• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ozaman randevu al hemen git canım inşallah görürsün.Doktor alltan muayene teklif ederse baktırma biraz daha bekle ilk aylarda alltan muayene tehlikeliymiş.
Tehlikeli değil diyorlar ama baktırmam zaten bekleyeyim biraz daha doğum günü sürprizim olsun istiyorum :KK200::nazar: senin tek mi çoğul mu

kızlar selam, benim de son adet başlangıç tarihim 2 nisan. adetime 10 gün kala comfort test le ögrendim. daha önce kimyasal gebelik yaşamıştim. çok korktum. keseyi gördük geçen cts. hatta yolk kesesi de göründü, erken yumurtluyormuşum. yani bildiğiniz 14. gün değıl de 10. gün de falanmış. fotoyu da paylaşıyorum sizinle :) 26 sında 2. ultrasonum var, buarada doktorum bana alttan ultrason yaptı. ınşallah kalp atışını duyariz. hepimize bol şans :)

Eklentiler

• Screenshot_20170511-230644.png
    Screenshot_20170511-230644.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 40
Tehlikeli değil diyorlar ama baktırmam zaten bekleyeyim biraz daha doğum günü sürprizim olsun istiyorum :KK200::nazar: senin tek mi çoğul mu
valla allah korusun hepimizin bebişlerini alttan baktırınca ilk aylarda düşük tehlikesi oluyormuş. bu şekilde düşük yapanlarıda duymuştum.inşallah canım en güzel süprizin olur.şuan tek gibi duruyor . senin

kızlar selam, benim de son adet başlangıç tarihim 2 nisan. adetime 10 gün kala comfort test le ögrendim. daha önce kimyasal gebelik yaşamıştim. çok korktum. keseyi gördük geçen cts. hatta yolk kesesi de göründü, erken yumurtluyormuşum. yani bildiğiniz 14. gün değıl de 10. gün de falanmış. fotoyu da paylaşıyorum sizinle :) 26 sında 2. ultrasonum var, buarada doktorum bana alttan ultrason yaptı. ınşallah kalp atışını duyariz. hepimize bol şans :)
Canım çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın hayırlı olsun dikkat et kendine

valla allah korusun hepimizin bebişlerini alttan baktırınca ilk aylarda düşük tehlikesi oluyormuş. bu şekilde düşük yapanlarıda duymuştum.inşallah canım en güzel süprizin olur.şuan tek gibi duruyor . senin
Canım Allah ne verirse razıyım ama ikiz olsun isterim dedim ya bilmiyorum ultrasyona girince paylaşırım inş
Allah kolaylık versin sana belirtin var mı hiç benim ara ara kasık ağrısı ve tükürük artışı var cnm

Merhaba kızlar,nasıl gidiyor hamişlik.:anneadayı:İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla atlatırız 9 ayı.Benim bugün tam 6. haftam.iki kez kandan bakıldı.Yarın ilk muayenem var.inşallah herşey yolundadır güzel haberler alırız.bu arada ilk gebeliği olmayan arkadaşlar cinsiyet tahmini için çin takvimi diye bişey varmış deneyen doğru çıkan var mı hiç? :KK15: Merak şimdiden başladı :KK200:

Merhaba kızlar,nasıl gidiyor hamişlik.:anneadayı:İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla atlatırız 9 ayı.Benim bugün tam 6. haftam.iki kez kandan bakıldı.Yarın ilk muayenem var.inşallah herşey yolundadır güzel haberler alırız.bu arada ilk gebeliği olmayan arkadaşlar cinsiyet tahmini için çin takvimi diye bişey varmış deneyen doğru çıkan var mı hiç? :KK15: Merak şimdiden başladı :KK200:
hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağı miza alırız inşallah:) benim bildiğim bir gebelik tahmin yöntemi var. anneni doğum yılına 3 ekliyorsun takı bu yılları yakalayana kadar. babaya da 4 ekliyorsun taki bu yılları yakalayana kadar. 2017 yılına hangisi denk geliyorsa cinsiyeti o olur. ama çakışır sa nasıl hesaplandığını bilmiyorum. misal ben 84lüyüm. 3 ekliyorum bu yıllara kadar. 2017 yılı benim kan dönümüne denk geliyor. muhtemelen benim ki kız olacak. eşim 72 li. 4 ekleyince 2016 ve bir sonraki 2020 ye denk geliyor. o tarihler eşime uzak. o sebeple kız olacak sanirim. kendi anne ve babanla senin cinsiyetin üzerinden bu tezi uygulayabilirsin. bence tutuyor.

selam kızlar birşey sorucam kan testim çarşamba günü 43 tü bugu 131 hamilelik varmıdır sizce iki katına çıkmamısta

Canım Allah ne verirse razıyım ama ikiz olsun isterim dedim ya bilmiyorum ultrasyona girince paylaşırım inş
Allah kolaylık versin sana belirtin var mı hiç benim ara ara kasık ağrısı ve tükürük artışı var cnm
Allah gönlüne göre versin canım. Benim bel ağrısı çok var mide bulantısı diş sızlaması da vardı ama onlar azaldı şimdi bel ağrısı kaldı

kızlar bat'ın ertesi gününde beta hcg 125 'ti , 5.günde 1980 oldu
sizce değer nasıl

Back