2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Teşekkür ederim , doktora gitmem gerekicek muhtemelen
aslında oruç tutmuyorum ama ofiste çok kişi oruçlu
rahat rahat su da içemiyorum ama kesinlikle 3 lt içicem

anladım canım iç iç çok önemli

ben o değer 5 e düştü ya hem de 3 4 gün içerisinde suyun önemini işte o zaman çok daha iyi anladım :)

Kızlar günaydınnnn , bir gün yoktum konu ne kadar ilerlemiş :) Benim de aniden bulantılarım kesildi hatta iştahım açıldı diyebilirim. Bir de iki gündür kadığımın sağ tarafında bir sızı var nasıl anlatamam normal mi bu durum sizce?

Bir

Ah o progestan benim de acayip basımı donduruyordu basta anlamadım sonra prospektüsü okuyunca meger bas dönmeleri bundanmış dedim. Valla ignelerden korktukca üzerime geliyorlar zaten Allaha sukur hamileliğim cok hafif geciyor bunlar dısında ne halsizlik ne bulantı cok sukur bi de onlar olaydı oturur ağlardım

Ayy bi de cinsiyet 3. Ayda ogreniliyo mu ben en cok ona heyecanlanıyorummm ben bayramdan sonra gidicem tekrar artık ayda bir kontrolüm. Su an 8+2 yiz o zamana gorur muyuz acaba

İlk Doğumda 54 ile hamile kaldım 69 ile doğurdum eve geldim 57 sütü yapsın diye dana gibi yedim 60 oldum maalesef öyle de hamile kaldım
Kilon fazla değil canım eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa sağlıklı beslenmeyle ve egzersizle eski formuna dönersin ben 50yle hamile kaldım 72yle doğuma girdim emzirirken 45 bile oldum şuan tekrar 50yim inşallah bu sefer az alırım ya

Ayy bi de cinsiyet 3. Ayda ogreniliyo mu ben en cok ona heyecanlanıyorummm ben bayramdan sonra gidicem tekrar artık ayda bir kontrolüm. Su an 8+2 yiz o zamana gorur muyuz acaba
Tahmin ederler canım net ancat 15 16. Haftada belli oluyor

Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.

Kizlar gaz sorununa cozum bulan var mi öluyorum gaz siskinlik agri duclogas ya da bebeklere verilen damlalar kullanilir mi ki hic doktoruna danisan oldu mu haftaya benim randevum daha
Bi hafta daha geçsin rahatlarsın canım bende öyleydim geçen gece yatamıyordum kuru kayısı yedim yoğurdu salatalık yemeyi bıraktım iyiyim şimdi

bende de enfeksiyon vardı bana kalsa belirti yoktu ama sonradan düşünce farkediyorum sık idrara çıkma belirtisi vardı sanırım. ama kan hiç olmadı.

ben ogrendıgım ılk gun aradım soyledım valla :)))

büyük cesaret benim için. bravo valla :)

Kızlar günaydın bebegimin kalp atışını duymak için hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen güzel haberler alayım

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. dualarım seninle

Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.

canım çok üzüldüm Allah tan hayırlısı. çok geçmiş olsun . başın sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…