon ile kese gorunuyor. Yani 6 haftalık bir gebelikte ultrasyonda görüntü varlığından bahsedilebilir.

Kızlar düşük tehlikesi olmadığı halde doktoru progesteron yazan var mı. Ben biraz pimpirikliyim doktor gerek yok ama istersen kullan dedi ama boş yere de ilaç kullanmak istemiyorum. Bide bu ilacın kullanımı vajinadanmış var mı kullanan

bende kullanıyorum hap olarak kullanıyorum düşük riski azaltmak için vermiştir bence kullanmalısın. ayrıca folikasit de kullanmasın. bana doktorum kan sulandırıcı bile verdi bebeğin daha sağlam tutunabilmesi için..:emir_bebek: kalbini ferah tut :anneadayı:

bende kullanıyorum hap olarak kullanıyorum düşük riski azaltmak için vermiştir bence kullanmalısın. ayrıca folikasit de kullanmasın. bana doktorum kan sulandırıcı bile verdi bebeğin daha sağlam tutunabilmesi için..:emir_bebek: kalbini ferah tut :anneadayı:
bende progestan haric herseyi kullaniyorum folik asit aspirin kan sulandirici igne. igneyi halen daha neden kullandigimu biomesem de

Sat 8 nisan bat 6 mayıs 5 gün gecikince dün kan testi yaptım 7241 değerim nasıl sizce :/

bu gün doktora gitttim çok şükür keseyi gördüm rahatladım. doktor güzel dedi heycandan bişiy soramadım zaten birsürü test yazdı onları yaptırdım sonucunu bekliyorum bide folikasit ilacı verdi işte on gün sonra tekrar gel dedi.

bu gün doktora gitttim çok şükür keseyi gördüm rahatladım. doktor güzel dedi heycandan bişiy soramadım zaten birsürü test yazdı onları yaptırdım sonucunu bekliyorum bide folikasit ilacı verdi işte on gün sonra tekrar gel dedi.
Canım senin kan değerin kaçtı ve sat bat aynı mıyız acaba merak ettim de

Doktora gitmedim canım sağlık ocağında dün kan verdim sonuç bugün çıktı 2 gün öncede evde idrarda tam iki koyu çizgiydi benimde batım 6 keseyi kaç değerle görfün acaba alttan mı karından mı?

Doktora gitmedim canım sağlık ocağında dün kan verdim sonuç bugün çıktı 2 gün öncede evde idrarda tam iki koyu çizgiydi benimde batım 6 keseyi kaç değerle görfün acaba alttan mı karından mı?
yok sakın alltan baktırma o tehlikeli karından baktı 4- 5 haftalıkken gözküyo şuan kaçıncı haftadasın 5.haftada git istersen inşallah hayırlısıyla görürsün

yok sakın alltan baktırma o tehlikeli karından baktı 4- 5 haftalıkken gözküyo şuan kaçıncı haftadasın 5.haftada git istersen inşallah hayırlısıyla görürsün
Canım yarın 5. haftama giriyorum dedim ya değerim 7241 bakalım artık hayırlısıyla

Back