• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kesenin içinde ufak bir nokta gibi bir sey var mı canim? yani yolk kesesi, yolk kesesinin olması yakinda bebegin olusacagini gösterir. ama cok erkense o da hemen gözükmeyebiliyor. örnek benim ilk ultrasonu koyuyorum, 2 adet nokta göreceksin, yolk kesesinin 2 köşesiymis. sonrasında bebekte olustu 10 gün kadar sonra.
yolk kesesi net bir şekilde yuvarlak olarak gozukuyor ultrasonda canim. ama henüz bebişi göremedik.

Kızlar günaydınnnn , bir gün yoktum konu ne kadar ilerlemiş :) Benim de aniden bulantılarım kesildi hatta iştahım açıldı diyebilirim. Bir de iki gündür kadığımın sağ tarafında bir sızı var nasıl anlatamam normal mi bu durum sizce?

Merhaba yakın tarihleriz seninle :)
Ne güzel bulantın kesilmiş süper bişey olmalı
Benim hala devam valla :( sol kasığımda ağrı var benim de doktora sordum normal dedi :)

Ben geçen sene düşük olayından sonra fazlaca pimpirik olduğum için herşeyi soruyorum :)
İnşallah sonu hayırlı ve sağlıklı olur

Çok teşekkür ederim hepinize çok küçük olduğu için Dr kalp atışı düzensiz dedi ama normaldir yine de 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu arada kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor

sonradan ritm düzelir canım normaldir. bende henüz bulantı başlamadı inşallah hiç başlamaz

Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. @MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.
Çok üzüldüm canım ya. Allah ım sana ve çocuklarına sağlık versin. Erken öğrenmek daha iyi. Biraz daha büyüseydi çok daha zor olurdu. Allah ım kolaylik versin

dene canım faydasını görüceksin bana yaz muhakak deneyince :)

geçmiş olsun canım. bunun da çaresi vardır Allahın izni ile.

ama doktor demiyor canım. gittiğimde 6 haftalık diyor. 3 doktora gittim 3 ü de bu şekilde dedi. ben de 6. haftanın içindeyim diyorum en doğrusu bu geliyor. ve geç döllenmede yok bende çünkü 2 kez ilişki yaşadım ve yumurtlama testi ile de takip yapmıştım herşeyden eminim yani :)
Yas gibi dusunun. Girdigimiz yasi degil doldurdugumuz yasi soyleriz. Bu da oyle. 7. Haftanin icinde olmak demek 6. Haftayi doldurmak demek. Dolayisiyla 6 haftalik olur. :anne:

Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?
Igg nin yuksek cikmasi sorun diil igm pozitifse sorun. Igg daha once gecirilip bagisiklik kazanilmis hastalik demek. Igm ise hali hazirda o hastaligi yasiyosun demek. Korkma yani

Kızlar kese göründüğünde yolk keseside görünmesi gerekiyo sanırım ama benim doktorum pek bi bilgi vermedi keseui gördü 10gün snrasına randvu verdi yolk tam olarak kesenn neresnde ilk gebeliğim bilmyrm

canım belki 2 li güzel çıkacak belki yine de mi o amerikaya giden testi yaptıracaksın ?
evet canim yaptiracagim, çunku bir arakadasimin testleri cok cok iyi cikmisti ama malesef down sendromlu dogdu bebegi, yiyecek ekmegi varmiş demekki, pek de tatli bir sey, Rabbim kolaylik versin hepsine. bende sikintı olursa aldirmayacagim diyordum ama eşim cocuga da bize de yazik olur dedi. tabi bu konuda bir kere konuştuk, Rabbim böyle bir karar vermek icin dusunmeye gerek bırakmasın kimseyi.

kızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?

Kızlar kese göründüğünde yolk keseside görünmesi gerekiyo sanırım ama benim doktorum pek bi bilgi vermedi keseui gördü 10gün snrasına randvu verdi yolk tam olarak kesenn neresnde ilk gebeliğim bilmyrm
kesesin icinde daha yeni olusmaya başladiysa nokta seklinde ya da yuvarlak şekildedir. bebegin oluşacagıni yani boş gebelik olmadığıni gösteren bir sey. benimki 2 nokta seklindeydi. yolk kesesinin 2 köşesiymiş, ultrason görüntümü paylaşiyorum, bakabilirsin canim. hayirli olsun :*

Eklentiler

• 20170530_200945.png
    20170530_200945.png
    175,7 KB · Görüntüleme: 43
kesesin icinde daha yeni olusmaya başladiysa nokta seklinde ya da yuvarlak şekildedir. bebegin oluşacagıni yani boş gebelik olmadığıni gösteren bir sey. benimki 2 nokta seklindeydi. yolk kesesinin 2 köşesiymiş, ultrason görüntümü paylaşiyorum, bakabilirsin canim. hayirli olsun :*
Canm yardımcı olduğun için tskkr edrm ama benimki boş gbi bişi yok resmini atsam bi bakabilirmisin

kızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?

bilmiyorum neden öyle olmuş. inşallah her şey yolundadır canım.

bende de önce sadece kese göründü. 2 hafta sonra gittim hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. rahat ol canım süreç normal.

Surekli giremiyorum.ne kadar hizli gelismeler var.bende de 2 gundur siddetli bulanti var.aksam 9 da uyuyorum.ve iki cocugum beni cok yoruyor

Bence normal canim, ben degerim 838 olduktan 6 gün kadar sonra keseye bakmaya gittim. 2 kat artiş mantigindan gidersek benim de hcg 6 gun sonra epey artmış olmalı. gidip baktigimizda 5+3 tü kesemiz.
anensafali olmamasi icin folikasiti bırakmamak gerektigini duymustum. düzenli kullan canım. ben her seyin yolunda gittigini düsünüyorum. güzel haberlerini alicaz insallah

bende de önce sadece kese göründü. 2 hafta sonra gittim hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. rahat ol canım süreç normal.
İnş canm doktrm da olumsuz bişi sölemrdi ama ilk olunca böyle oluyomuş demekki allah hepimizn yardmcısı olsn sağlıcakla kucağımıza alırız inş teşekkrler

evet canim yaptiracagim, çunku bir arakadasimin testleri cok cok iyi cikmisti ama malesef down sendromlu dogdu bebegi, yiyecek ekmegi varmiş demekki, pek de tatli bir sey, Rabbim kolaylik versin hepsine. bende sikintı olursa aldirmayacagim diyordum ama eşim cocuga da bize de yazik olur dedi. tabi bu konuda bir kere konuştuk, Rabbim böyle bir karar vermek icin dusunmeye gerek bırakmasın kimseyi.

Amin canım Allah hepimizin bebeğini korusun güzel düşünelim güzel olsun :)

Benim içimde her şeyin güzel olacağına dair umut var :)

Back